כתבה ב- Y net

• פותח הנושא Rinor
  • פורסם בתאריך

Rinor

New member
כתבה ב- Y net

מה שכבר ידענו עליו מופיע היום באתר ידיעות אחרונות ברשת...דעותיו של ווטרס על החומה בארץ חשבתי לחלוק עם שאר חברי הפסיכודילים
יום מקסים לכולם! זילברמן ניר...

R O N Y100

New member
אני לא מבין למה

רוג'ר ווטרס דוחף את האף שלו למקום שהוא לא מבין בו ניראה שהבחור משועמם פחד אני מקווה שרק הוא בדעה ולא שאר חברי הלהקה

נימרודל

New member
לרוג'ר ווטרס

יש נטיה לעשות זאת... אמא שלי ראתה את זה ואמרה לי: "תגידי לו- שידחוף את זה!" אני אגיד לו שידחוף את זה... כמובן. אני רק ארים את הטלפון לבריטניה ואצלצל אל חברי הטוב רוג'ר ואגיד: hey mate! now listen deer friend. the fence thing- shove it! allright? כמובן.

rainbow demon

New member
אני דווקא עכשיו רגוע

ווטרס עשה שירות נהדר למדינת ישראל עכשיו תהיו בטוחים שעכשיו אף אחד לא ייצא נגד הגדר, אף אחד לא רוצה את ווטרס בצד שלו:)

נימרודל

New member
חיחיחי :)

מי שמכיר את רוג'ר. כן, יש בזה משהו. אבל אף אחד לא רוצה אותו נגדו. זה מסוכן מדי. (הרבה מדי...) אתה רוצה להיות אויב של רוג'ר? לא חושבת...

rainbow demon

New member
אני לא מפחד ממנו או משהו

אני אבקש חתימה ואז אזמין אותו לדו קרב:) אז מה שהוא סבאל'ה ואני עוד שבוע מתגייס?

נימרודל

New member
טחחח :)

בהצלחה! אה, וגיוס נעים! עד כמה שאפשר... למה בזמן האחרון כולם פה מתגייסים. זה מאד מטריד.

rainbow demon

New member
אל תדאגי! זה רק טירונות

אני עתודאי, אחרי הטירונות אני חוזר לאזרחי, לפחות לעוד שנתיים:) ותודה על הבהצלחה

נימרודל

New member
גיחי :)

אז... בכל מקרה. תזכור ש"אין 'בבקשה', אין 'תודה' ואין 'סליחה' בצה"ל!"

הממ...

ווטרס מתבטא פוליטית בשיריו, וגם באופן פרטי, מאז תחילת שנות השבעים. זוכר את Animals? את ה-Final Cut? ורוב השירים באלבומי הסולו שלו. אין פלא לכן שהוא הצטרף ליוזמה הנוכחית. והאחרים? גילמור הביע תמיכה פומבית בואנונו, ואף השתתף בהפגנות מול השגרירות הישראלית בלונדון.

ועוד דבר, למניעת בילבולציה

ראיתי שבפורום של האתר Roger Waters Online העלו אוהדים ישראליים הודעות המוחות על מעורבותו של ווטרס בפרוייקט של ארגון War On Want. לשם ההבהרה, האתר Roger Waters Online אינו האתר הרשמי של רוג'ר ווטרס. אתרו הרשמי של ווטרס נמצא כאן. RWO הוא אתר "מעריצים". הם מקבלים לעיתים ידיעות ממנהלו של ווטרס, אך אינם, בשום אופן, מייצגים רשמיים שלו.

holo

New member
אין באתר הזה כלום אבל

חוץ מרשימת האלבומים שלו ושל הלהקה..

The Albatross

New member
ועכשיו גם בוואלה!

מישהו מתנדב לשלוח אימייל לווטרס עם הסטיקר הזה?

