כתבה חשובה

galim29

New member
כתבה חשובה../images/Emo140.gif

לדעתי חשוב מאוד לקרוא ולהפנים

galim29

New member
../images/Emo32.gif המכשושה הגיעה אחרי 3 שנים../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה שזה נחת עלי עכשיו אבל קמתי היום בבוקר עם סימני מחזור... ועכשיו התחילו כאבי הבטן המוכרים שאני מנסה להתעלם מהם ולא בהצלחה. והעייפות הבלתי פוסקת. רק אתמול היללתי את זה שלא היה לי מחזור מאז הניתוח כמעט 3 שנים. מייקי וזוזו - אתן רואות מה קורה כשמדברים על המכשושה? איזה
שדיברתי עליה... רק סיימתי גלולות אתמול. מה יהיה? אני לא בנויה עכישו להתמודד עם האנדו ומכאוביו אחרי החודש האחרון. אין לו רחמנות שם למעלה? דווקא הדלקתי אתמול נרות לכניסת השבת ובירכתי אותו... לא מצא חן בעיניו? רמת מדד הסבל שלי נבדקת עכשיו? ומחר חוזרים לעבודה... מה יהיה?

זואילי

New member
בדיוק מה שחשבתי....

איך שראיתי את הסמס בבוקר אמרתי יא - אללה, אסור לדבר... בהחלט לא לעניין אחרי החודש האחרון. האם תמשיכי אם הגלולות ותתעלמי? ואולי זה לא יכאב אם תשחררי??

galim29

New member
לא יודעת מה לעשות../images/Emo10.gif

כבר עם אופטלגין.. הכבדות הזאת, חוסר היכולת לקום מהמיטה. אני פשוט בשוק שזה מה שוקרה עכשיו אחרי חודש כזה נוראי כמו שהיה לי. מה עוד צריך לקרות? כאילו כל פעם שאני מרימה את הראש ומנסה לאסוף כוחות ולהתחיל מחדש נקי וללכת בדרך של תיקון, אני חוטפת בומבה לפרצוף. זה תסכול שאי אפשר לתאר. מה אני צריכה לעשות כדי לאסוף כוחות ללכת בדרך שאני רוצה? כל פעם שאני מנסה להתחיל לטפל בכל הבעיות קורה משהו וזה בלתי אפשרי להמשיך ככה אני חושבת שאמשיך עם הגלולות בתקווה שזה יפסיק. כרגע זה ממש קצת. יותר ההרגשה של הלפני - הכאבים, הכבדות, העייפות... נראה

אוי ../images/Emo10.gif

תמשיכי עם הגלולות בתקווה שזה יעצור אותה. מציעה לך לשאול לגבי תוספת של פרימולוט נור זה בטוח יעצור אותה. באמת רק דיברנו עליה... כנראה אסור להזכיר אותה

היי

אולי שווה לשאול את סוריאנו..............אם לשחרר או לא.....אני תמיד שואלת אותו... מחזיקה אצבעות שזה סתם דימומי.....כי הרמת משהו כבד ומחר יעלם.

galim29

New member
ברור שהרמתי משהו כבד../images/Emo6.gif

את עצמי. מספיק כבד לגרור את עצמי המיטה לא?
עכשיו ח\רתי מיציאה בקטנה לרחובות תל אביב. ראיתי אותה בעיניים של טריפ: הכול נמרח לי מול העיניים, הכול רועש והמוני... לא מוצאת את עצמי בשום מקום... הבטן כבדה, העיניים נעצמות. שיעבור כבר

gui1

New member
3 שנים בלי מחזור ?את נס מהלך

ועוד מעיזה להתעצבן ?לכעוס לרטון ? הלוווווו 3 שנים בלי מחזור אני חודש וחצי לא מסוגלת להחזיק מושכת עוד חדש עם טפטופים שהופכים לנחלים שנגמרים בים ואת 3 שנים אלוהים ממש ממש אוהב אותך אין ספק !!!! את נזר הבריאה מלאך מתכלה ואוו בטח רירית הרחם שלך בגודל 1000 קמ 3 שנים בלי מחזר את זוכרת איך משתמשים בתחבושות ?בכלל את זוכרת מזה מחזור ? וחזמזה יכול להיות שעם כל משככחי הכאבים שאת לוקחת לא תרגישי כלום אבל עדיין את מבורכת אז בלי תלונות על אלוהים לנו המקבלות התמידות יש עדיפות בתור אז אנא פני את הדרך ושבי בצד

galim29

New member
מה את צוחקת מה?../images/Emo46.gif

אני בהיסטריה טוטאלית... לא בנויה להתמודד עם מחזור בימים אלו

ומה המצב היום?

גם אצלי התגובה הראשונה הייתה לשים אייקון צוחק, אבל אח"כ חשבתי "לא נעים לצחוק...
"

galim29

New member
התכוונתי לג'ינג'ית האדומה.... שצוחקת בפה פתוח

ואת אל תקנאי בי. יש לי את הצרות שלי. את לא רוצה אותן

galim29

New member
לפחות את עם טאקט מייקוש../images/Emo3.gif

מה המצב? אני מפחדת לבדוק. יש דימום לא חזק אבל אצלי תמיד לוקח יומיים עד שהשיטפון מתחיל. בינתיים אני בקושי סוחבת את עצמי - כבדות נוראית. אבל חזרתי לעבודה ולפחות מסיח את הדעת.

gui1

New member
גלים גלימה תרגיעי מותק

הכל יהיה בסדר יכול להיות שהמחזור ישחרר איתו הרבה תקעיות וכאבים שהיו בגופ לפחות 3 שנים וחומזה אחכ יהיה שקט לעוד 3 שנים אז מה הבעיה?

למעלה