מעניין ואם זאת...
העובדה שהאתר בין-לאומי, כמו שכבר ציינה הקוראת הסמויה, מוריד מערכו עבורינו. הרי יש את האתר של AVEN ואין בו כמעט ישראלים, אז למה שיהיו שם? כבר עדיף ב-AVEN... אם זה היה ישראלי זה היה יכול היות מצויין. אני היחידה שסוף הכתבה הפריע לה? " ישנם אתרי הכרויות לנכים, שמנים, יפים ועשירים, צמחונים, נשואים, א-מיניים, גיקים, אוהבי בעלי החיים ולכל מי שמשתייך לאיזושהי דת או עדה. תיבות הנוח הווירטואליות הללו מחופשות לפלטפורמות המסייעות לאנשים למצוא זוגיות. במקרה הטוב, הם יחברו בין שני אנשים בעלי אובססיה למלחמת הכוכבים, במקרה הפחות נחמד, הם יזכירו להם את מיקומם בחברה." החלק הטוב: המילה א-מיני מוזכרת שם
החלק הפחות טוב: רוח הדברים של השורות האלה, היא שהתיוג הזה מיותר ורק מזכיר לאנשים כמה הם מחוץ לחברה... (או במילים גסות יותר: דחויים, נחותים, לא מקובלים מה שזה לא יהיה...) אחת המחשבות שלי לגבי אתר ההכרויות שאנחנו רוצים להקים, הוא באמת ליצור משהו רחב ולא רק לא-מיניים כדי להגדיל את כמות האנשים. לכן יכולים להיות שם אנשים שהם למשל הומוסקסואלים אבל רוצים זוגיות עם המין הנגדי ומוותרים על המין (או מחפשים מערכת יחסים פתוחה) במובן הזה האתר הנ"ל הוא דוגמא טובה, רק שאני לא הייתי שמה את הדגש על המגבלויות אלה על עניין הזוגיות ללא מין. אפשר אולי לקחת רעיונות מהאתר לאתר שנקים (יום אחד....)