כתבה חשובה

בדיוק נכנסתי כדי לקשר לכתבה הזאת ../images/Emo13.gif

ולשאול מה דעתכם? הרושם שלי היה שלמרות שבכותרת הכתבה כתוב "אתר הכרויות חדש למי שלא רוצים או לא מסוגלים לקיים יחסי מין", אם נכנסים לאתר עצמו כתוב רק "לא מסוגלים" וגם מקריאת הכתבה ניתן להסיק שכנראה רוב הרשומים באתר הם בעלי מחלות רקע קשות (כמו זו שהקימה את האתר שאובחנה עם סרטן צוואר הרחם). מן הסתם הרושם שלי יכול להיות שגוי

אולי היא יכול להוסיף שם

גם תת-קטגוריה: "א-מיניים". כי אני חושבת שזה קצת שונה מאלו ש"לא מסוגלים" לאלו ש"לא מעוניינים", לא?...

מסכימה איתך

ולכן כפי שאמרתי הרושם שלי הוא שהאתר פחות מיועד לנו ויותר למי ש"לא יכול" מסיבות רפואיות שונות. בכל מקרה, מדובר שוב באתר בינלאומי ולכן הסיכוי שיהיו רשומים שם מספיק ישראלים קלוש...

מעניין ואם זאת...

העובדה שהאתר בין-לאומי, כמו שכבר ציינה הקוראת הסמויה, מוריד מערכו עבורינו. הרי יש את האתר של AVEN ואין בו כמעט ישראלים, אז למה שיהיו שם? כבר עדיף ב-AVEN... אם זה היה ישראלי זה היה יכול היות מצויין. אני היחידה שסוף הכתבה הפריע לה? " ישנם אתרי הכרויות לנכים, שמנים, יפים ועשירים, צמחונים, נשואים, א-מיניים, גיקים, אוהבי בעלי החיים ולכל מי שמשתייך לאיזושהי דת או עדה. תיבות הנוח הווירטואליות הללו מחופשות לפלטפורמות המסייעות לאנשים למצוא זוגיות. במקרה הטוב, הם יחברו בין שני אנשים בעלי אובססיה למלחמת הכוכבים, במקרה הפחות נחמד, הם יזכירו להם את מיקומם בחברה." החלק הטוב: המילה א-מיני מוזכרת שם
החלק הפחות טוב: רוח הדברים של השורות האלה, היא שהתיוג הזה מיותר ורק מזכיר לאנשים כמה הם מחוץ לחברה... (או במילים גסות יותר: דחויים, נחותים, לא מקובלים מה שזה לא יהיה...) אחת המחשבות שלי לגבי אתר ההכרויות שאנחנו רוצים להקים, הוא באמת ליצור משהו רחב ולא רק לא-מיניים כדי להגדיל את כמות האנשים. לכן יכולים להיות שם אנשים שהם למשל הומוסקסואלים אבל רוצים זוגיות עם המין הנגדי ומוותרים על המין (או מחפשים מערכת יחסים פתוחה) במובן הזה האתר הנ"ל הוא דוגמא טובה, רק שאני לא הייתי שמה את הדגש על המגבלויות אלה על עניין הזוגיות ללא מין. אפשר אולי לקחת רעיונות מהאתר לאתר שנקים (יום אחד....)

מקמיקא

New member
זה מדהים שיש אתר היכרויות לכל דבר

אפילו לאנשים שרוצים לבגוד בנישואים שלהם/אנשים שרוצים למצוא מישהו שיבגוד בנישואים שלו, אבל אין אתר לא-מיניים.
אגב מה עם הכתובת FTP והנתונים וכאלה? שימי לי אותם במייל!

כמו שכתבתי - אתמול היה לי שיחה עם הנהלת תפוז

שוב אמרו לי שאין בעיה וייתנו לי ויבררו - אבל עדיין לא שלחו... עכשיו אני מנדנדת על זה, אז אני מקווה שאקבל את זה בקרוב. אני מבינה שהצבא לא מתכוון לגייס אותך - אתה יודע שאחרי גיל 35 לא מגייסים אנשים

מקמיקא

New member
FTP

זה פרוטוקול להעלאה והורדה של קבצים. פרטי FTP זה הפרטים הנחוצים כדי להתחבר לשרת בפרוטוקול הזה, כדי שיהיה אפשר להעלות ולהוריד קבצים

למעלה