כתבה מעניינת

שלגיה2424

New member
לדעתי קצת הזוי

לא נראה לי להרות מהביציות של אמא שלי, אולי לא תסכימו איתי אבל לדעתי יש לזה השלכות פסיכולוגיות ולדעתי טוב מאד שבארץ זה בחיים לא יקרה. אני מבינה את חשיבות תרומת הביציות, אבל אפשר לקחת תרומה אנונימית בלי קרבת משפחה. ובלי קשר אני חושבת שיש פה נשים מדהימות ויצא לדבר בצ'אט עם כמה מכן ורציתי להגיד לכן שאני שמחה להיות חלק מהקהילה הזאת. חבל שהמיועדת שלי לא כותבת פה. שולחת לכם הרבה

רחל68

New member
בטעות שלחתי בניק אחר

וגם התכוונתי לשלוח אהבה והרבה.

waizman1

New member
רעיון יפה../images/Emo140.gif

אכן , באמצעות תרומת ביציות בתוך המשפחה ניתן להבטיח קשר גנטי , כמו גם הוזלת העלויות והגדלת הזמינות בתרומת הביציות. אין לי ספק שהמעשה של האם הוא מעשה גבורה ויעמוד לזכותה ב"זמן אמת" וגם אח"כ. כתבה מעניינת ואופטימית.

נמש317

New member
בעיני זה מדהים

איזה אמא טובה שיוזמת כזה דבר למען עתיד בתה כשבתה רק בת שש אם הייתי חולה במחלה הזאת הייתי תמיד מעדיפה ביצית של משפחה בטח של אמי כשהיתה צעירה כל הקטע של אחותה זה שטות גמורה היא תהיה האמא לכל דבר של הילד שיוולד

לא שופטת כי לא הייתי במצב הזה...

ברור שהרפואה מאפשרת את התהליך... וטוב שיש את האופציה לאלו שמעוניינות בה ! בתור האמא, אולי הייתי חושבת על האפשרות הזו למען עתידה של ביתי - לתת לה את האפשרות גם אם תחליט שלא !! בתור הבת... לא יודעת אם הייתי מסכימה להרות מביצית של אימי מהפן הפסיכולוגי.. אבל כמו שכתבתי למעלה.. לא שופטת וגם לא יודעת מה הייתי מחליטה אילו.... טפו טפו גם ככה יש לנו מספיק צרות בלהרות !!

למעלה