כתבה בידיעות

avilike

New member
כתבה בידיעות

היום במוסף בריאות של העיתון, ישנה כתבה נרחבת( כ3-4 עמודים) על ליקויי למידה במבוגרים וילדים. הכתבה כוללת סקירה של הליקויים השונים, דרכי התמודדות, וחשיבות האבחון המוקדם. כמו כן את ההשפעה המהותית שיש לליקויים אלא על החברה בכללות ועל בריאותם הנפשית של ילדים שסבלו וסובלים עדיין שלא לצורך. הכתבה מתקדת בעיקר ב ADHD וישנו מעין "טור" קטן בו ד"ר מנור מסבירה את חשיבות הטיפול התרופתי. הגיע הזמן וישר כוח ( ממש הקדשה נרחבת), הלוואי ואמי הייתה מודעת לרוב הדברים הרשומים שם בזמן שהייתי בן עשרה, כמה קיינסולוגים עלולים להראות מורת רוח מרוצים
. אני רואה שעדיין לא התפרסמה באתר ynet , באם הם לא יפרסמו ביום יומיים הקרובים אני אנסה לסרוק אותה על מחשבי האוניברסיטה ולעלותה לפורום.

zivadina

New member
אני מחכה כברררררר

אבל עדיין לא הבנתי אם הקינסיולוגים יהיו מרוצים או יראו מורת רוח למקרא חשיבות הטור התרופתי?

zivadina

New member
פרשנות לתגובה של avilike

למקרא הכתבה הקינסיולוגים יפגינו מורת רוח. קיבלתי מסר ממנו. עברית קשה שפה כשכותבים ב-linux

הרהרנית

New member
אין הכוונה לקינסולוגים

אלה, אינם מתנגדים לכלום בפנטיות. ההדרכה הקינסולוגית, עוזרת ותומכת בכל טיפול אחר . לפעמים מסייעת יותר ולפעמים פחות. תלוי בילד, בחיבור שלו לתהליך ולאדם מולו והמוטיבציה של הילד לשתף פעולה ולתרגל. נראה לי שהכוונה הייתה סיינטולוגים שידועים לשמצה במסע ההכפשות שלהם נגד הריטלין. תתוקן הטעות לאלתר

למעלה