כתבה יפה (ומטרידה) ....

s i s u

New member
מעניין אבל הבנת משם איך המוות הוא עניין טכני?

s i s u

New member
תכננתי לחיות עד 111 אבל אם אפשר לנצח, למה לא?

עד 111 כי יש לי "קטע" עם הספרה אחת וגם עם 11:11 או 1:11 שזה משהו שאני תמיד רואה בצג הפלאפון או המחשב והבנתי שזה משהו ידוע וקורה להרבה אנשים רק שהם משייכים את זה לקטע רוחני ואני לצירוף מקרים

חוץ מזה הסיכוי שלי להגיע לגיל גדול הוא גבוה כי בצד אימי במשפחה יש אריכות ימים מגיעים לשם לגיל מאה ויותר
ויש לי אופי חזק וסו"פ התעוררתי בקטע הבריאותי פיזי אז עושה רושם טוב, אם לא יהיו הפתעות מצד הטבע או איראן
&nbsp
חשבתי על זה עכשיו, אני ממש אתבאס אם אמות כי אני סקרנית מאוד וכל הזמן אומרים לי שאני ילדה מבחינה זו
הייתי מתה לדעת מה יקרה עם העולם המשוגע והמרתק הזה, כמה זה עוד יש לו ומה זה יקח להגיע עד לשם, ואת מי
יובל כותב שלדחות את המוות עוד ועוד זה עניין של הדורות הבבאים לצערי זה אומר שזה יפסח עלי ועל חברי
זה מבאס אז מה זה אומר? לנצל את כל מה שיש עכשיו? כל דקה? איך למלא אותו כך שירגיש מנוצל עד תומו?
&nbsp
&nbsp

ינוקא1

New member
הוא מסביר שם

שהיום המוות הוא בגלל גידול , עורקים סתומים וכדומה , דברים "טכניים" שפעמים רבות ניתן לתקן.

s i s u

New member
זהו, שחיפשתי עוד מידע לגבי זה. הכותב היה טיזר וקימץ. חבל.

האמת לא מקנאת במי שימשיך לחיות מבחינתי

מוות הוא הכרחי לחיים באיזשהו שלב. אפילו שזה יצור פערים והמוות לא יהיה עוד המשווה הגדול.
לא הייתי מוותרת על כניסה לעולם הבא. אחרת זה יעצור את גלגל החיים וההשתנות. באנו לפה כדי
לעזוב אחרי פרק זמן מסויים. באנו לחוות שינוי ואז להמשיך לשינוי צורה.
באמת רפואה טובה זה אחד הנקודות העיקריות ששוברות שיוויון. אין מה לעשות מי שיש לו כסף
יכול להשיג רפואה איכותית יותר לרב.
הדיעה שאנשים לא נחוצים מאוד רווחת בחלונות הגבוהים ( אם היית יודע כמה היא רווחת היית מתפלץ
אני לא סתם חפרתי תקופה לאנשים על התכניות להשמדת והכחדת חלק נרחב מהאנושות).
הרשה לי לגחך על הביטוי "כולם נהנים מחיסונים" אבל אני לא ארחיב הדיעה שלי בעניין ידועה.( חיסונים זה דבר מיותר ).
ואני מסכימה הכיוון הכללי של האליטות היא להפוך דברים כאילו כמו רפואה וכדומה לאליטיסטים.
כמובן יתכן שתכניותיהם לא יצאו לפועל כי גם זו אפשרות אבל אחת הסיבות שהתמרמרתי חוץ מהרצון שלהם להשמיד
אנשים זה הגדלת הפערים ובאג'נדה 21 סוג של להחזיר את האנושות אחורה לא רק מבחינת רפואה גם מבחינת מגורים ותנאי חיים.( בכל העולם).
וזה נכון מבחינה טכנולוגית ברב התחומים אין בעיה להחליף תפקוד של בני אדם בעזרת מכונות וזה יוצר בעיה גדולה.
וכן שמעתי על התכניות שלהם להפטר מהמוות. ועל עוד דברים . בכללי אני חושבת שהם חולי נפש
אין לי כוח להסביר מי שרוצה לחפש חומר על מה שכתבתי שיחפש לבד.

