אההה כי את שונאת איתן
L lolly1 New member 30/10/02 #23 עדיף!! אני מעדיפה לשנוא אותו ולשלם על הכל..! כי אחרי הכל..הוא זה שעוזב.. נטע.. מאחר ואנחנו היחידות כאן.. ( ! ) בא לך לעשות חידונון?
עדיף!! אני מעדיפה לשנוא אותו ולשלם על הכל..! כי אחרי הכל..הוא זה שעוזב.. נטע.. מאחר ואנחנו היחידות כאן.. ( ! ) בא לך לעשות חידונון?
M maayan15 New member 30/10/02 #25 אני כאן אבל אני לא בבית אז אני עוד כבר זזה...ולשם שינוי- גם לי יש מחר בי"ס...ושעת אפס!!!....ואני צריכה לחכות חצי שנה למשהו...אבל זה כבר לא עיניינכם...
אני כאן אבל אני לא בבית אז אני עוד כבר זזה...ולשם שינוי- גם לי יש מחר בי"ס...ושעת אפס!!!....ואני צריכה לחכות חצי שנה למשהו...אבל זה כבר לא עיניינכם...
M maayan15 New member 30/10/02 #26 זו רק אני או ש... הכי גאים שיש סוף-סוף זוכה לקצת יחס!!! אני חושבת שאחרי שהיא נבחרה לאחת מהחמישייה הפותחת במסך הזהב (או שלא ככה קוראים לזה..) אנשים התחילו להבין שיש בסידרה יותר מסקס של חבורת הומואים...אנשים התחילו להעריך את הסידרה!....וזה טוב....
זו רק אני או ש... הכי גאים שיש סוף-סוף זוכה לקצת יחס!!! אני חושבת שאחרי שהיא נבחרה לאחת מהחמישייה הפותחת במסך הזהב (או שלא ככה קוראים לזה..) אנשים התחילו להבין שיש בסידרה יותר מסקס של חבורת הומואים...אנשים התחילו להעריך את הסידרה!....וזה טוב....