כתבה לקוראי האנגלית

מ א ג ר ט

New member
נצל"ש-

כנראה שגם השבוע לא יהיה סאטרגייט. עדיין משדרים חדשות בשעות האלו. נראה לי שתוך שבועיים-שלושה יחזירו את סטארגייט. עד אז- אפשר לצפות בקלטות...

סלמאק

New member
נראה לי שאני ואת

נולדנו באותה מאה, אבל אולי לא באותו עשור...

מ א ג ר ט

New member
לא באותו עשור

אבל באמת באותה מאה. אני עדיןם חיה במאה העשרים ומעדיפה קלטות- לא נשרטות, אפשר להעביר אחורה בנוחיות ועוד ועוד.

סלמאק

New member
עם דיסק לא צריך להעביר להתחלה

יש יותר נוחיות מזה? דיסק ניתן לצרוב במשך זמן שיורד פי כמה מונים ממשך ההשמעה, בניגוד לקלטת, שצריך להמתין משך זמן כזמן השידור. (כבר הזכרתי את האיכות?)

מ א ג ר ט

New member
בעיה-

בקטלת אני יכולה לעצור איפה שאני רוצה וללכת לישון, בדיסק אני צריכה לדפדץ מחדש לראות לאן הגעתי. וחוץ מזה שדיסקים נשרטים ואז האיכות לא ממש שווה... נכון שדיסקים זו טכנולוגית ההווה (כבר לא עתיד) אבל כששמים קלטת במכשיר וידאו זה נותן הרגשה של סרט יותר מאשר לשים דיסק... מפה זה כבר פסיכולוגי.

סלמאק

New member
או קיי, פסיכולוג, אני לא...

פסיכי, אולי כן.
אבל כשאני שם קלטת בוידאו, ותקלה בוידאו גורמת לסליל להיתפס ואף להיקרע, אני באמת מתחיל לאכול סרטים מזה, וזה כבר לא פסיכולוגי...

tigery

New member
לא הכי טוב דיסקשיח וזהו?

אצלי יש את ה 5 עונות האשונות על הארד דיסק וזה תופס מלא מקום עכשיו אני לא ממש יודע אם לצרוב הכל לדיסקים כי זה יוצא איזה 10 דיסקים של די וי די בערך וזה ממש המון לא להזכיר שמדיה איכותית עולה הרבה יותר ממדיה פשוט.

מ א ג ר ט

New member
כדאי לצרוב,

דיסקים לצריבה לא עולים יותר מדי, וחבל על המקום בהארד דיסק שלך.

tigery

New member
זה יוצא מלא דיסקים

כל דיסק בערך 5 עד 10 שקל תלוי באיכות.

מ א ג ר ט

New member
הצעה שלי-

אם יש לך צורב ד.ו.ד אפשר להכניס 6 פרקים של סטארגייט בכל דיסק, ואם קונים קופסא גדולה של דיסקים (25, שזה כמה שאתה צריך, בערך) וזה לא יוצא הרבה לדיסק יחיד. אצלי זה עובד ככה...

סלמאק

New member
האמת היא שדיסקים של "דוד"

עולים פחות מ- 4 שקלים, יש גם פחות מ-3 ובאיכות פצצה. כל דיסק מכיל 4.7 ג'יגה, שזה בערך 12-13 פרקים (6 וחצי דיסקים של CD). אם אין לך בעיה לא לעשות הפרדה בין העונות, אתה בכלל יכול לסגור את הסדרה באיזה 20 דיסקים.

deathcaster

New member
חמוד שלי

אם תקנה בופאיס דיפו יעלה לך ככה, אם תקנה למשל ברשת KSP יעלה לך הרבה פחות. אבל זו לא הנקודה, הנקודה היא שהפסקת חשמל קטנה יכול לדפוק לך את ההארדיסק, ואז האוסף שלך ייעלם, ואם הוא יהיה מגובה על "דוידים" , תחסוך לך צער רב. אני למשל מגבה כל פרק והופך אותו לVCD על סידי רגיל, הרבה עבודה נכון, אבל מה לעשות יש לי חבר פרימיטיבי עם DVD ענתיקה, אז מה לא עושים בשביל חבר ? הוא צופה בפרקים בלילה שהוא מנסה להרדים את הבת שלו
, דור חדש של חובבי מדע בדיוני גודל

סלמאק

New member
לי יש עד עונה 9 כולל

+ 2 העונות של אטלנטיס, וכל זה תופס בסביבות ה-100 ומשהו דיסקים. רק את עונה 8 יש לי על 2 דיסקים של DVD, שזה יותר נוח: אפשר לעשות מראתון ענק מבלי לקום כל איזה שעה וחצי להחליף דיסק. אבל אין לי כונן DVD במחשב, אז אני לא יכול להכניס את הפרקים לדיסק הקשיח. אבל אם יש לך כונן DVD, אין על להכניס הכל לדיסקים של DVD, כל העסק לא מגיע ל-60 שקל...

1Life1Death

New member
בטח שאת יכולה

יש אופציה לקפוץ לזמן... את פשוט זוכרת את המספר של הדקות הדיסק ואז יש אפשרות שאת מכניסה אותו וזה ישר מתחיל מהנקודת זמן ששכנסת לשדר

subatoi

New member
קראתי לא מזמן

שאחסון הנתונים על דיסקים טוב רק לכמה שנים, ואז זה נדפק. מצד אחד זה מוזר לי, כי אחרת כבר הייתי שומע על זה מאיפשהו, וזה בטח היה מעורר יותר גלים. מצד שני, זה היה ממקור די אמין. תוסיפו לזה את העובדה שגם ככה כל כמה שנים משתנה הטכנולוגיה וכבר מתחילים להספיד את הדיסקים הנוכחיים, ואני הייתי מתפלץ מזמן אם היו לי כ"כ הרבה דיסקים. מצד שני, ברור שגם קלטות זה לא הדבר הכי טוב בעולם. נובאדי'ז פרפקט...

1Life1Death

New member
אכן הדיסקים מאבדים ערך

אל תסמוך על גיבוייים של לפני 5 שנים הדיסק יכול פתאום לא לעבוד.... צרוב מחדש דיסקים ישנים אי אפשר לדעת מתי הם יפסיקו לעבוד בו הא הא הא

למעלה