אגב מוחות כבר מתקשרים עם מחשבים ושמעתי על ניסויים עם זה

אז מה שהוא מדבר עליו כבר לא מדע בדיוני כל כך
ולדעתי הרבה מהרעיונות הבדיוניים אפשריים

כשאנשים מחליטים שהם אלוהים ועליונים ומקדישים את מרצם

לעשיית רע בעולם לטובת העונג הפרטי שלהם וטווים ומגשימים תכניות שאלפי בני אדם מתים מהם . כשעבורם כל דבר הוא מטרה שמקדשת את האמעים החל משקר אונס רצח אז הם חולי נפש

סינבד

New member
כתבה מדהימה ומעוררת השראה

קודם כל, אפשר לנשום לרווחה. אם אתה יודע לקרוא מה שכתוב בה אתה כנראה מבוגר מדי בשביל שמה שמתואר בה ישפיע עליך. ואני חושב שאני מעדיף את זה ככה. אני אוהב את החיים שלי, אני שמח שחייתי אותם כפי שחייתי ולא הייתי רוצה (או לפחות מכאן נראה לי שלא הייתי רוצה) לחיות בסביבה שהוא מתאר. אני די שמח שהרעיונות שהוא מתאר הם רעיונות שעבורי הם לגמרי במסגרת מד"ב. אני אמשיך להתבונן משועשע בדברים מעין אלו.
&nbsp
תודה שהבאת את הכתבה הזו.

חוץ מזה מתנגדת לטענה שהערך שלך בני אדם נקבע לפי היצרנות

שלה במפעלים ובענפי העבודה השונים. זו גישה רדודה.
השקפות כלכליות הן מגעילות היו מגעילות ויהיו מגעילות
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
שרשרת אייקונים מקיאים

סינבד

New member
נכנסתי לאתר שלו ואני חייב לכם את הציטוט הזה:

לחלום את העולם.
&nbsp
הומו סאפיינס שולט בעולם כי אנו בעל החיים היחיד שמסוגל לארגן שיתופי פעולה גמישים במספרים גדולים. אנו מסוגלים ליצור רשתות שיתוף פעולה ענקיות, במסגרתן אלפי ואף מיליוני זרים עובדים יחד לקידום מטרות משותפות. אחד על אחד, אפילו עשרה על עשרה, אנו בני האדם דומים באופן מביך לשימפנזים. לכן לא ניתן להבין באמת את מעמדנו הייחודי בעולם על ידי התבוננות במוח שלנו, בגוף שלנו, או ביחסי המשפחה שלנו. ההבדל האמיתי בינינו לבין שימפנזים הוא הדבק המסתורי אשר מאפשר למיליוני מוחות, גופים ומשפחות לשתף פעולה ביעילות.
&nbsp
הדבק המסתורי הזה מורכב מסיפורים, לא מגנים. אנו משתפים פעולה ביעילות עם זרים כי אנו מאמינים בדברים כגון אלים, לאומים, כסף וזכויות אדם, למרות שכל אלה קיימים אך ורק בסיפורים שאנו ממציאים וחולקים זה עם זה. אין בעולם לא אלים, ולא לאומים, ולא כסף ולא זכויות אדם – מלבד בדמיונם של בני האדם. לא תוכלו לעולם לשכנע שימפנזה לעשות משהו עבורכם, על ידי כך שתבטיחו לו שאחרי מותו הוא יגיע לגן עדן של שימפנזים ושם יקבל אינספור בננות כגמול על מעשיו הטובים. רק בני אדם יכולים להאמין בכאלה בדיות. ובדיוק בגלל זה שולטים בני האדם בעולם, בעוד השימפנזים כלואים בגני חיות ומעבדות מחקר.
&nbsp
http://www.ynharari.com/he/עוצמה-ודמיון/

תוספת אם כבר מדברים על מדע בדיוני אז...

אני שמעתי שעשירי העולם ( בתקופה שהתעסקתי עם מידע על החארות האילו),
מנסים לשבט בני אדם וכבר הצליחו בכך והם רוצים ליצור זן חדש של אדם
ללא רצון חופשי. כדי לשעבד אותו בצורה קלה ומהירה ויעילה יותר.
לאור החומר שנחשפתי אליו אני בהחלט מאמינה שזה אפשרי ויש להם את הכלים
מי שלא נחשף לחומר עליהם וראה מה הם מעוללים לא יאמין בכך ומי שנחשף לעשירית
יבין שזה בהחלט אפשרי בתיאוריה עם המוחות המעוותים שלהם.
וחוץ מזה אני מאחלת להם להשרף בגיהנום.

למעלה