כתבה לא רעה בכלל

zlr86

New member
כתבה לא רעה בכלל

http://www.mako.co.il/men-magazine/...=52adbef74c945210&pId=10292603&Partner=morfix אני בעיקר אוהב את סעיף בקהאם , היום זה כבר התחלף בסעיף רונאלדו , כל המונדיאל רק שמעו בחורות אומרות "יווו רונאלדו מזה חתיך" , התבאסו בשמינית כשהוא עף , ואח"כ זה עבר ל "יוו וייה מזה חתיך!" אגב טבז הוא לא הדוגמא היחידה לכדורגלנים מכוערים , נראה לי בניון המכונה RATFACE בקרב אוהדים אנגלים , כמעט לוקח אותו.

לגמרי משקף את המציאות בארץ ../images/Emo13.gif

ולא ידעתי שבניון מכונה באנגליה "פרצוף עכברוש"... לדעתי הוא דווקא חמוד מאוד

לא מסכימה בכלל(הפתעה הפתעה:))

בעיקר לא עם הסעיף השלישי.. מילא בכדורסל- שם הם חתיכים, אז יש על מה לרייר, אבל בכדורגל? על מי בדיוק? (גבוהים, שרירים)מרוב שמחפשים אחד כזה כל שחקן שטיפ'לה נראה טוב- בקהאם נגיד (או אפילו רונאלדו
) הופך להיות חתתתתתתייייךךךך..

zlr86

New member
לדעתי רונאלדו נראה טוב , הנה אנחנו כן מפרגנים

בניגוד למה שאתן אומרות . ובכדורסל הם כולם ג'ירפות , יובל נעימי מטר 88 , ראית אותו משחק בנבחרת? הבנאדם נראה כאילו הוא מטר 20 מרוב שהיתר כל כך גבוהים! ,פעם מישהי אמרה לי שכספי חתיך , הבנאדם שרוך מהלך ..

שרוך מהלך אבל יש לו פרצוף חמודי כזה...

גם אני לא מתלהבת מגברים גבוהים מדי, לא משנה מה המקצוע שלהם. עד 185 ס"מ זה סביר לבחורה כמוני בגובה 1.70.

גבוה זה חתיכי.

ורונאלדו נראה טוב? באמת? נראה כמו ערס צעצוע לדעתי.. הטוב, כנראה שעל טעם וריח *באמת שאין* על מה להתווכח..

zlr86

New member
חחח חוץ מהאמריקאים

הם כולם שרוכים , בנבחרת רק לבלומנטל יש שרירים , הישראלי הצבר היחידי שם שלא נראה כמו שרוך נעליים הוא ליאור אליהו .

zlr86

New member
שמה הם בכלל גודזילות אחד אחד

נראה לי גם כל אחד עם כלי 30 סנטימטר(הם גם שחורים וגם ענקיים) , הם יכולים לשבור קירות בטח עם העמוד חשמל שיש להם שם , לא נראה לי חלומה של אישה.

פנומן 72

New member
גם כדורגל יודע להציג גברים עם פרצוף יפה

בעיקר בנבחרות ואפשר היה לראות כמה כאלה במונדיאל. יש כמה בקבוצות ספרד ואיטליה, אבל אני לא מסתכל על היופי כשאני צופה בכדורגל. לא בשביל להישמע הומו, אבל אם יש שחקן כדורגל שאני יכול להחמיא ליופיו זה פרננדו מוריינטס ...

מעט מאוד.

ולהגיד: 'אבל אני לא מסתכל על היופי כשאני צופה בכדורגל' זה כמו לומר - יש כמה שחקנים יפים בסרטים/סדרות, אבל אני? אני מתרכזת רק בעלילה... פרננדו מוריינטס? באמת?

פנומן 72

New member
באמת.

זה הלוק שאני אוהב. יש גם בנבחרת יוון איזה אחד שמזכיר אותו, גבוה מאוד, הגיע לארץ עם זקן מגודל. לא מתאים ... חחחחחחחחח

אהממ

אם האישה לא אוהבת כדורגל שבאמת לא תצפה בכח רק כדי להית עם בן זוגה. היא באמת סתם תפריע אז. גם אני לא אוהבת הסחות דעת בזמן משחק.

למעלה