כתבה מעניינת ב-YNET

../images/Emo23.gif../images/Emo141.gifמאמר מעניין. מומלץ!../images/Emo124.gif../images/Emo15.gif

ומי זה הדניאל יונס הזה? איש חכם ואמיץ. והמגיבים? אין חדש תחת....

konito

New member
הגבתי קודם גם כן וזה לא עלה

מוזר שאין כאן התיחסות למאמר המעניין הזה (רק עוד ניסיונות לגרש אותי מכאן
) ואותי מעניין אם זה אותו דניאל שכתב בעבר בפורומים. אם זה הוא, הוא בהחלט עבר שינוי חשיבתי מבורך ואני שמח עבורו שיצא מהארון.

אבל מה נענה למלגלגים המגיבים האומרים:

"הקמתי אירגון בשם אח"ד: אוכלי חזיר דתיים, זה ממש צורך נפשי וגופני שלי" "הקמתי אירגון בשם הר"ד: הולכי רכיל דתיים, זה חלק בלתי נפרד מהאישיות שלי, תנו לי כתף להישען עליה" "אירגון בשם אי"ד: אוהבי ישו דתיים, אני ממש מרגיש בנפשי ושוכנעתי שהוא היה צדיק גדול בזמנו" מעניין יהיה לשמוע מה התשובות שבאי הפורום הזה מציעים למגיבים הציניים האלה.

גנימדס

New member
דע מה שתשיב.

אבל כרגע אין ארגון של אוכלי חזיר דתיים. מאחר והברירה מה תאכל אינה מעיקה על רוב בני האדם כמו משיכה מינית וכרגע אין הולכי רכיל כל סבה להרגיש נדוי חברתי כי ממילא כולם נעזרים בשירותיהם ומתבדרים ונהנים מחברתם, אוהבי ישו הדתיים ידועים בתור (כן, כן) יהודים תומכי ישו, כת פסידו נוצרית שיסד יעקב דמנקני . ואתם מומזנים להשתלח בהם .אם תעזו.

konito

New member
מוזר שאין כאן התיחסות למאמר המעניין הזה

ואותי מעניין אם זה אותו דניאל שכתב בעבר בפורומים. אם זה הוא, הוא עבר דרך ארוכה ואני שמח עבורו שיצא מהארון.

מעניין מאוד, אבל לא הייתי מסוגל לקראו

לאחר המשפט - יחסית בהתחלה - אמר הרב שרלו: "אם האדם מסוגל לצאת מהארון יהיה לו יותר טוב, כי הוא יחיה חיים של אמת".

למעלה