כתבה בידיעות היום

כתבה בידיעות היום

במוסף זמנים מודרנים, כתבה על היוזמה לדולות ומלוות לידה בלידות שקטות. אגלה גם שיש תמונה של אחת מבנות הפורום שילדה לאחרונה. אני לא אעשה לה אאוטינג (אולי מי שקורא את הכתבה לא יודע שהיא כאן), אבל יש בהחלט. התמונה מקסימה, הילדים חמודים להפליא. תודה על הראיון והרעיון... הלוואי שזה יעזור כי אני חושבת שעם ליווי מתאים היאוש בהחלט יכול להיות יותר נוח (בפרפראזה על דברי המשורר). יעל

אמאדובה

New member
קראתי והתרגשתי

באמת הלוואי שזה יעזור. אני נעזרתי בדולה בלידה השקטה אבל זה רק בזכות העובדה שנעזרתי בה בלידה הטובה של בכורי. אחרת, לא הייתי מעלה על דעתי ליצור קשר עם דולה. אני מקווה שהכתבה הזו תכניס את הנושא למודעות - ושאף אחת לא תזדקק לזה כמובן.

meytall0

New member
../images/Emo9.gifתודה יעל, אין לי בעיה עם אאוטינג.. (בטח לא

אחרי שאולצתי להצטלם לעיתון..
- לא הסכימו לוותר לי) תודה על המחמאות. אכן אני חייבת הרבה לפורומי אובדן של תפוז, שלא יודעת היכן הייתי היום בלעדיהם ובלעדיכן
והיה לי חשוב להזכיר זאת בכתבה. הלוואי שהכתבה תביא למינוף היוזמה של ליווי בלידות שקטות. מיטל

עדיקים

Active member
אין לי עיתון אנחנו לא קוראים אבל

אני ידאג להשיג את הזמנים מודרנים. אכן תודה על הראיון והרעיון. גם אני מקווה שזה יעזור.

נאשא

New member
קראתי

תמי המלכה שלחה לי לינק הכובע מורד כבר מזמזן, וכל הכבוד לחשיפה. את נראית נהדר בתמונה.

יש מצב לשתף גם את שאר הנתינים של תמי המלכה

בקישור? (או לפחות את הנתינים מאותגרי הטכנולוגיה (-: )

אני?!?! מאותגרת?!?!

לא התכוונתי אליי, רק ככה באופן כללי, את יודעת, בטח יש נתינים מאותגרים שהיו רוצים קישור.... חשבתי על כלל הציבור לא עליי ספציפית

happy

New member
מיטל את נראית נהדר

כלכך זוהרת וקשה להאמין שאת רק כמה שבועות אחרי הלידה הטובה כלכך של אליה.

מיטל - את נראית בתמונה ממש נפלא!

קורנת, זוהרת, מרחפת מאושר... התמונה שלך עם הנסיך הגדול והנסיכון הקטן פשוט אומרת הכל.

מיטל, את פשוט נראית שם נפלא

פגשתי אותך מזמן מזמן (לפני כ-3 שנים) באיזשהו מפגש של פורום אובדן. (הייתי אז בניק אחר- שושו11). אני זוכרת אישה צעירה ויפה וצוחקת, אבל העיניים.. העיניים היו כבויות!! והיום, בתמונה, כמה אושר משתקף מהעיניים האלה!! כל כך שמחה שאת בידיים מלאות!!!!

מיטל את מדהימה

כמה אור בעינים אושר אחד ענק מצטרפת איתך לתקווה שהיוזמה תצליח ועוד יותר מקווה שלא יהיה צורך בדולות מהסוג הזה

רינת200

New member
מיטלי את יפיפיה

את ניראית זוהרת ומאושרת וגם יש הצצה על שני הילדים היפים שלך, אושר בהתגלמותו, פשוט תענוג

yulie1

New member
היי מיטלוש את נראית ממש מקסים ועוד עם שני

המתוקים שלך , טפו טפו בלי עין הרע מדהימים ... המון נחת משניהם שולחת חיבוק גדול , יהלי

למעלה