כתבה במעריב לנוער....

כתבה במעריב לנוער....

בנות חמסה מפזרות טיפים לטיפוח עצמי פזית הרמן-ראש משוגע שגרה:"אני משתמשת השמן תינוקות ובקרם לחות לפנים" שיער:"פעם בשבוע אני שמה מסיכה" גוף:"אני עושה ספורט שלוש פעמים בשבוע, שעה וחצי כול פעם. אני משלבת אירובי עם מכשירים. אני ממליצה על שחייה". איפור:"אם משתמשים בבסיס טוב, לא צריך יותר כלום". בתיק:"מייק אפ טוב, ליפגלוס, סומק ומסקרה". חלום:"הייתי משנה את הישבן שלי. אני לא אוהבת אותו". שינו:"אני מחליפה צבע ותספורת לפי מצב הרוח. למזלי, השיער שלי גדל מהר". סגנון:"ספורטיבי, אבל עם אביזרים. תיק, נעליים וחגורה יכולים להפוך כל ג'ינס וטישירט לחגיגיים". טיפ:"מה שאת מקרינה, זה מה שמקבלים ממך. את יכולה להשתמש במוצרים הכי יקרים, אבל אם תשדרי אנרגיות שליליות, זה לא ישנה".

המשך....

נעמה אתל-בזכות המתינות שגרה:"לפני השינה מורידה איפור ושוטפת עם סבון לתינוקות, כי יש לי פנים עדינות". שיער:"אני לא עושה פאן, אפילו לא להופעות, אלא רק חופפת עם שמפו. לפעמים אני שמה מסיכת שיער". גוף:"אני מתאמנת שלוש פעמים בשבוע, וגם ההופעות הן סוג של אימון. אני אוכלת רק לחם שיפון והמון ירקות, ובכלל, משתדלת לאכול בריא". איפור:"רק להופעות" בתיק:"קונסילר, מסקרה וליפגלוס". חלום:"הייתי רוצה שיהיו לי מותניים צרים יותר". שינוי:"השינוי הכי גדול במראה היה כשסלסלו לי את השיער לכבוד איזו תוכנית". סגנון:"חצאיות ושמלות מיני, כי יש לי רגליים ארוכות." טיפ:" קונסילר, מסקרה וליפגלוס הם המוצרים הכי חשובים באיפור".

כןןןןןןןן

יש שם תמונות מהממות של חמסה חבל שאין לי סורק.....

אמ....

לא יודעת איך להסביר... יש תמונה אחת בשער של כולן!!! בכתבה יש תמונה של שני עמודים של כולן חותמות...!!! יש תמונה על עמוד של זפית וכרמי... ובעמוד השני יש תמונה של יסמין אתי ונעמה... בעמוד השלישי יש תמונה של יסמין ונעמה... בעמוד הרביעי יש תמונה של כרמי פזית ואתי..

למעלה