כתבה מהיום בMTVE.COM

Butterfly kiss

New member
במקרה של מייקל

שלא כמו מדונה זה הסכסוך עם חברת התקליטים שידוע לנו... מייקל ההפך הגמור מעצלן ואפשר לראות את זה או יותר נכון לשמוע את זה באלבום האחרון שלו, החוזה עם סוני עדיין לא נגמר... נשאר לו עוד 3 אלבומים איתם ואם מחשיבים את blood... אז זה 2. השאלה אם הוא ישקיע את אותו האנרגיות באלבום הבא כמו שהוא השקיע ב"בלתי מנוצח" בידיעה שהחברת תקליטים שלו יכולה שוב לא לקדם את האלבום שלו כמו שצריך כפי שעשתה באלבומו האחרון! אז בטח מייקל יקח פסק זמן, לכיוון הקולנוע כנראה אלא אם כן הם יתפייסו איכשהוא. וכמובן הוא צריך זמן לבלות בחיקם של הילדים החמודים שלו.

Butterfly kiss

New member
יש לי את הכתבה המלאה

בקשר לחוזה שלו עם חברת התקליטים. זה התפרסם במעריב לנוער מתישהוא ב1990

pulpula

New member
1990????????

OMG אנחנו ב2002 אוקיי תשמע..חח.. למייקל יש רק עוד אלבום אחד שהוא חייב להם שבו יהיו שירים ישנים ורק שניים חדשים שהם לא ממש חדשים אלא פשוט לא שוחררו רשמית מעולם זה כנראה יצא בתור BOX SET

Butterfly kiss

New member
ומה נראה לך

שהוא חתם את החוזה שבוע שעבר? החוזה ב1990 נחתם והוא היה אז על 6 אלבומים עתידיים, יצא מאז ועד עכשיו 4 אלבומים שמתוכם 1 של רמיקסים. ומי סיפר לך את השטויות האלה על הBOX SET

gabi16

New member
בולשיט. איין מצב שהוא פורש ממוזיקה.

זה כמו לפרוש מניתוחים פלסטיים.

Butterfly kiss

New member
ובתור היסטוריון

אתה בטח חייב לדעת על החוזה אז בוא תספר... וסתם שאלה בן כמה אתה?

../images/Emo4.gifלך תאמין לכתבה משנת-1990

פחחחח.... איזה צחוקים אף פעם חדשות הם לא 100% נכונות- וחוץ מזה עדיף להאמין למה שיוצא מהפה של מייקל מאשר סתם עיתון נוער! (את זה הוא אמר באנגליה במסיבה השנה)! אני בן 22 10 שנים מעריץ שלו! מספיק?....

Butterfly kiss

New member
אלה עובדות... אין עליהם התיישנות

בגלל שעבר 12 שנים אז החוזה כבר השתנה מעצמו? ואם אני יגיד לך שהיה כתבה בעיתון של 84 שבאלבום של מייקל "מותחן" היה הכי נמכר באותו שנה... אז עכשיו זה כבר לא 100% נכון? תהיה הגיוני בחור...

~orit~

New member
תראה - אני גם זוכרת תכתבה ההיא

ממעריב לנוער.. או מאיפה שזה לא יהיה... אבל כנראה מייקל איכשהו הגיע למכסה, או שעשה עם סוני הסכמון... ובכל אופן מייקל בעצמו אמר במילים שלו: אני סוכן חופשי עכשיו. אני חייב לסוני רק עוד אלבום אחד. וזה יהיה boxset . בכל פעם שאני כותב אלבום אני כותב משהו כמו 150 שירים, ומה שיהיה שם זה שירים שכתבתי פעם לאלבומים אחרים ולא נכנסו לאלבומים... משהו כזה... הוא אמר שיהיה משהו כמו 2 שירים חדשים. וזהו ואז הוא לא חייב להם כלום. ככה מייקל אמר. אני מאמינה שהוא יודע מה שהוא אומר.

pulpula

New member
אני משערת שעד סוף השנה

הנוכחית ייצא ה- BOX SET ככה אני מקווה לפחות ואז מייקל סוף סוף יהיה חופשי לחלוטין אבל אני בטוחה שהוא מבשל משהו...

למעלה