כתבה בוואינט על LH!!!

LIRONSH100

New member
כתבה בוואינט על LH!!!

אני מקבלת מגוגל מיידע עם יש חדשות על בונג' בעברית ואני עכשיו פפתחתי את המייל וראיתי שהם שלחו לי משהו אני פותחת את זה ואני רואה את הכתבה... הם נתנו לאלבום ציון 3 וחצי (רק..) אבל אז כשקראתי את הכתבה התעצבנתי מזה "שנה אחרי ההתחלה, קצת יותר מעשור מאז Bed Of Roses שנטחן עד היום ברדיו, איפה הם היום? עולם הרוק האמריקאי אכזרי מאין כמוהו, בטח ללהקה שידעה הצלחה עולמית אדירה ומכרה מיליונים של תקליטים. הרוק העולמי לוקח כיוונים ביזאריים ויורה לכל כיוון, וללהקת אמצע הדרך שנשענת על מסורת של רוק אנ'רול לא כל כך פשוט לשרוד. מה הפתרון? לכוון למכנה המשותף העוד יותר רחב, העוד יותר כללי, זה שיפגע בכל אוהב מוזיקה באמריקה ובדגש על חובבי בלדות הרדיו." והינה הקישור לזה. (ד"א ממולץ גם להירשם לגוגל...)

inbal287

New member
אממ ברגע שאני אשמע את האלבום אני גם

אוכל להגיב. למרות שאני קצת מסכימה עם הכותב בכל מקרה.

HBKane

New member
הכותב סתם גיי, אבל אני חייב להגיד שהסגנון של

האלבום החדש באמת מאוד שונה ממה שהורגלנו לראות מבון ג'ובי והוא יותר לכיוון הקאנטרי (הכיוון הזה התחיל עוד ב-HAVE A NICE DAY), אבל יש שם הרבה שירים שפשוט נשמעים אותו דבר ולא מיוחדים מספיק מלבד אולי WE GOT IT GOING ON, The Last Night ו-LOST HIGHWAY... אני חייב להגיד שמבחינתי, למרות שיש שם כמה שירים יפם ואין שם ממש שירים גרועים, פשוט בינוניים, האלבום הזה מהווה ירידה מהאלבום הקודם - HAVE A NICE DAY.

HBKane

New member
אה, ו....

סליחה על מה שרשמתי בכותרת על הכותב, פשוט הוא קצת עצבן ולא רציתי לקלל יותר מדי. מקווה שזה לא פוגע באחרים כאן.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifגמני מרגישה שהוא קצת בירידה

בHAND :/ ..אבל אני מחכה לשמוע את כולו כדי באמת לתת דעה.

nogao10

New member
הנציגה של LH

שמעתי המון אנשים די ממורמרים על הדיסק החדש (ודווקא לא כאן, בעיקר בפורומים אמריקאיים), אז אני רוצה לומר שאני מתה על הדיסק הזה, יש שם שירים מדהימים ומעולים, ואני אוהב את הדיסק בכללי (חוץ משני שירים שעושים לי רע). זכותכם לשנוא אותו, או לא לאהוב אותו, אבל אני רק רוצה שידעו שהדיסק לא כל כך נורא........ הוא לפחות בסדר!!!! (חכו עד שתקנו אותו, העטיפה של הדיסק שווה את הכסף ../images/Emo13.gif )

למעלה