כתבה בNRG

סינטטית

New member
כתבה בNRG

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/553/280.html אני ממש שמחה ש"עד אלייך" זה הסינגל הבא... בחירה מצויינת!
מדהימים!

Niran2

New member
לא בטוח בבחירה

אני חושב שהם היו יכולים להוציא שירים טובים יותר. עוזב שיר הרבה יותר טוב ממנו, אבל בשביל הרדיו הוא לא כל כך היה מתאים. "יום יפה" או "אלפי זוגות עיניים" היו יותר מתאימים לרדיו.

יואוווו מדהים אחושילינג....

אחלה שיר זה..והקליפ ניראה בנזונה... למרות שאני אישית הייתי בוחר ב "מחוץ לזרם" לצאת כקליפ... אבל לא נורא...כל שיר שלהם שווה זהב טהוררררררר...

זו בחירה נהדרת

האמת שלפי יומיים בערך קיימתי דיון ביני לבין עצמי, והייתי בטוחה ש"אלפיי זוגות עיניים" יהיה הסינגל, אבל אם חושבים על זה אז "עד אלייך" זו בחירה ממש טובה! וזה באמת מאוד יאפיין ויבטא את סינרגיה אחרי "אשם" שהוא קופצני כזה. ררר, הופמן.

XxXSynergitXxX

New member
למען האמת ../images/Emo127.gif

היום בדיוק חשבתי על זה, ובלי להכנס לאתר, עוד לפני זה , ידעתי שזה זה , הם חייבים להוציא את "עד אלייך", כסינגל הבא מתוך האלבום (:) אחד היפים .. (כולם ככה, אבל ניחא. 333> ) ^^

kombinaizer

New member
מאכזב

עד אלייך הוא אמנם שיר גלגלצ מצויין, אבל הספיק לי חרישה של הרדיו של תראי זה אני שמביא נקודות דמיון בין השירים. טוב שיהיה. ציפיתי ליחד נתגבר אבל עד אלייך עובר יותר רדיו בתכלס.

boogliboo

New member
עד אלייך!!

שיר מדהים!!!וגם הלוואי וסינרגיה יזכו בהרכב השנה..הצבעתי להם =)

timon12

New member
וואו הקליפ נראה מצויין!!!

הייתי שמח ל'את לא כאן' אבל כל השירים יפים אחד אחד, אז מזה משנה?! הקליפ נראה משו משו .

o r t a l i t

New member
אלפי זוגות ../images/Emo10.gif

לא רוצה עוד שיר 'לפלייליסט'. "תראי זה אני" היה ככ דיי והותר. אני מחבבת את "עד אלייך", אבל אני חושבת שיש באלבום שירים שככ הרבה יותר ראויים. אהבתי את כתבת הוידאו, 'סה חמודים הופמן ובנואה (עכשיו זה הזמן להקים להקה חח) וכולם בעצם נו P: לפחות יש שם פסנתר כנף, גרר 3>

KNS

New member
לדעתי...

"עד אלייך" ו"תראי זה אני" הם באותו סגנון (שקט כזה..), "אשם" די משלב גם כבד וגם קל ובגלל זה לדעתי הם צריכים להראות צדדים אחרים שלהם ולהוציא שירים יותר רועשים כמו "עוזב" או "את לא כאן"...אבל גם את "יחד נתגבר" יכול להיות נחמד. בכל מקרה זה שיר ממש יפה "עד אלייך", אבל...

Ass Of An Angel

New member
תודה ../images/Emo99.gif

איך הייתה לי הרגשה שהם יוציאו את השיר המדהים הזה כסינגל
מדהימים

timon12

New member
../images/Emo207.gif נצלש חשוב מאוד ->

נכון, החייל שכתב את 'ליבי נשבר' ? צחי איטח ז"ל ? אז, הסרט הבופור, (שאני עכשיו רואה את מאחורי הקלעים שלו) אז אחד הסיפורים בסרט זה עליו, אולי יזכירו שם את השיר הזה.. זה לא הכי הכי קשור לסינרגיה, לכן רשמתי את זה בנצלש חח

לא בטוח שיזכירו שם את השיר

אבל אולי כן, לך תדע.. כל מקרה אני מתה לראות את הסרט הזה כבר]; מי בא איתי? [טימון, יאללה! בלי תירוצים!]

timon12

New member
חס וחלילה תירוצים.

להפך, אני אבוא בשמחה. :) מתי הוא מגיע לקולנוע?

kombinaizer

New member
בנצלש לא רושמים נושאים לא קשורים

רושמים זאת ב
כלומר OFF TOPIC.
זה ניצול שרשור.

למעלה