כתבה מגעילה

כתבה מגעילה

איזה חרא! איזה בן זונה!אני לא מאמין שאני משתמש במילים כאלה אבל זה נכון, הוא אמר המון דברים לא נכונים על הגיים-בויז המושלמים ועל מאיה המושלמת ועל רוברטו המושלם!! רואים מהשם שלו שהוא אשכנזי, ורוב האשכנזים הם פריקים גזענים ועשירים שמשתלטים על גלגל"צ ורוצים להשמיע רק את הלהקות הגרמניות שלהם! לכו כולכן ותגיבו לו, שהוא יבין שלא מתעסקים עם הגיים-בויז!!!

נ"צ!! מאיה הייתה הרגע אצל דודו טופז

הראו קטע קצר שמראיינים אותה איזה חולצה יפה היא לבשההההההההההההההההההההההה

dor302

New member
>>

בדיוק כך, אשכנזי שמלגלג על תרבות המזרחית והמוזיקה שלא נוגעת בו כלל נחשבת כבר לזולה ורדודה. גועל נפש.

MTV100

New member
שניכם סתומים.

סתם עיתונאי מפגר שאין לו חיים ומקנא בזה שיש אנשים שמצליחים בחיים! לאנשים כמוהו צריך לאסור את חופש הדעה כי זה אצלו מגזענות, לא קשה לדעת מה את בחיים שלך שמזדהה איתו. אלוהים יעזור לכם באחד מן הימים, בע"ה.

כל דעה מתקבלת בברכה:) בין אם טובה

ובין אם רעה... העולם לא תמים צאו מזה זכותה להגיד מה שבא לה !!

ובוא תגיד לי מה אני בחיים שלי,

מר גאון שכמותך. אני אמרתי שבחלק מהדברים שהוא אמר על הגיים בויז אני מסכימה, אבל לא אמרתי שאני מזדהה איתו!!! אז לפני שאתה רושם תגובות, תקרא טוב טוב!!! ואחר כך יעזור אם גם תנסה להפנים ולהבין!!! ואת הקללות שלך תשמור לחברים שלך, שאני בטח לא אחת מהם.לשמחתי.

MTV100

New member
אני? מקלל? חלילה!

את לא ברמה שלי כדי שאני אקלל אותך!

" חולה על מאיה" דבר ראשון אני לא

מכירה אותך, ואת לא אותי, אז שמרי את התגובות שלך לעצמך ודבר שני לא אמרתי שגם אני חושבת ככה, אמרתי שהוא צודק בכמה דברים בקשר לגיים בויז.

אלוהים אדיריםםם כותב חראאאאאאא

אני שונאת אותווו אלוהיםםםם!! חחח קראו ת'תגובות למעטהההה דחוףףף רק צוחקיםםםם~

למעלה