כתבה חשובה

magenta73

New member
כלום לא חדש

כנראה, לא לי ולא לך, אבל אולי זה כן מחדש למשהו אחר. ולכן - זה חשוב. במיוחד עכשיו.

orrin

New member
כמה אבסורדי

זה שבכתבה שכזו הם מפרסמים את JDATE בבאנרים של הפרסומות...... אין גבול לציניות מסתבר......

magenta73

New member
למה ציניות?

זה אינטרנט, עיתון מכוונן, שחי ומקבל כסף, על היותו פורטל, מפרסומות. ומדובר במדור יחסים - לכן הגיוני שיהיה משהו על היכרויות או משהו שיתאים לקהל יעד. כל עיתון, לפחות כזה שמחזיק מעמד, מחזיק מעמד בגלל הכסף שמביאות לו הפרסומות. גם הארץ. זה ציני בדיוק כמו כל השאלות האלה, שיש בתפוז... מג'נטה, יש לך תואר אקדמאי? מג'נטה, האם את יודעת מהו האוכל הטוב ביותר לתינוקך? (לפחות תעשו חקר שוק, מרד אלר) מג'נטה, ראית פעם בולבול של בדואי?...

orrin

New member
על הבולבול של הבדואי כתבת פוסט

(אם זכרוני אינו מטעני) ולגבי השאר- אין לי מושג. ולמה ציניות? בגלל שלשים במשפט אחד "אונס" עם "דייטים" נראה לי, לפחות, כמו האבסורד הכי גדול שיש. כאילו את רואה מישהו/מישהי יושב וקורא את הכתבה ואת כל ההשלכות שנגרמות כתוצאה מאונס והטרדה מינית ואז נעצר ואומר- "יוהו אחלה נושא לדייט ראשון. האמת שכבר מזמן לא הייתי בדייט והכתבה הזו גרמה לי להתגעגע לזה"? וחוצ מזה, סתם נראה לי חיבור הזוי. מה שלומך חוצ מזה? חיבוק

magenta73

New member
קודם כל

כן, כתבתי על זה פוסט, זה הושחל לשם בציניות
עכשיו, הכתבה לאו דווקא מדברת על אונס, כלומר היא מדברת על משהו יותר ספציפי, וזה למה נשים לא מדברות על זה ולא מתלוננות, ואם זכרוני אינו מתעה אותי, זה ממוקד יותר באונס או מעשים מגונים על ידי אנשים סמכות (בוסים, מפקדים וכו') ועל ההשלכות של זה. דבר שלישי, מה קשור כתבה על סוהה ערפאת, נגיד, ומצידה השני פרסומת של מזרני יפו? (הומצא ברגע זה). כלום. חוץ מזה שמזרני יפו הזמינו מראש ובעוד מועד פרסומת בעמוד זה וזה. ואני בסדר. חיבוק חזרה.

orrin

New member
תראי

אולי זו סתם רגישות שלי. ברור לי שבלי כסף אין אתר ובלי פרסומות אין כסף. ועדיין נראה לי הזוי משהו לשים בכפיפה אחת אונס ודייטים, שישימו במקום את המודעה של מזרוני יפו (בעצם, גם זה לא. יש לזה קונוטציות
) קיצר, הבנתי את מה שאת אומרת. ושוב- כנראה רגישות שלי. שמחה ששלומך טוב לילה נהדר שיהיה

זמשוש

New member
זה אולי יותר עניין של חוסר טאקט

אמנם אינטרנט ועיתון שזקוק לכסף... אבל זה כמו שליד כתבה שקהל היעד שלה הוא אלכוהליסטים את לא תשימי פרסומת לוודקה ככה זה גם לא כל כך נראה טוב כשליד כתבה שקהל היעד שלה הוא בחורות שנאנסו או עברו התעללות והטרדה תשימי פרסומות עם רמיזות ליחסים עם גברים בעיתון מודפס למשל נראה לי שזה אחד הדברים שנבדקים ע"י העורך הראשי לפני שליחה לדפוס באינטרנט זה בעיה כי יש מאגר פרסומות מתוכם נבחרות פרסומות אקראית ע"י תוכנת מחשב...

magenta73

New member
למה לא?

בואי נדבר על ההשוואה בין נפגעות אונס לאלכוהליסטים. לשים פרסומת של וודקה ליד כתבה שנוגעת לאלכוהליסטים - ברור שזה לא לעיניין, כי זה משהו שהם אמורים להפסיק. וזה יחשב כפיתוי ולכן לא פיירי. מעבר לכך שיש סיכוי שהם לא יקראו את הכתבה, וישר יפנו לפאב השכונתי הקרוב לביתיהם... אבל האם בחורה שנאנסה אמורה להפסיק קשרים עם גברים? האם זה פיתוי? אז זהו, שלא. והאמת היא, שחלק מטיפול בנאנסות, בכלל, המטרה הסופית היא כן להביא לכך שהם יתפקדו בחברה בצורה נורמלית, או שנגיד, נורמטיבית, ומכאן - שמערכת יחסים טובה עם בן המין השני, היא לא פיתוי, ההיפך, היא מטרה.

זמשוש

New member
קנית אותי... בערך...

נכנסתי לכתבה וראיתי שהפרסומת הספציפית בכתבה הזו לא מכילה תמונה ואף מכילה את הטקסט "רק כשאתה מוכן" ... אם היה מדובר בפרסומת מינית או אחת כזו שבאופן מיני מציגה שליטה גברית על האישה אז זה היה בעייתי

magenta73

New member
זה כי רוב העוסקים בפרסום

לפחות הקופירייטרים, או יותר נכון המנכל"ים, שמאשרים בסופו של יום את הרעיונות, הם גברים.

זמשוש

New member
גם נשים

שכדי להתקדם בקריירה שלהן, משתמשות במה שהן יודעות שימכור.

magenta73

New member
לאו דווקא

אני מכירה קצת את עולם הפרסום, כן... ויש שם נשים, במשרות גבוהות אפילו, יותר בארט, ובהפקות. פחות בקופי. ובכל מקרה, בשביל להצליח בעולם הפרסום, לא משנה מה המגדר שלך, אתה צריך להיות בן זונה.

זמשוש

New member
התכוונתי ל

נשים שכן עובדות בקופי. והן אפילו מקצינות יותר ומשמרות את הדימויים הגבריים והנשיים הקיימים.

bulb

New member
ינואר הוכרז כחודש ללא חזיות?

יאללה לשרוף את הטריומף!

magenta73

New member
האמת שכמעט

איך ידעת?... אני הסתובבתי לי רוב ינואר בלי חזיה. דווקא כיף.

bulb

New member
אני הסתובבתי כל ינואר לא מגולח

בנסיון לגדל זקן או משהו דומה. יצא דבר די מעורפל היות והשעירות אינה נמנית בין מעלותי. הבוקר הורדתי 2 קילו. שאלו אותי כיצד.

למעלה