כתבה גדולה על music in high place!

כתבה גדולה על music in high place!

כתבה לא קצרה בכלל... עוד לא הספקתי לקרוא אותה ואין לי כוח היום... D-: בכל מקרה יש גם שלוש תמונות שאף לא הופיעו בפרום ואני לא ראיתי באינטרנט. ורק עוד 4 ימים והוא על המדפים.... אתם אמורים להיות קצת יותר שמחים...
בכל מקרה כנסו : אם זה לא עובד אז ל: http://www.grammy.com/foundation/lbc/music_in_high_places.html

j u n k

New member
אין לדעת...

כשמדובר בישראל ודי וי די אי אפשר לדעת מה יגיע ומתי

g a y a

New member
../images/Emo168.gif שאלה:

הייי לכולם! אני חדשה פה, אין לכם מושג כמה כיף למצוא פה עוד אנשים כמוני... אז ככה: כמו שבטח כבר הבנתם, אני פה כי אני אוהבת את אלאניס. האהבה הזו אליה ולשירים שלה גורמים לי רצון עז לנגן את המוסיקה שלה (בגיטרה, עדיף) כאן הבעיה: אין לי גיטרה אין לי מושג איזו עדיף לי לקנות (קלאסית? חשמלית? אני לא מבינה בדברים האלה בכלל...) עכשיו... כמה זה קשה? אני קצרת רוח... כמה זמן (בערך, לבנאדם ממוצע...) אתם חושבים שיקח לי להגיע לרמה ממוצעת, שתאפשר לי לנגן את אלאניס? וגם.... ללמוד לנגן בגיטרה זה דבר טובעני? אני מתכוונת: בד"כ, מגיעים לרמה מסוימת ומפסיקים לקחת שיעורים, או שאין לזה סוף? קראתי קצת בפורום, וראיתי שחלק ממכם מנגנים... אני אשמח אם תוכלו לענות גאיה

Rוית

New member
וואו, כמה שאלות.. ../images/Emo13.gif

אני אנסה לענות על מה שאוכל.. דבר ראשון, ברוכה הבאה לפורום! דבר שני, אם את רוצה לקנות גיטרה רק כדי לנגן את אלאניס, אבל חוץ מזה אין לך שום עיניין ולו קטן במוזיקה לא הייתי ממליצה-חבל על הזמן והכסף, אבללללל אם מוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך-אל תפסיקי לרדוף אחרי החלום. ועכשיו כמה תשובות לשאלות שנשאלו-
אם את ממש מתחילה, ואין לך עוד מושג בנגינה, תקני גיטרה קלאסית. על גיטרה אקוסטית יהיה לך מאוד קשה להתחיל... כנסי לחנות לכלי נגינה, ותתיעצי עם המוכרים, הם ידעו להתאים לך גיטרה נוחה וטובה למתחילים (רק שלא יקרעו אותך יותר מידי עם המחיר!)
"כמה זה קשה?"-ובכן, זה תלוי.. תלוי אם את מתאמנת הרבה, ועובדת קשה.. אחרי כמה זמן, זה כבר לא יהיה קשה, אבל ההתחלה תמיד קשה.. כל ההתחלות קשות, חשוב רק שלא תוותרי ותמשיכי להתאמן..
מתי תוכלי לנגן אלאניס?, זה תלוי בשיר.. רוב השירים המוקדמים של אלאניס ממש קלים לניגון (4 אקורדים ואולי עוד אקורד וחצי בגשר), אבל ככל שהזמן עובר, ואלאניס שלנו מתפתחת וגודלת, ככה השירים שלה יותר מורכבים, אבל שוב, זה תלוי בכמה תתאמני ותעבדי על זה, בסוף הכל יראה פשוט..
ולסיום-אם גיטרה זה דבר טובעני... כמו הכל לא?, אין ברירה, חייבים להשקיע, אם את לוקחת מורה, אז צריך לשלם כסף טוב, לעבוד קשה ולעשות מה שהמורה אומר.. אם את עושה את זה לבד, חשוב לא לזנוח את זה... טוב, אני מקווה שעניתי לך קצת על השאלות, אם יש לך עוד את מוזמנת לשאול, ושוב-ברוכה הבאה!

moriss

New member
Rוית, איזה חמודה את, ממש מותק../images/Emo8.gif

אמנם לא אני שאלתי את השאלה, אבל עדיין... (אני מקווה שאני לא מביך אותך או משהו)

Rוית

New member
חס וחלילה..

