כתבה במעריב על הראל של שלומי לאופר

ayaliar

Well-known member
סליחה אבל שלומי לאופר ממשיך

את נסיונות האאוטינג שלו גם כשזה במסווה של כתבה על המשפיעים על הקהילה משפט כמו "בתקווה שבכך הוא לא מעביר מסר לא נכון לקהל צעיר ומתחבט" לא ממש קשור לסיפור פה. שלומי לאופר הוא האחרון שיחנך את הראל או את הנוער. שלומי לאופר צריך ללמוד איזה דבר או שניים על כבוד האדם לפני שהוא מדבר על מסרים לא נכונים. אני יכולה להבין למה ההורים שלו זרקו אותו מהבית, גם אם הסיבות שלנו שונות. אני מתעבת את האיש הקטן הזה, שמאוהב קשות בהראל.

ט ל י 9 9 9

New member
איפה בדיוק הוא עשה לו אאוטינג כאן?

המצב הקיים הוא שהמיניות של סקעת היא לא ברורה ושזה מעניין אנשים, מהקהילה ומחוצה לה. את יכולה להתווכח עם זה עד מחרתיים אבל זה ככה. שלומי הוא חלק מהתקשורת שיצרה את המצב הזה. זה נכון וזה לא תקין ומאוד לא בסדר, אבל בכתבה הזו הוא לא עשה לו שום אאוטינג והוא דווקא מאוד מאוד זהיר בניסוחים שלו. התקווה הזו שהוא מדבר עליה, כמו שאני הבנתי, היא לא של הראל, היא של לאופר והיא רלבנטית מאוד לעניין. אם אני הייתי נער שחושב לצאת מהארון, יכול להיות שהייתי חושבת פעם נוספת בגלל שסלב נערץ, סקעת או מישהו אחר, מסרב להתייחס לנושא, כי אולי הייתי מסיקה שזה עלול לפגוע בי בעתיד. שיהיה ברור. אני לא חושבת שמישהו יכול או צריך להכריח את הראל לגעת בעניין וזו זכותו לגמרי להחליט מתי ואם בכלל לדון בכך באופן ציבורי אבל הכתבה הזו לא מדברת על נקודת הראות של הראל אלא של אותו נוער צעיר ומתחבט ובזה הוא קשור לגמרי לסיפור פה. ועם כל הכבוד לך, ויש לי כבוד אלייך, תרשי לי להגיד ההערה שלך על הזריקה של שלומי לאופר מהבית היא מיותרת ורעה. אין שום הצדקה לזרוק ילד בן חמש עשרה לרחוב בגלל שהוא אוהב גברים גם אם כמה שנים אחר כך הוא כותב טור רכילות מרושע ובין היתר פוגע במישהו שאני אוהבת.

ayaliar

Well-known member
בדיוק במשפט שציטטתי

ולגבי השאר אני מעדיפה שלא להתייחס מתוך כבוד להראל לגבי ה"כתב"...שלומי לאופר הוא איש נתעב בעיניי, הוא וכל המערכת שעומדת מאחוריו ונותנת אור ירוק לחדירה הבלתי נסבלת הזו לחיים של בן אדם. יחד עם וואלה, הם יכולים לפתוח בי"ס לאתיקה ולהסביר עד כמה היא מיותרת. ואין שום דבר מבחינתי שהוא מיותר ורע כשזה מגיע לבחור הזה. אין לי שום סנטימנטים אליו, אני לא מכירה אותו, לא רוצה להכיר אותו, לא מבינה מאיפה באה לו כל השנאה הזו ולא מעניין אותי גם. רק שיניח לו לנפשו כבר.

ט ל י 9 9 9

New member
אני מבינה את המשפט הזה אחרת לגמרי

ולמרות שאני נגד אאוטינג ונגד חדירה לפרטיות ומאוד כועסת על מה שוואלה וכל היתר עוללו להראל, הראיה שלך צרה. אם נתעלם ממשקת הרכילאי שהוא ממלא כרגע, לאופר הוא לא איש נתעב, הוא דווקא אדם מאוד מעניין ומיוחד עם הסטוריה אישית שמעוררת הרבה ריספקט ועם אג'נדה חיובית שהוא מנסה לקדם. אני לא חושבת שהוא שונא את הראל, דווקא להפך.

ayaliar

Well-known member
איך אני יכולה להתעלם?

