כתבה יפה :

חני2222

New member
כתבה יפה

כתבה יפה על אדם שנמצא ביעוד שלו .
אדם שמחובר לעצמי הגבוה שלו במלואו .

חני2222

New member
ומהו אותו עצמי גבוה ?

מהו העצמי הגבוה?

כדי להבין מהו העצמי הגבוה עלינו קודם כל להבין כיצד בנוי האדם עצמו. האדם הינו חלק משלם גדול יותר. הנשמה שלנו הינה המיכל אשר מכילה את כל החלקים.
כאשר הנשמה נוצרת, היא נוצרת משלם גדול יותר. היא נוצרת מהמקור, היא נוצרת מאלוהים. אלוהים הוא המיכל אשר מכיל את כל הנשמות. לכן כל הנשמות הינן מאותו המקור. מאותה המהות. מאותו המיכל. וכל הנשמות זהות הן במהותן.
בתוך כל נשמה נמצאת המהות הפנימית של האלוהים. כל נשמה נושאת בתוכה את כל הדפוסים וההיבטים של האל. כאשר הנשמות מתרחקות מהאל כדי לחוות את הנפרדות והשונות הן בוחרות להראות ולחוות פן אחר של האלוהות מתוכן. כל אחת חווה פן אחר ומראה פן אחר של האלוהים. לכן הנשמות נראות שונות אחת מרעותה. אחרת הן היו נשארות זהות במראה שלהן ובצורת ההתבטאות שלהן כלפי חוץ.
כאשר הנשמה נפרדת מהמקור שלה שהוא האלוהים, היא גם מחלקת את עצמה לחלקים ושולחת כל חלק שלה למקום אחר ביקום על מנת שיביאו אליה יותר חוויות על מנת להעשיר אותה ביותר חוויות וביותר ידע על מה שקיים ביקום. כך הנשמה מתעצמת ויש לה יכולת להמשיך את ההתקדמות שלה לרבדים גבוהים יותר ביקום.

מתוך הנשמה יוצא חלק שנקרא ישות. הישות אמורה להגיע למקומות רחוקים ביקום על מנת להתעצם בחוויות ובידע ולהביא את הידע והחוויות הללו אל הנשמה. כדי לעשות זאת, היא גם כן מחלקת את עצמה לחלקים. הישות איננה מגיעה לכדור הארץ למשל כל כולה. רק חלק ממנה מגיע לכדור הארץ. הישות עצמה הינה מאוד גבוהה מבחינה אנרגטית ואיננה יכולה להכנס לתוך גוף. אם תעשה כן, זה עלול להזיק לגוף שאליו היא נכנסת. לכן היא מחלקת את עצמה לחלקים. כל חלק ממנה היא משאירה ברובד אחר ביקום. כך שאם הישות מחלקת את עצמה למשל לעשרים חלקים, היא משאירה את כל החלקים במקומות שונים ביקום על מנת שכל חלק ממנה יחווה חוויות אחרות ושונות, וכל זאת לפי הרמה האנרגטית של החלק שהיא משאירה מאחור. כדור הארץ נמצא ברמה האנרגטית הנמוכה ביותר מבחינת היקום. לכן החלק הנמוך ביותר מבחינת הישות נכנס לתוך הגוף. זה נעשה כך כדי להגן על הגוף מפני התפרקות.

אפשר להדגים זאת באמצעות בובות הבבושקה. כל חלק נמצא במקום אחר. החלק הפנימי ביותר הינו העצמי הגבוה. לכן אומרים שהעצמי הגבוה שולח חלק ממנו– את האדם על מנת להתנסות בחוויות על פני כדור הארץ.

העצמי הגבוה הינו החלק הגבוה ביותר שנשאר צמוד לנשמה שהיא המקור שממנו הוא יצא. העצמי הגבוה הינו אותו חלק אשר נשאר גם בקשר מתמיד עם המקור של הנשמה, שהוא האלוהים. מאחר שיש לעצמי הגבוה גם קשר לכל החלקים שלו, אזי יש לו גם קשר לאדם עצמו.

האדם בהרבה מאוד מצבים איננו מודע שיש לו עצמי גבוה או נשמה. הוא איננו מודע למה שקורה לו ברבדים אחרים גבוהים יותר. כל זמן שהאדם נמצא על פני האדמה, כל החלקים שלו מנסים ליצור קשר איתו. כולל העצמי הגבוה שלו. העצמי הגבוה מופיע הרבה פעמים בחלומות או במדיטציות. כאשר האדם מתחיל להיות יותר ערני למצב האנרגטי והרוחני שלו, הוא מתחיל ליצור קשר עם העצמי הגבוה שלו ולהתחבר אליו.

