וואו, כמה שאלות.. ../images/Emo13.gif
אני אנסה לענות על מה שאוכל.. דבר ראשון, ברוכה הבאה לפורום! דבר שני, אם את רוצה לקנות גיטרה רק כדי לנגן את אלאניס, אבל חוץ מזה אין לך שום עיניין ולו קטן במוזיקה לא הייתי ממליצה-חבל על הזמן והכסף,
אבללללל אם מוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך-אל תפסיקי לרדוף אחרי החלום. ועכשיו כמה תשובות לשאלות שנשאלו-
אם את ממש מתחילה, ואין לך עוד מושג בנגינה, תקני גיטרה קלאסית. על גיטרה אקוסטית יהיה לך מאוד קשה להתחיל... כנסי לחנות לכלי נגינה, ותתיעצי עם המוכרים, הם ידעו להתאים לך גיטרה נוחה וטובה למתחילים (רק שלא יקרעו אותך יותר מידי עם המחיר!)
"כמה זה קשה?"-ובכן, זה תלוי.. תלוי אם את מתאמנת הרבה, ועובדת קשה.. אחרי כמה זמן, זה כבר לא יהיה קשה, אבל ההתחלה תמיד קשה.. כל ההתחלות קשות, חשוב רק שלא תוותרי ותמשיכי להתאמן..
מתי תוכלי לנגן אלאניס?, זה תלוי בשיר.. רוב השירים המוקדמים של אלאניס ממש קלים לניגון (4 אקורדים ואולי עוד אקורד וחצי בגשר), אבל ככל שהזמן עובר, ואלאניס שלנו מתפתחת וגודלת, ככה השירים שלה יותר מורכבים, אבל שוב, זה תלוי בכמה תתאמני ותעבדי על זה, בסוף הכל יראה פשוט..
ולסיום-אם גיטרה זה דבר טובעני... כמו הכל לא?, אין ברירה, חייבים להשקיע, אם את לוקחת מורה, אז צריך לשלם כסף טוב, לעבוד קשה ולעשות מה שהמורה אומר.. אם את עושה את זה לבד, חשוב לא לזנוח את זה... טוב, אני מקווה שעניתי לך קצת על השאלות, אם יש לך עוד את מוזמנת לשאול, ושוב-ברוכה הבאה!