זה התפקיד שבו הוא מוצג בפני אנשים שהעבודה שלהם היא לחדור לאחרים לחיים, להציק להם, להפריע להם, ללכלך עליהם, לצחוק עליהם, לחטט להם, להשפיל אותם.. הם לא ממש אנשים שאני מעריכה. אני לא מכירה את שלומי לאופר האדם. אני לא מעוניינת להכיר את האדם. ריספקט הוא לא יקבל ממני בשום מקרה. אני מאד שמחה שהראל מביא לו רייטינג אבל בהרבה מהמקרים הוא עבר את גבול הטעם הטוב ואני אפילו לא מצפה מעצמי יותר לקרוא את האייטמים שלו בסובלנות. הכי נורא זה שזה בא מבחור שהוא בעצמו הומו, שהייתי מצפה ממנו לקצת יותר.

ט ל י 9 9 9

New member
אני די מסכימה איתך, אבל

מה שאני אמרתי לאורך כל השרשור הזה הוא שהפעם לא היה אאוטינג והכתבה היא לגיטימית, למרות שאני חושבת שנעשה להראל עוול בעבר על ידי לאופר ואחרים. התפקיד שלו לא פוסל אותו כבנאדם וככזה, הוא דווקא מרשים. קראת את הכתבה שלו על היציאה מהארון של אסי עזר? היא הייתה פשוט מרגשת. יש לו עוד צדדים, אני חושבת שדווקא בגלל שהוא עצמו יצא מהארון בצורה כל כך דרמטית ואמיצה הוא פחות סובלני לבחירות של אחרים. פרט פיקנטי לסיום: שלומי לאופר כותב בפורום מוסיקה ישראלית פה בתפוז והניק שלו, אם כבר מדברים על סקעת, הוא לא אחר מאשר אני גשרים לכל מיליך. עשיתי לו אאוטינג ,שירגיש מה זה

ayaliar

Well-known member
לא יודעת אם הוא בן אדם מרשים

קראתי את הכתבה המדוברת אבל זה כבר היה מאוחר מדי מבחינתי קראתי אותה כשבראש שלי אני יודעת ששלומי לאופר כתב אותה וכל משפט כביכול "מרגש" שהיה שם מיד השוויתי לכתבות זבל שקראתי לפני כן בן אדם שההורים שלו זרקו אותו מהבית בגלל שהוא הומו צריך להיות קצת יותר סבלני מאחר שיצא מהארון וההורים שלו חיבקו אותו. הוא יודע כמה זה קשה ולא צריך שאף אחד יסביר לו שזה לא עניין של מה בכך לצאת מהארון. גם אם הוא בטוח שהראל הומו, גם אם הוא יודע בוודאות - יש כמה ערכי יסוד שהוא מתעלם מהם בשם "חופש הביטוי" וזה מעצבן אותי אין כאן שום עניין של זכות הציבור לדעת והגיע הזמן ששלומי לאופר יתחיל להתרכז בעיתונות אמיתית ויעזוב את הרכילות כי הוא מרושע מדי בשביל התחום הזה, אם זה אפשרי בכלל. וזה ברור לי שהוא חולה להראל על הצורה אבל זה לא הופך את הדברים שהוא כותב לפחות גרועים. לאופר הוא כמובן לא היחיד וכל מה שאני כותבת כאן נכון גם לגבי הכתבים הרדודים של וואלה ושות'

אילאיל7

New member
כל מילה בסלע

כל מילה שנכתבה בסלע ובאמת יש לכבד הרצון של כל אחד באשר הוא לשמור על חייו הפרטיים וכמו שכולם יודעים הגבולות נעשו. אז אני חושבת שהדרך הנכונה היא להתעלם מרמזים ומכתבות מעין אלו - וזה יגווע מאליו . אם אדון לאופר בוחר לחשוף את חייו הפרטיים אין זה אומר שאחרים צריכים לנהוג על פי אותו נוהג אלא דווקא לכבד אחרים על זכותם הבסיסית לשמור את חייהם הפרטיים לעצמם.

