כתבה מהבוקר ב- YNET

doroniz

New member
כל הכבוד

לתלמה וליונתן. כולי תקווה שזעקתה של תלמה תביא ליונתן פתרון ומשם תסלול את הדרך לפתרון כולל לאבסורד השילוב של משרד החינוך. בהצלחה תלמה ויונתן
 
תודה זה אנחנו באמת ואין תשובה עדיין

היה היום עמוס ולא קל, עם הילדון הגדול במסדרונות של משרד החינוך. עדיין לא הגיעו כל התשובות, אך נשמעו הבטחות. אחה"צ שמעתי מהמתי"א שהגיעו הרבה שעות של סייעות, בעקבות הלחץ שלי והובטח לי שגם יהונתן הגדול, יקבל חלק מהן. אז הקטן קיבל רק 20 שעות כי מסתבר שאישרו לו דרגה ג' , ויש לנו בעייה עם חוסר היכולת להשלים שעות, כי אין מי שתהיה איתו ביום שישי. לתשובה הסופית עם הגדול, שטייל איתי במסדרונות - אנחנו עדיין מחכים. לא ברור לי למה לא הגיעה התשובה לעיריה.. האמת שזה מתיש ומכעיס ומייגע. עכשיו צריך לעשות ערר עבור הקטן ולהמשיך ללחוץ עבור הגדול. אוףףףף, מתי אפשר יהיה להתחיל שנה כמו שצריך??
 

rri

New member
תלמה יקרה- תהיו חזקים

בסוף הצדק מנצח!!! באהבה, רננה
 

גאמי

New member
כן, קראתי בבקשה אנשים כנסו

לקישור והגיבו בהמוניכם. מצעד העיוולת הכי דוחה שיכול להיות
 

mali s

New member
איזו תגובה מתחמקת של

ניצה ננר- לא יאמן. אני מתראיינת היום בשעה 20.00 לערוץ הוט. מוזמנים לצפות.
 

mali s

New member
אין לי מושג-

לי אין אפילו הוט. צוות הצילום יגיעו בצהריים ויספרו לי. שוחחתי איתה היום בדיוק 2 דקות. הכתבת בלחץ לארגן את הכל. איזה יאוש. הייתי היום בטקס. כל הילדים הלכו בזוגות ורק שלי עם איזה סטודנטית. הוא בכה כי נפלה לו שן והוא לא מוצא אותה. הרגעתי אותו ואמרתי לו להצטרף לילדים. אח"כ נעמדה הסטודנטית לידי (לא שמה לב כנראה) ואני ראיתי שהיא כתבה על בני תוך ציון שמו. הרגשתי כאליו מתייחסים אליו כאל עכבר מעבדה. סייעת הם לא רוצים להכניס, אך תצפיתנית שלהם זה לגמרי טבעי להם. שוחחתי איתה והמורההסתערה עליי וביקשה ממני לא לשוחח איתה. אני ביחסים טובים איתה, היא היתה גם הגננת שלו בשנה שעברה. איזו הרגשה נוראית. הרי המנהלת אמרה לי שהיא לא אוהבת לחששניות בכיתה, מדוע לחששנית מטעמה כן? הפעם לא אשתוק ואני מתכוננת להציג את כל התמונה בטלויזיה.
 

גאמי

New member
מלי

שמעי יקירתי, זה באמת משגע פילים כל היחס הזה אך חישבי אפילו כיתבי לך, מה את אומרת ומה לא על מנת שלא יפגעו אנשים שאת חפצה ביקרם בלי כוונה. אומרת לך את זה כי גם אני הייתי מתרתחת ועדיף לבוא מוכנים כאשר הרגשות כל כך סוערים ובצדק. בהצלחה גלית
 

vered73

New member
באיזה ערוץ ישודר? אם מקומי אז לא

נראה אותך כולנו.
 

mali s

New member
ורדודה- לצערי תצטרכי

לצפות בי מהגב. אין בדעתי לחשוף את פרטיי או את פרטיי בני. הילדים וההורים לא יודעים את לקותו.
 

vered73

New member
זכית, בכך שלא יודעים את לקותו. את

יודעת, לכל כוס יש את החצי המלא. אבל לא סיפרת איך הגעת אליהם ומדוע.
 

mali s

New member
אספר לך במסר

בינתתים הכתבה תדחה למחר כי ביקשתי עוות קול והצללה. אין בדעתי לחשוף שום פרט מזהה, אלא את המקרה עצמו. לכן צריך להערך אחרת ולצלם מהבוקר ולא מהרגע להרגע. אכתוב לך במסר את השתלשלות העיניינים.
 
למעלה