מה רע בכאלו תגובות, אפילו אם הן לא מהצד השואל
תודה רבה

גם ליש יש תשובות ../images/Emo9.gif

כמו שרוית רשמה, כדי לך להתחיל בקלאסית. היא נוחה יותר- בד"כ הכי זולה והכי הכי הכי כיף לנגן בה. אחרי זה כדי לעבור לאקוסטית - היא דורשת הרבה כוח באצבעות הרבה הרבה - תלמדי איזה שנה בקלאסית ותעברי לשאר הגיטרות. ואם את לא סבלנית זה לא יעבוד. אני כבר שנתיים בדבר הזה ומניסיון היו לי הרבה פעמים שחשבתי לעזוב את זה... תאמיני לי קחי את השנה הראשונה בידיים תתאמני כל יום לפחות שעה והכל יילך מצוין. השירים של אלאניס מאוד קלים אבל ממש לא יבינו אותם אם לא תגידי אותם. כי אין הרבה קטעי סולו של גיטרה. וברור שלגיטרה יש סוף... אחרי שאת יודעת את כל האקורדים, יש לך את המהירות הרצויה ואת שולטת בעניין את יכולה לעזוב את השיעורים ולתרגל לבד. בואי נגיד שאם תקחי ברצינות את העניין אחרי שנה את יכולה להפסיק עם השעורים. דרך אגב, גם אני התחלתי לנגן ב-
בגלל אלאניס. אני מנגן במפוחית גם, אבל לזה אין מורה פרטי או בית ספר בקריות אז למדתי לבד- אינ יודע לנגן את כל הסולו במפוחית ב- JLP.

g a y a

New member
../images/Emo6.gif תודה על התשוובות המפורטות!

כיף שיש אדיבות כזו (זה לא ככה בכל מקום, תאמינו לי..)!

ברוכה הבאה לפורומינו../images/Emo153.gif

אה, אני מנגן על גיטרה בס, אבל יש לי בבית גם גיטרה קלאסית... אה, לדעתי חשוב להתחיל בקטן, בקלאסית, ואם תתחברי לזה ותנגני הרבה, אחרי כמה חודשים תקני חשמלית... כמה זה קשה? זה מאוד תלוי בקורדינציה בהתמדה שלך, אם את מוכנה להשקיע זמן את יכולה לנסות... מכיוון שאני לא מכירא ותך אני לא יכול להגיד לך כמה זמן ייקח לך להגיע לרמה של אלניס, אבל זה תלוי בך. למה לא פותחים פורום לרד הוט צ´ילי פפרס?! גאד דאמט!

g a y a

New member
תודה ../images/Emo70.gif

אבל זה רק כינוי...(אני כבר מתחילה להצטער...)

symptoms

New member
שאלה

היי לכולם הדי וי די שיוצא הוא של ההופעה של אלניס נכון? אבל אני זוכרת שהיו דיבורים על עוד די וי די שאמור לצאת, זה נכון מה יהיה הו ומתי בערך הוא יצא? תודה רעות נ.ב מצטערת שאני כל הזמן רק שואלת שאלות

ויש לי גם תשובה לך ../images/Emo9.gif

ה- DVD הוא באמת מהופעה, שהייתה האחרונה ב- one tour. היא הייתה אי שם בחודש אוקטובר 2000. ההופעה מכילה 9 שירים והם: no pressure over cappuccino ironic ur uninvited that i would be good your house i was hoping baba ההופעה היא לא לפי הסדר שרשמתי. וב- DVD היא ערוכה גם אחרת ב- DVD אירוניק הוא אחרון למרות שבהופעה הוא לא היה. והיא יוצאת עוד שלושה ימים.

j u n k

New member
ברוכה הבאה

בקשר לשאלתך...נראהלי שדי ענו לך. השירים של אלאניס ממממממממש פשוטים-אז אין לך מה לפחד אחרי חצי שנה את תדעי לנגן אותם פרפקט

symptoms

New member
עוד שאלה

קודם כל תודה על התשובה
אבל רציתי לדעת אם יש עוד דיוידי שאמור לצאת על איך עשו את URS או משהו כזה
רעות

מצטער על השאלה אבל:

"איפה את חיה?". זה ידוע כבר כמעט שנה. ואפשר להוריד כמעט את כל החלקים של ה-DVD מהאינטרנט (ואסור לי להגיד... מצטער, אני יגיד לך כבר באייסיקיו איפה...
). הוא ייצא ב- 31 בדצמבר....

למעלה