כתבה בנענע

• פותח הנושא necky
  • פורסם בתאריך

necky

New member
כתבה בנענע

קישור למטה ולא יודע אם צריך אבל
בכתבה

Bitchhh

New member
וואי איזו כתבה מפגרת!

אני בשוק! נימאס לי כבר מכל הכותבים הממורמרים שיקטלו כל דבר שיפול לידיהם.... ועוד השחקו של מייקל מתבכיין שבפרק הסיום לא היה איחוד שלו ושל וולט כי זה בטח לא היה מספיק חשוב, סיפורי איחוד של שחורים.. למה מה זה? פרק שלם עליו לא הספיק לו? לדעתי האיחוד שלו ושל וולט היה בדיוק בזמן והפרק שלו היה טוב וממצה, לא צריך להתבכיין ולצעוק על כל דבר גזענות. והכותבת ההיא ממש פוסטמה. בעע.

יפעת777

New member
דרך אגב אותה כתבת כתבה ביקורת טובה ל"גיבורים"

נראה לי סתם איזה מורעלת "גיבורים" שחושבת שיש איזה תחרות בין 2 הסדרות וקוטלת בכוונה את "אבודים"

22ק ו ס ם

New member
הוא צודק 100%

כל העונה פימפמו לנו את זה שהוא עומד לחזור וכמה החזרה שלו דרמטית, ובסוף לא דרמטי ולא כלום. החזרה שלו לא הוסיפה שום דבר חשוב לסדרה ונדמה שהיא נעשתה רק למשוך רייטינג אבל לא בגלל איזה תיכנון גאוני. זה רק מראה בעיני שהיוצרים הרבה פחות מתוכננים ממה שאנחנו חושבים והם מושפעים מאוד מהלכי רוח של הציבור וניסיונות לרצות אותו.

עידן בר

New member
קוסם דבר ראשון...

נילי זאת אישה לא גבר, לכן היא לא יכולה להיות הוא... דבר שני, "רק למשוך רייטינג אבל לא בגלל איזה תיכנון גאוני" <-- אם אתה "נפלת הפח", אז זה תכנון גאוני...

22ק ו ס ם

New member
זו בדיוק הבעייה באבודים

הם מייצרים ציפיות עצומות ולא מממשים אותן. כל ההצגה של הדמויות שטחית. למשל, הציגו את הדמויות החדשות של מי שמגיע לאי בתחילת העונה אבל מאז כמעט לא למדנו שום דבר חדש עליהן והעלילה התפתחה לכיוונים אחרים.

The silver star

New member
כשעולה שאלה באישהו עניין,

מחפשים לה תשובה מתאימה. כשעולות שאלות רבות באותו עניין, כדאי לחפש תשובה אחת שתענה על כולן. ביקורת היא דבר חיובי בהרבה מקרים, כשהיא באה במידה ולמטרה מסויימת. נראה שמשהו הרגיז את הכתבת הנכבדת, כל כך הרבה גיבובי שטויות במקום אחד מעלים תהיות לגבי המניע של הכותבת.

למעלה