התגובות שלי לשלומי לאופר בכתבה

תגובה מס' 21 לשלומי לאופר - בנושא הראל סקעת כמה דברים לי אליך לפני שאני קוראת לעומק הכתבה. קראתי בעיקר מה שכתבת על הראל סקעת, וזה נראה לי לוקה בחסר ודי פוגע. דבר ראשון - רצונו של אדם כבודו. אם הוא כזה, אם הוא לא כזה, זה עניינו האישי בלבד. דבר שני - היכן אדם מסתובב - שוב, זו זכותו. ואם הראל בוחר להסתובב היכן שבא לו, לא אמור לרמז כלום על זהותו, באשר היא. דבר שלישי - המעריצות - זכותן לרדוף גבר, ולצערי אני כותבת את זה ככה. שום דבר כאן אינו מבלבל. ואולי חשבת שעדר בנים ירדוף אחרי הסקעת, אם יחליט לאמת את חששותיך ... אדם שאוהב מוזיקה (כמוני), לא ממש משנה לי מה עושה אותו זמר / אמן בחייו האישים... כל עוד לא מדובר בפשע או בעניינים שנוגעים בקלון. באשר ל"מבלבל את המעריצות"... נראה לי, בתור אחת שהיתה בהופעות, שעצם הקור האיום שנושב מכמה אומנים בארצנו, שבאים רק "לעשות את העבודה שלהם" ושניה אחרי שההופעה נגמרת, הם פשוט בורחים ולא מאפשרים מגע מינימלי לאוהדים איתם, אז טוב שיש כמה אנשים שזה לא ככה איתם. ואם יש לי אפשרות, אז יש מצב שאני יכולה לשאול את הראל סקעת מה שלומו, ולקבל תשובה, ו/או לחייך אליו... ואני לא מרגישה שזה מבלבל אותי או את העולם כולו. מהסיבה שהראל נורמלי. באשר לבלבול וכו'... אה .. יש כמה אומנים, שמסתובבים שנים על גבי שנים עם אותה אישה (ומגלים זוגיות יציבה). גם אחריהם יש בנות שרודפות, אז מה? גם כאן יש משהו מבלבל, אם רצית לכתוב אמת ... ולפואנטה = ======= אם מה שמעניין זו המוזיקה - לא נראה לי שלאוהד, מכל סוג שהוא, ישנה מה העדפותיו של הזמר האהוב עליו. אם מה שמעניין אילו דברים אחרים - זו הבעיה האישית של מעריצה נואשת, שתרדוף אחרי אותו אומן .. ולצערך הרב, יש מספיק בחורות שרודפות אחרי נינט למשל, בכל שעות היום והלילה ... ומה אתה חושב שאותן מעריצות רוצות מנינט??? **********

וההמשך ההמשכי שפורסם במלואו

האני המאמין שלי =========== אני חייבת להוסיף משהו ... די נטחן הנושא הזה של מעריצות נואשות ומעריצים נואשים ... עם כל הכבוד, יש אנשים שאלו החיים שלהם. מעקב בלתי פוסק אחרי אמנים ומפורסמים, ובתור אורחת בכמה פורומים של אמנים שכאלו, אני חייבת להגיד שהתופעה קיימת בכל הגילאים כמעט. בתור אחת שלמדה את זה, עם כל הצער, זו משמעות החיים של אותם אנשים. להגיע להופעות של אותו אומן, לא כדי לצפות בהופעה, אלא כדי לצפות באיש מגיע והולך, על מנת לקבל תשומת לב ממנו ... (וזאת מהסיבה שאותו סוג "מעריץ/צה", יש לו חוסר בחיים של סוג תשומת הלב הזה, והוא/היא מחפשים את זה בכל מקום אפשרי...). ואני משערת שלכל אמן יש את קהילת המעריצים שלו, כאשר יתכן שחלקם יתנהגו אכן בצורה מאוד לא רציונלית ... אבל ... ככה זה בחיים... אי אפשר לצפות מקהילה גדולה כל כך של מעריצים, שכולם יתנהגו כקהל בקונצרט או אופרה ... וגם את זה אני כותבת בצער ... וסיכום ... ===== די עושה רושם שהעיתונות שמתערבת בנושא הזהות המינית של הראל סקעת, אולי המחשבה מאחורי החיטוט הזה באינטימיות הכי קדושה, נובעת מסוג של ניסוי ... אם הראל סקעת יחליט לשפוך אור על הזהות שלו, האם הפופולריות שלו בקרב בנות תרד ? אבל השאלה טיפשית... כי זה כמו שהראל סקעת יחליט מחר להתחתן עם אישה? האם עקב כך הפופולריות שלו תרד? (כי הוא כבר לא פנוי, אלא גבר נשוי). האני מאמין שלי ========== הייתי רוצה להאמין שצריך לאהוב אדם כמות שהוא... לי, אישית, לא משנה, מה הראל סקעת. מהסיבה שהחלטתי לאהוב אותו כמות שהוא. והאהבה שאני מפגינה כלפיו, זו הדרך שלי לאהוב אותו. ישנן המון דרכים לאהוב אדם, גם בלי לגעת בו פיזית. ומה שחשתי פוגע בכתבה שלך ... מעצם הצגת הדברים... הראל נוגע בקהל שלו, והקהל נוגע בהראל. יש משהו סבלני נדיר באיש הזה. שנותן לכל מי שרוצה בכך, לגעת בו ולאהוב אותו ... יש להראל מגע ישיר אישי עם הקהל, באשר הוא... או שחשבת שהראל יסתפק בקרבתם של סטרייטים בלבד ???

גם אם הוא הומו..../images/Emo152.gif

זה לא עניינו של אף אחד אחר
זה החיים הפרטיים שלו.

למעלה