כתבה ב- y-net

rifkin1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה טוב...

rifkin1

New member
בקשר לטובקים

דווקא קראתי את הרוב, ורובם ממש תומכים. וגם אם הם לא תומכים זה לא צריך להזיז לנו ...

rifkin1

New member
זה באמת לא אישי נגדו

או נגד השיר...למרות שיש שם כמה כאילו שלא אהבו וזה לגיטימי לחלוטין. לפני מס' ימים קראתי כתבה עם איתי טורג'מן, עלהתפקיד ב"בופור" וקריירת המשחק שלו. כולם, אבל כולם ירדו עליו וקיללו אותו! היו אחד או שניים שתמכו אבל כמעט כולם נכנסו בו בצורה איומה...

kapit5

New member
רוב התגובות תומכות

ואני משוכנעת שלאו דוקא מדובר על בנות הפורום.

talytal

New member
אני די בטוחה שכמעט אין שם

תגובות שלנו, לפחות בשלב הזה, כי הם הפסיקו להכניס תגובות כרגע (כנראה לא עומדים בעומס...
), והתגובה שאני הכנסתי, שהייתה כמעט מיד אחרי הפרסום ברשמי, עדיין לא נכנסה לשם לפני ההפסקה. ואני לא מוטרדת מהטוקבקים השליליים, אבל אני כן עושה מה שאפשר כדי שלפחות לשקרים הגסים יהיה איזון ומענה.

rifkin1

New member
עכשיו אני מבינה למה לא מתפרסמת התגובה שלי

כבר שעה...

juanes

New member
עד כמה שאני מכירה את YNET

בד"כ זה לא בגלל עומסים. זה מה שקרוי "שיקולי המערכת". כמה מחמם את הלב לראות את הקליפ...

יש ..יש ואחלה תגובות../images/Emo140.gif

יו מזמן לא הגבתי פה, לא יפה לי כי דווקא אהבתי את תפוז אבל לא יצא
(גם התגעגעתי לניקים) בקשר לתגובות- תסמכי על החברות..
אולי לא כולן בניקים המוכרים אבל אני כבר מזהה את הסגנון של חלק.. "הם משלנו" ו יחסי ציבור לפורום שלנו, ראית? (תזהי אותי ב90 ומשהו) הכרזתי על זה ברשמי כעבודה נדרשת- יחצנות ויחסי ציבור ג'קו בע"מ וכולנו מועסקים..
אגב יום א' מתקרב..ג'קו שותה גוגל- מוגל ומגיע, כן..? (מתכון אצל אמא של רפאל -אם אני זוכרת נכון
)

למעלה