כתבה מעניינת ב"הארץ"

einatk

New member
תגובה

ראשית, הגדרתי את הכתבה שהבאתי כ"מעניינת" בגלל התיאור של יחסי המאמן עם הסוסות. אין לי דיעה מגובשת לגבי מירוצי הסוסים, למרות שהאינטינקט אומר להתנגד. הכתבה מאתר "אנונימוס" מעניינת בדרכה, אבל נוטה לחד-מימדיות וראיה צרה (כמו הרבה דברים שהארגון הזה עושה).

אבו-דני

New member
קארין

--- יישר כוח השכילי אותנו תמיד...אצטרך להעלות זאת כקישור קבוע מחר אבדוק איך זה נעשה ו....שוב תודה

K A R I N

New member
אין בעד מה, אני עושה זאת למען...

אנשים ידעו את הסבל שעובר על בעלי החיים בתעשייה זו, אולי עבור כמה אנשים זהו ספורט ובידור, אבל מחובתי ליידע אותם לסבלם של הסוסים במרוצים אלו, למען אלו שעושים זאת מתום לב ולא מודעים לפגיעה. ואם הגעתי ללבו ולשכלו של אדם אחד, שהחליט להחרים תחרויות אלו, הצלחתי במשימתי. קארין

זה פשוט נורא!!!!

זה לא בסדר! בגלל זה גם אני רוצה לצרף כתבה (תגידו לי עם אפשר לראות אותה)!

אבו-דני

New member
מתקן של החמורים בארץ הקודש

-- עבר למושב אמץ ליד קיבוץ בחן ויש שם עשרות חמורים בני מזל אולי יהיו גם סוסים בני מזל

taz512

New member
אני אישית

במהלך השירות הצבאי (שעדיין נמשך) אספתי\החרמתי (באיומי נשק) חמישה חמורים. ושלושה סוסים מהבעלים שלהם ברשות הפלסטינאית. והעברתי אותםפ עם הקרון שלי לחוות שונות בארץ שאני מכיר. כל אחת מהחיות האלה כיום חיות בטוב אוכלות כמו שצריך. פלוס עובדות מעט למחייתן. טיולי סוסים, סיבובי חמורים וכדומה. אבל לכולם שלום כיום. טאז השד המציל

vet

New member
לא יאומן

השתמשת בנשק לצורך הצלת בע"ח. קודם כל טוב שאכפת לך ועל הכיפאק שאתה טורח כל כך, אבל לידיעתך עשית עבירה פלילית ובמקומך לא הייתי רץ להודיע על כך בראש חוצות. חוק צער בעלי חיים נחקק בדיוק למטרה זו ומה שהיית צריך לעשות זה להתלונן במשטרה או לפנות לאגודות המתאימות לטיפול בענין. מה היית עושה עם בעל החמור היה שולף סכין, יורה בו וטוען להגנה עצמית??? אם אינך יודע עדיין, נשקך לא מאפשר לך לקחת את החוק לידיים. דר´ אהוד אלישר

taz512

New member
סתם דרך אגב

בקלקילה ובאיזורים דומים אין ברירה. ואני מורשה לעשות בדיוק את זה. החרמת חמורים רכבים עגלות וכו´. וברגע שאני אישית רואה סוס או חמור שנראה כמו הצרות שלי, ונמצא במצב מחפיר. החוק לא כל כך מעניין אותי. וניסיתי להתקשר לצער בעלי חיים, והם אמרו לי שהם לא מגיעים לשם כי זה מסוכן מדי. אז אני עשיתי את מה שחשבתי לנכון. טאז השד המחרים

ד"א (אוהבת דרך אגבים)

אתם ראיתם בטלווזיה שהראו איך חמור שרתום לעגלה מלאה חומרי נפץ (לפיגוע כמובן) מתפוצץ!?!?!? זה היה נורא, ייללתי שעות אחרי כן... יש אנשים, כאלו בני אלף (סלחו על המילה) שפשוט מתעללים בחיות, סתם.. כי בא-להם! כלומר.. המשטרה משתמשת ברובוטים כיום, כך שאין סכנה לבני אדם.. אז הם היו יכולים לקחת את הרובוט ולשחרר את החמור מהעגלה. הם ידעו שהיא הולכת להתפוצץ!!! שפלים...

הממ..

בקצב שהעניינים מתנהלים אצלנו, אולי הנכד של טאז היה זוכה לתגובה מהמשטרה/אגודה... וגם אז הסיכוי סביר שזה יהיה משהו בנוסח "אנחנו לא יכולים לעשות דבר". אני אעצור כאן ולא אעביר ביקורת על הרשויות השונות שפועלות (?) בארצנו בכל מיני תחומים, אבל כן אציין שאני מסכימה עם הוטרינר - מעבר לכך שנשק לא מאפשר לקחת את החוק לידיים, כל הסיטואציה של איום בנשק היא פרועה מידי... אם הזדעזענו מההתעללות שבני אדם עשו לחיות הללו, ואנחנו לא מאמינים שמישהו היה מסוגל לעשות את זה... אם נתגרה בגורל בצורה כזאת בסוף גם נזדעדע ממה שבני אדם יכולים לעשות אחד לשני. אבל למה לי פוליטיקה עכשיו?

למעלה