R O N Y100

New member
תגידי ציפציף

באיזה שהו מקום לא כואב לך או שיש מין כאב מהסיפור הזה כאילו משהו שמעריצים עשרות שנים בוגד בך רוני

אני מבינה אותך

בכוונה דיווחתי על החשדות באופן נייטרלי. כי חדשות זה חשדות - לא מאמרים פובליציסטיים. וממילא לאנשים כאן יכולות להיות דעות לכאן או לכאן, וזה לגיטימי. אני מבינה איך אתה מרגיש. אני זוכרת טוב את ימי נעורי העשוקים, אז הערצתי ללא סייג אחד בשם בוב דילן. לא רק שהאזנתי באדיקות לאלבומיו (אותם 'ייבאתי' מארה"ב, באמצעות סבתא שלי, שנסעה לשם לביקור משפחתי) - היתה לי גם חוברת שהופקה כנראה בארץ באופן פיראטי, עם מילות כל שיריו עד אז (עד Desire כמדומני), וידעתי כמעט את כולם בעל פה. כולל השירים הארוכים. כולל Desolation Row, Chimes of Freedom, מה שתרצה. ההשפעה של שיריו עלי היתה עצומה. ראיתי אותו כמעט כמו נביא, קצת יותר מאשר אדם בשר ודם כמונו - מישהו עם חזון חצי-מיסטי (או ממש מיסטי). זמן לא רב לאחר מכן, התחלתי לקרוא את עתונות המוסיקה האנגלית בצורה מסודרת. אחד הדברים הראשונים שקראתי שם, היתה ביקורת על האלבום החדש שלו, Slow Train Coming (כמדומני שזה היה השם). דרך הביקורת, נודע לי שצימרמן החליט להמיר את דתו, והפך לפונדמטליסט נוצרי. לא שיש לי משהו נגד נצרות או נוצרים, אבל הרעיון שדילן היהודי ינטוש, לכאורה, את מקורותיו לטובת נצרות - ועוד מהזן המיסיונרי - נראה לי כעלבון אישי, כמעט בגידה. טוב, הייתי אז בת 16 בערך.
אבל, התוצאה היתה שבמשך שנים לאחר מכן לא יכולתי לשמוע את שיריו. עד שהתבגרתי, וזה עבר לי (וגם לו זה עבר, אבל זה כבר סיפור אחר).
הנקודה היא - אם יש בכלל נקודה - היא קודם כל לא לראות את האמנים האהובים עלינו כחצי-אלוהים. הם לא. הם בני אדם בשר ודם, ועושים גם טעויות ואף שטויות, לפעמים. לעיתים קרובות, אפילו. ווטרס אינו שונה במובן זה מכל אדם אחר. אולי זה גם עוזר שאני לא ממש "הערצתי" את ווטרס מעולם, ולכן יכולה לראות אותו באופן יותר אובייקטיבי. זה היה הרבה יותר כואב אם, נניח, הייתי מגלה שפיט טאונסנד באמת פדופיל, כפי שחשד בו הסקוטלנד יארד. ספציפית למעשיו הנוכחיים של ווטרס: ראשית, הם תואמים את העמדות אותן הביע והשמיע מזה עשרות שנים. ביקורת על ישראל הוא העביר כבר ב-The Final Cut. לטעמי, גישתו הפוליטית בשיריו היא פשטנית ונאיבית, לעיתים קרובות. מצד שני, אני מבינה את מניעיו: שנאתו למלחמה, בגלל מות אביו, וגישתו ההומניסטית (גם אם אמביוולנטית) כלפי האנושות בכלל. לווטרס אכפת מאנשים, ולא רוצה לראות אותם סובלים. זוהי עמדה ראויה, שגם אני שותפה לה. האם הוא חשב על כל התמונה? האם ניתוחו את המצב במזרח התיכון מתחשב בכל הגורמים, ונותן להם משקל הולם? בזה אני לא בטוחה בכלל. אבל בכך הוא, כאמור, אינו שונה מאנשים רבים אחרים. אני לא רואה את ווטרס כמי ש"בגד" בי או באוהדים ישראלים אחרים שלו, אך אני כן מבינה שמעשיו פוגעים ברגשותיהם של ישראלים רבים, כולל שלי, בגלל שעמדתו נתפשת כחד-צדדית (ואולי היא באמת כזו). אך, בסופו של היום, הוא רק רוג'ר ווטרס, אתה יודע: כותב השירים והיוצר המוכשר. ההוא שדחק את רגליו של חברו הטוב אל מחוץ ללהקה. ההוא שפיטר את הקלידן עמו ניגן כמעט 15 שנה. ההוא שמסרב לדבר עם כמעט כל מי שהיה חברו/שותפו לעבודה ב-38 השנים האחרונות, כולל חברי-ילדות. ההוא שהתחתן והתגרש כבר 3 פעמים. ההוא שכתב שירים על אמא שלו, וטרם התגבר על מות אביו, שאותו בעצם לא הכיר. שווה להתעצבן בגללו?

למעלה