כתבה ב7 לילות

X Gal51m X

New member
כתבה ב7 לילות

עמוד 6 כתבה נחמדה! נשארתי ער כדי לקרוא אותה... חח סתם אבל ראיתי בעיתון עכשיו....

LeRanch

New member
כתוב בה שוונטוורת' מגיע לארץ באפריל

ודומיניק רוצה להצטרף אליו
מעניין אם זה יצא לפועל

Gilliana

New member
אפריל זה כבר סביר

עד אז יסתיימו צילומי העונה השניה והם יתפנו לצורך העניין, שלא כמו ב-"נסיון" הקודם שהיה ברור מראש שהוא נדון לכשלון.

O n M y O w n1

New member
הקטע עם התינוקות הזוי אבל ההודעה

הרשמית של פול, כנראה ממש נכונה. עם כל האהבה שלי לסדרה אני חושבת שעונה 3 מיותרת לחלוטין, עדיף שהסדרה תגמר בעונה ה-2 ושלא תימרח יותר מידי עונות אחרת הקסם של הסדרה ייעלם לחלוטין.

ממש לא

אני לא חושבת שאחרי 2 עונות כאללהה מרתקותת ומדהימות הם יעשו משו תת רמתי ההפך ,הם יעשו משו הרבה יותר טופ חוץ מזה שסתכלי ! פעם היית חושבת שבנאדם יכול לעשות סידרה כזאת?! לחשוב על כל פרט ופרט קטטנים? אני בטוחה שהעונה השלישית אם תיהיה ..תיהיה מדהימה

למי איכפת עונה 3?

זאת אחלה סידרה ואנחנו לא רוצים שהיא תיגמר מהר ולא תהיה עוד סידרה כזאת מדימה במיוחד עם השחקנים האלו. שיעשו 10 עונות ואני עוד אראה ואני בטוחה שאהנה.

MineraL

New member
אי אפשר לדעת מה הם מתכננים לנו ../images/Emo58.gif

אני רק יודע שכל העונה הראשונה של הסדרה עברה בהרבה את סדרות הדרמה והמתח האחרות (אבודים ו24 בעיקר) ואני מצפה למתח גדול יותר בעונה הנוכחית ואולי הבאה.. חוצמזה, בערך בכל פרק דמות חשובה נהרגת בצורה טרגית, לי זה אומר שההמשך יהיה ממש טוב והמתח רק יעלה מפרק לפרק.. אז עדיין מלמתוח את הסדרה למתח אמיתי הם קצת רחוקים

Darakan

New member
היה גם בכותרות של "ידיעות"

פרסומת בדמות כתבה אמיתית על "בריחת 8 אסירים מפוקס ריבר"

Angelus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

לקח לי כמה שניות לעכל את מה שאני קורא..

s h i s h a

New member
אף פעם אני לא מבינה...

את ההערות/משפטים הכל כך מפגרים שהם נוטים להוסיף בסמוך לתמונות....

למעלה