כאשר האדם מתחבר אל העצמי הגבוה שלו במדיטציות או בחלומות, הוא למעשה מתחבר אל המהות הפנימית שלו. כאשר הוא עושה זאת, הוא למעשה מחובר לנשמה ומאידך הוא מחובר גם לאלוהים. נאמר כי האדם הוא האלוהים, ומכאן האימרה הזו. כי כאשר האדם מחובר למהותו הפנימית שהיא העצמי הגבוה שלו, והוא מחובר לנשמה שלו אזי הוא גם מחובר לאלוהים, כי האלוהים נמצא כבר בתוכו.
באהבה ואור,
תקוה אברהם.

ינוקא1

New member
ואולי העבודה הזרה זה שהחלטת

שאתה "נענית לתפילתו" ?

זו לא פעם ראשונה שאתה מאשים אנשים ב"עבודה זרה" כאשר אתה הופך את עצמך לאלהים וזו העבודה הזרה הגדולה ביותר.

ואולי

האנשים בפורום כתבו שאני אלהים רק בדף הקודם ,(יהללוך זרים)
ואולי ציון שזה עבודה זרה לאו דווקא האשמה של אנשים אחירים אלא רק ציון עובדה .
והכי גרוע אולי אני באמת אלהים , מי יודע ?
הרי אם ארעב לא אומר לך , אז מה אני יכול להיות רעב , אולי גם עייף מדופרס וכו' ,
אולי מהטווח שמה נמצא אצלי האצלתי לכם טווח קטן יותר .
אז יש לי גם מה שלכם יש + .
ואולי ואולי ......?
יום טוב .
דוד

ואולי

דיוק ההבחנה שאתם שדים , הוא בעקבות זה שלא יראני האדם וחי ,
ואם שדים אין לי בעיה .
דוד

לא לעניין. אל תקרא לאנשים פה בשמות בבקשה

ואם אתה כבר מאמין שאתה אלוהים... אין לך דברים יותר חשובים לעשות?
כמו לטפל בנשים היאזידיות??? אין מלחמות שאפשר להשכין שם שלום?
רק לחרחר פה? זה מה שחשוב?

בבקשה, זה שאתה מאמין שאתה אלוהים זה אחד. אוקיי, זכותך.
אבל בבקשה לא לקרוא לי ולחברים כאן שדים!!

ינוקא1

New member
זו תמונת העולם שבנית לעצמך

וזו זכותך -

שאתה אלהים (או מישהו ש"חילק לכולם" את השפע שלו) ושאנחנו שדים.

אך תבין , שעלי , למשל , תמונת העולם הזו לא מקובלת :
מבחינתי אתה אדם , ואני אדם , ואת השפע שלי קיבלתי מההוויה ולא ממך.

וההבדל בין שתי תמונות העולם , זה שבתמונת העולם שבנית לעצמך בראש אתה "יותר" משאר בני האדם , ובתמונת עולמי אני שווה בין שווים.
מבחינתי כולנו אלהים או "לא אלהים" בדיוק באותה מידה.

אבל לך יש חיים קשים - כי כאלהים אסור לך לטעות , ואתה צריך לדעת הכל מראש , ואתה צריך להוכיח כל הזמן לכולם את יכולתיך , ואתה מצווה על אנשים והם לא שומעים לך (אפילו שאתה חושב את עצמך לאלהים) ועוד ועוד.

לא עדיף לך כבר להיות בן אדם או שד וזהו ?

