כתבה במוסף הארץ

oranger

New member
כתבה במוסף הארץ

הפקת חייו/מאת אסתי אהרונוביץ' "איציק קול, המפיק הגדול מהסרטים, מצא מחדש את ייעודו בהפקת תמצית צמחים, שגאלה את בת הזקונים שלו מהפרעות קשב וריכוז. ואין לו שום כוונה להצטרף לחגיגות של אודטה נגד הריטלין" http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=714408&contrassID=2&subContrassID=13&sbSubContrassID=0

oranger

New member
כנראה בעיה באתר "הארץ"

גם לי הקישור מוקדם יותר עלה, ואח"כ לא, וכעת בכלל איני מצליחה להיכנס לאתר "הארץ".

zivadina

New member
אז הנה האמת על הפורמולה הצמחית

1. עכשיו אנחנו מבינים שאודטה פרסמה את הפורמולה באמצעות מאמר שכתב איציק קול, שיש לו אינטרס מסחרי בהפצת הפורמולה. 2. מסופר שם שהדעות של אודטה הן סיינטולוגיות. 3. מסופר שד"ר מירי כץ לא מסכימה לפרסם את תוצאות המחקר לפני שיעברו אישור מדעי. 4. מסופר שאיציק קול מפיץ את הפורמולה לפני שהסתיים המחקר. אני חושבת שאסור לשלול את הפורמולה הצמחית, ואם רוצים שיתייחסו אליה כתרופה, צריך לחקור ולפרסם אותה לפי כל כללי הרפואה. כל הכבוד לד"ר מירי כץ שלא נותנת לפרסם לפני שיש הכרה מדעית בתוצאות המחקר שלה בתל השומר. כל הכבוד לאיציק קול שאומר אמת ולא מחפש להיבנות בעזרת הפצת שקרים על ריטלין, אלא בעזרת הפצת האמת שלו. מאחלת לעצמנו הרבה עזרות לטיפול בהפרעות קשב, ושכל הטיפולים יופצו באמצעים הוגנים ולא תוך השמצות. אני מאחלת לכולנו פרסומת שמבטיחה רק את מה שהיא יכולה לקיים.

למעלה