כתבה בערוץ 10

genesis

New member
כתבה בערוץ 10

על הכספומטים של לוד.... בתוכניתו של רינו צרור היתה כתבה על לוד, והכספומטים בשכונת פרדס שניר. בתוכנית הוצגה לוד באור שלילי ביותר, והובלטה הבעיה שיש לתושבים מניר צבי הגובלת בפרדס שניר . כמו כן הוצגה הבעיה של הבניה הבלתי חוקית בשכונה, ומתברר כי רוב השכונה בנויה על אדמה חקלאית , וכמובן ללא אישורי בניה. בתוכנית סייר מר רינו צרור עם תושב בשם אלטורי שהוא הוצג כראש וועד השכונה, ובסיור זה התעכבה המצלמה על הכספומטים בשכונה, כמו כן צולם רכב היוצא מת"א תחנה מרכזית, לכיוון לוד לקנית סמים. אין ספק שכתבה זו פוגעת פגיעה משמעותית ואנושה בתדמיתה של לוד, וחבל שכך. איציק סגל genesis

genesis

New member
מה הכוונה עוקב...?

אם הכוונה היא האם אני קורא את מה שהיא כותבת ...אז כן...אני קורא בעיון.. והשם הוא ג'נסיס genesis ולא גנוסיס..

dron a

New member
לגנסיס ערב טוב!

גם אני ראיתי את הכתבה בערוץ 2 של רינו צרור. כתבה שלילית ביותר,שלא מוסיפה כבוד לתדמית של העיר. שאלתי היא:האם לערית לוד איו דובר,שיגיב על כתבה זו. לכן רבותו ואדוני המנהל אבקש לצאת בקריאה לדובר העיריה, למחות על הכתבה. בתודה

zivsb

New member
אז הדובר הגיב אז???

שינוי תדמית מתחיל אולי בדקלרציה עתונאית אבל התחלס זה מעשים נכון מילה גסה אבל מעשים: כמו הריסות אכיפת חוק ועוד..... גם משכורות לעובדים ולגימלאים

zivsb

New member
הכל מתחיל בהדברות

הדברות סוד ההתחלות סוד ההצלחות למשל היום ישבו עם מי בוועד בעיריית לוד? עם הנבחרת? לא!!!! הדברות זה חלק מסוד ההצלחה

zivsb

New member
מצבנו קשה! נכון.ניתן לתקן

"שיפור תוך כדי תנועה" מושג צבאי וותיק ואפשרי למשל התמונה מנסה בכל מצב לתקן לשנות לשפר אלה החיים

genesis

New member
לדעתי...

אין ספק שכתבות כאלה או דומות להן פוגעות בתדמיתה של לוד . לכן מה שאני חושב זה שעל ראש העיר לקחת מישהו כמו קצין עיתונות או משהו כזה , שתפקידו הבלעדי יהייה לשנות ולהגן על לוד מהתקשורת , ולהראות את הצדדים החיוביים בעיר. אין ספק שאם יהיו יותר כתבות תדמית חיוביות על לוד , הדבר רק יביא בריאות לעיר . איציק

dron a

New member
ומה תפקידו של דובר העריה?

לקבל משכורת כל חודש,כאילו הוא עבד?

genesis

New member
אם דובר העיריה....

מאפשר שכתבות מהסוג הזה יוצגו לציבור ללא תגובה הוא שווה ל.... ואם הוא לא יודע מכתבות אילה הוא גם שווה ל... בכל מקרה איך שתסתכל על תפקידו של הדובר תווכח שהוא לא שווה הרבה. על ראש העיר לזרוק אותו , ולהביא במקומו משהו מוכשר , ורציני יותר שהעיר לוד יקרה ללבו אחד כזה שלא יסכים שכתבות מהסוג הזה יעברו ללא תגובה.

כשחלק מהתושבים עצמם

דואגים להוציא שם רע לעיר שבה הם חיים משיקולים אנוכיים לא יעזוא לא דובר ולא כלום קודם שאנחנו נחליט שאנחנו רוצים לשנות ולא נתפתה לשיקולים זרים רק אז נוכל לשנות.................................

למעלה