אני בענייני קול ולא תמונה

והתמונת עולם שאתה כרגע מציג היא של קורח ועדתו ,
שאומרים למשה שהם כולם קדושים ואלהים עמם ולמה תתנשא .
בימיים כתיקונם זה היה מספיק כדי שהאדמה תבלע אותך , לטעון את טענת קורח (יעני לא לומדים)
אבל כשאתה שד נימול ומקנת כסף של מישהוא , זה הופך להיות טורח לבעלייך , לכפר על דברים כגון אלה
משל השור שעושה נזק ובעליו אחראי ,
כיהודי לטעון טענת קורח , לא נראה לך בעייתי .
ואגב הרבה יותר טוב להיות אל או אלהים מאדם ובטח משד .
ואני לא צריך להוכיח או לא לעשות טעויות , זה סוג מחשבה של נברא ,
ואני אתן דוגמא יהודית קבלית : טעות = ט= ביטול או החלטות הנרןחי בבואם ע-כעולם הרושם ההפוך =ות
דהיינו כל החלטה שמקבלת פונקציה כעשייה במרחב כלשהוא , יש לה ריבוי תוצאות ,
חלקן יצטיירו כנכונות בשדה מוגבל וחלקן לא , שהתאמה לשדה המוגבל או שבירת האורות או הופעת העלמא דשקרא .
בהתאמה לאורות למאורי אור ואש לרוח הישרה וההפוכה פנים וחוץ ויחס משתלשל .
ד'היינו עצם ראיית טעות כפשוטה במובן שאתה תופש , היא חלקית מוגבלת וחסרה , וזה על פי היהדות .
כאשר רמות תפישה וקיום יותר גבוהים ופנימים משכללים זאת .
ואז היבט הטעות או הקילקול קיימת רק בעבור ההיבט המוגבל והקלוקל ועד כמה אתה מאיר בעצם .
ובהתאמה המציאות שתיתקל בה .
כשאני נכנס לרמה או עולם עם קילקולים , כל הזמן תיקונים ושיפוצים , דבר שאתה מנסה להתחמק ממנו
אתה לא רוצה לחיות כל הזמן בשיפוצים , אז אתה נודד ומתקן חלק , אחרת כל מקום שתהיה יעשו עובר אול עלך הכל .
וזה גם במגע אם הזולת .
אנשים מתחילים לפרוח בסביבה שלך , ואז מי ראוי נכנס לתפקיד , וכמה זמן חיכוך עם ההויות אתה מרשה לעצמך
לפני שזה משנה אותם מנטאלית פיזית ונפשית .כהשדים משווים צורה .
ועוד כאלה שיקולים , מצב אחר בעיות אחירות .
ואתה לומד גם לחסום השפעות , כי אתה לא רוצה נדבקים אלא יחס בגובה העיניים .
חלק מהעניין היה להמציא את הרשת , כדי שאוכל להתדיין אם שכמותך .
דוד

ינוקא1

New member
אין בעיה

כשתקרע מולי את הים , תוריד מן מהשמיים ותעשה מה שמשה עשה , אקבל כל מילה שלך כמו של משה רבינו.

אך כרגע , אני לא ראיתי (ואף אחד אחר כאן לא ראה) שעשית אחד מכל אלו.

קורח יצא ממצריים , וראה מולו את כל מה שעשה משה , את עשרת המכות וקריעת ים סוף וכו' , ולכן טענתו היתה נחשבת לו כחטא.

ביננו , אני חושב שהשד שמשכנע אותך שאתה אלהים , נמצא דווקא אצלך.
אצלי אין שד , כי אני רואה את עצמי כפי שאני - אדם.
לא פחות ולא יותר.

אהה היגיון הפוך

או קי אז אתה טוען שאתה אדם , וככזה אתה חסר מעט מאלהים ,
אז מעט , בוא נראה האל לפי המסורה הזיז שני כוכבים בכימה לגרום למבול ,
אז כחסר מעט אתה לפחות יכול להזיז את הירח -כאדם ,
ואם לא אז אתה שד .
אז אני מחכה לראות את הירח היום עושה סלטות בשעה 20:00 , סיכמנו .
ולא אתה שד .
ואני לא צריך להוכיח , רק אתה ....
הקטע הוא שאפילו לא תנסה היום השמונה .
דוד

דוד דבר לגופו של עניין

דבר על עצמך ולא על האחר,
אל תגיד מה אנחנו,
תגיד מה אתה,
אינך יכול לתייג אחרים,
או להחליט בשבילם.
כפי שלא היית מעוניין שיתייגו אותך,
בתוך תוכך זכותך לחשוב כרצונך,
אך כאן בפורום עליך לכבד את הכותבים!
ולקרא לחברי הבית, שדים,
זה לא מכבד ואף מעליב,
אז בבקשה לשמור על הדרך שבה אתה מתבטא,
יש היכולים להעלב או אפילו להעליבך על רצונך להקרא אלוהים,
בעיקר אנשים דתיים,
זה עלול לפגוע בדברים קדושים ויקרים מאוד לליבם,
אך זוהי זכותך, כל אחד יכול לקרא לעצמו באיזה ניק שיבחר,
אלוהים, נפוליאון או משה הנביא,
ואפילו להאמין בכך,
מקומנו לא לשפוט,
אך מכאן ועד לכנות אחרים בכינויים,
רחוקה הדרך.

