כתבה במוסף לשבת

כתבה במוסף לשבת

היום מתפרסמת כתבה במוסף של שבת בידיעות על מורה הדרך הותיק יוחאי גורן למרות שאני לא מקבל את גישתו אין לי אלה להצדיע לו על כושר ההשרדות שלו יוחאי כה לחי צביקה בוכמן מורה דרך צעיר הועדה לתיירות פנים של אגודת מורי הדרך בישראל

כל השבת חיפשתי "ידיעות.."

ולפני זמן קצר, "שדדתי" את העיתון מחמי וחמותי וקראתי את המאמר. אני רוצה לומר, גם כמורה דרך צעיר (צביקה ואני בוגרי אותו קורס), שאני מוריד את כובעי בפניך, יוחאי, וכמו כולנו - משתדלים לשרוד את התקופה שעוברת על כולם. החשש הגדול שלי, הוא, שבעוד זמן, אולי קצר ואולי ארוך, תשתקם התיירות בארצנו, ואז........... לא יימצא מי שידריך ויסייר עם אותם תיירים בכבישים, במשעולים, ובמקומות הקדושים. למה? מכיון שרובינו מצאנו לנו עיסוק אחר, מי כעצמאי, ומי כשכיר, ואנשים, מסיבות מובנות, יחששו לעזוב את מקור לחמם, שפירנס אותם בשנים הקשות... יישר כח, יוחאי, אני מצדיע לך ומוריד בפניך את הכובע. חגי ליכטיג - קורן.

לחגי

אני חוזר על דבר שכבר כתבתי. היוזמה באה מצד מורה דרך שחשוב לו כמו שחשוב לכולנו,שאם כבר אין ביכולתנו לחדש התיירות לפחות נעמיד מצבת זכרון שאנו ראויים לה ושידעו מה הפסידו האנשים הקטנים - לא גדולי ה היי טק הסבלים ,מלצרים,נהגים,מוכרי מזכרות ברחוב ובחנות,פקידי קבלה ואנו כלכלית,עם ומדינת ישראל מוסרית ב"אימאג' שלנו בעולם. הוזמנתי למר זהבי לתוכניתו בערוץ 2 בשעה 19.00 ואני תפילה שאצליח להביא את דברנו לפני ציבור רחב. אני מודה בהזדמנות זאת לכל המפרגנים אך לך חגי אגיד, שאני לא שניתי את דעתי שהתיירות אפילו אם תתחדש היא לא תצא מאותה מסגרת "שער מנדלבאום" שבסרט הזה כבר היינו.

מאד משמחו שיש לנו מייצג כמו יוחאי!

הצלחתי להשיג, סופסוף את המוסף של ידיעות. קראתי כל מילה של יוחאי ועל יוחאי והרגשתי שבהרבה מובנים יש מי שמבטא במשהוא את מה שהמדינה מפסידה מכך שהיא נוטשת את מורי הדרך, מיצגיה הנאמנים. אני מאד מקוה שבעקבות הכתבה שבה חשף יוחאי את המצוקה, הכבוד והפגיעה באינטרסים של המדינה, יבוא המשך והחשיפה בתקשורת תגבר. ישר כח על החשיפה, על דברי האמת האישית ועל היושר.

alonaski

New member
שעה!! שעה שאני מחפשת את הכתבה!!!

יש לי את העתון מול העיניים... (לא יכלו לשים שלט קטן: "הכתבה!"
) אתם בטוחים שמדובר במוסף של ידיעות?!?!? כאילו... - "7 ימים"???!???
תנו לי איזה כיוון קטן ----->> מס' עמוד, כותרת הכתבה... משהו...?...

shapira meir

New member
ידיעות אחרונות, המוסף לשבת

עמודים 16-17, פיתחי את העיתון בדיוק באמצע, זה שם.

מיקום הכתבה

גם לי הודיעו טלפונית היכן זה מופיע אפילו שידעתי כמובן על הכתבה.המקום שזכינו בו בעיתון, כל כך מכובד שאנו מורי הדרך, שמעולם לא "שמו" עלינו לא חשבנו אפילו להציץ למקום שבו הכתבה הופיעה.

למעלה