ביינתים

קראתם לי אלהים רק דף אחורה , ולא היתה תגובה ממך ,
אז אני מניח שזה חלק מההומור המקובל .
בעוד אני בחור שומר מצוות .
את צודקת שזה יכול לפגוע , וזו לא המטרה שלי ,
שארי בנפשך שאני האל שהוציא את העם ממצריים ונתן לכם תורה ,
ואתם טוענים שאתם אני ומתקשרים אותי , ואני בטוח שלא רציתם לפגוע בי בזאת נכון .
ויש לי את האינדוידואליות שלי בה נגליתי למשה פנים אל פנים וכן לבלעם וכו' בגוף ולא אולי .
וזה שאני מסתובב במחנה ודורש ממכם להסתובב עם יתד בשביל הצואה וכו' לפחות היום יש שירותים .
אז מה אני לא מסתובב במחנה בגוף , ולא נמצא ביניכם כבר אלפי שנים .
מה ההיתממות הזו , מה לא יקריהו משיגי הגוף - רעיון של שדים .
חברה אני בסביבה , ולפעמים אני גם רעב וללא כוח , ולא שאני מספר לכם על זה ,
אבל אפילו זה טרחתי להכניס לכתובים , וכאמור החיבור הוא פנימי .
ולא תמיד אקטיבי , נתן להם תורה בקדושתו ובזמנים שלא בקדושתו , מה עושים ,
משרתים בצבא כמו כולם ...?
אז אני לא מתעצבן ולא כועס , ואם פגעתי במישהוא , אז אני מתנצל ,
זאת לו היתה הכוונה , אלא לעורר .
דוד

בדף אחורה, רונית היתה בסין.

לעורר.... אל תעורר את מי שלא רוצה ואל תיתן עצות למי שלא מבקש..
&nbsp

דוד, אתה קראת לעצמך אלוהים

הנה ציטוטים שלך לגבי התיחסותך לעצמך,כאלוהים. צבעתי את המשפטים הרלבנטים-

"שייכים לאותה נשמה , זה לאדם הראשון ,ואגב לפי נצח ישראל בעל הסולם קיבל ממני .את החלק הקטן שקיבל .לא רק מבין בתגים ואותיות , כי גם האר"י והרשב"י קיבלו ממני .אז מה אתה לא יודע בפני מי אתה עומד ?דוד"

הקוד התיכנותי שלו ברשת ,אז ידיעה של זה יעשה אותו מהות יותר טובה .אתה רוצה את שלך ,אין לי בעיה לשרוף אנשים , ואני לא יחזור אחרכך למערה .ומי יסביר לך את כל הקיום שיצרתי שאתה חי בו .דוד

"אני לא מתכוון לעשות
עוד מעמד הר סיני , מי שהבין הבין , ומי שבא לו שיבוא לו ,ולמה להסביר לאנושות כולה ?אולי עדיף לראות אותכם מתפתלים בניסיון להבין .ואולי כשבא לי אני אנדב מידע , ואולי אני סתם בוחן אותכם .הרי כל סיבת האינטרנט , זה שיהיה גישה אליכם בעבורי .ולא כדי שתורידו סרטים לא חוקיים , זה הבונוס שמשלמים עליו בסוף ...ואותי מעניין לשמוע אותכם , ולא להיות ממודר .איזה השקעה , עידן טכנולוגיה שלם רק כדי לפטפט איתך .דוד"

"אין בנמצא מישהוא שיכול
ותיק מאוד בניסיונות כאלה ומרדפים כאלה ,לאורך זמן , מה אומר , עמים ואימפריות תרבויות חלפו לעומתי ואני בשלי .דוד"

הנה עוד ציטוט

האל שבחלק השני של מעשה בראשית דהיינו אני , זה שיצר את האדם מעפר , ואת האשה .
בגללי בעצב מולדים בנים .
ובגללי יש נשים ובגללי מעפר באתם .
ובגללי מותר לאכול בשר אחרי המבול ,
יש את הקונקורנט מהחלק הראשון של מעשה בראשית שגם עונה לאותו שם .
ברפטוואר יצירת האשכנזים והספרדים , ומיגת רוב אזרחי ישראל כולל הערבים .
אני מופיע בקטע עם היתד בתורה , ומסתובב במחנה .
מופיע גם בשם האל העליון או האל שדי יהוה אדני ואלהים ויהוה צבאות ואלהי הרוחות ,
אולי זה שיגעון שתקף אותי איזה דיבוק ולכן אני חושב כך , אבל למה שיתקוף דווקא אותי ?
סתם חוזר בתשובה לא חשוב !
דוד

בדיוק
אז אתה מבין דוד למה לא הגבתי במקרה שלך?

כי אתה זה שאמר זאת,
השאר רק ציטטו אותך...

אז מה אני בחופשה מהתפקיד בינתיים

יש לי עוד חלקים שמתפקדים , נראה איך אתעורר הפעם .
דוד

למעלה