כתבה בהארץ

whatever1231

New member
כתבה בהארץ

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=465244&contrassID=2&subContrassID=7&sbSubContrassID=0

gadgad0

New member
"מאוס ולעוס" היא ההגדרה המתאימה

ל"אפידורל". בעצם, הייתי מגדיר אותה כ"קומדי סטור" לעניים, עד כמה שזה נשמע נחות...

yesplus

New member
קצת נמאס לי לפתוח כל בוקר עם

הערה קוטלת כזו או אחרת, הרבה לפני שמישהו חוץ מהפרוטקציונר המדובר צפה בסדרה. אני אשמח אם תוכל לתת לאנשים לגבש דיעה שלאחר צפייה. את דעתך הנחרצת כבר שמענו, הבנו, נרשם שהיית הראשון בפורום לקטול, די כרגיל. עכשיו תפתח את מדריך השידורים של היום וחפש לך תעסוקה לשעה 21:30.

gadgad0

New member
היום בתשע וחצי אצפה בהתלהבות

בתוכנית הסאטירית הנפלאה החדשה "אפידורל", תכנית העומדת להיכנס להיכל התהילה של התכניות הסאטיריות מאז ומעולם. תרשו לי לחלוק עימכם את התרגשותי הכנה והתלהבותי העצומה מהעומד להתרחש על מסך הטלוויזיה שלכם היום בשעה תשע וחצי: מפגן מדהים של כישרון קומי שהמסך הקטן לא ראה מאז ימי "הקרקס המעופף של מונטי פייטון", מופת של כתיבה שנונה המעמיד בצל את "המשרד" ודיאלוגים שלא נשמעו מאז ימי בילי ויילדר, צ'רלס מקארתור ובן הכט. אין ספק - היום בשעה תשע וחצי אעמוד (לא אשב, מתוך כבוד!) מול המסך הקטן, מול ערוץ יס פלוס, כשדמעות חונקות את גרוני, קול משק כנפי ההסטוריה באוזניי, מצדיע לאנשים המופלאים שעשו את מלאכת הקודש הזאת! ואני מזמין את כל עם ישראל לדורותיו להתקבץ גם הוא מול המסך הקטן בהמוניו, ולשאת תודה לאל הטוב על שהביא את "אפידורל" עד הלום!

AssafR

New member
דווקא מראה על ידע לא רע

צ'ארלס מקארתור? לא הרבה שמעו עליו...

assafTV

New member
רם בלינקוב כזה משועמם שהוא

צריך לבוא ולגלוש כאן בעילום שם ולהשמיץ כל דבר של יס? לכו תקנו סרטים טובים יותר

gadgad0

New member
טעית, אני אמנון דיק -

זה ששופך כסף טוב על "אפידורל" וכאלה.

אני חייב להודות

שאני יכול לבהות במשך שעות באפרת בוימולד. אני יודע, זה לא דבר שאנשים מתגאים בו
וכשהיא שיחקה ב"לחיי האהבה" (או בטלנובלה הזויה אחרת, קשה לי לעקוב) היא קצת הטרידה לי את העיניים. אבל בעקבות "השיר שלנו" התחלתי ממש לסמפט אותה. הייתי חייב לפרוק את זה איפשהו.

yesplus

New member
אני חושבת שיש קבוצת תמיכה

ויום התרמה. הבחורה פשוט ממכרת.

anazapela

New member
אני חייבת להודות

שאני יכולה לבהות שעות בנינט. וזה בא ממישהי שעד השיר שלנו בקושי ידעה מי זאת נינט ומהן איכויות השירה שלה. אם יש קבוצת תמיכה לאנשים מעל גיל 20 אני אשמח לשמוע

AssafR

New member
אני חייב להודות שבוימולד ממש לאמשהו

ידוע שאנשים רבים מחבבים אותה. משום מה בעבורי, לא רק שהיא לא "עושה את זה" אלא משום-מה להיפך- אפילו די דוחה. כנראה בגלל הפער בין כמה שהיא נחשבת למוכשרת ונאה, לבין איך שאני קולט את יכולות המשחק הגרועות והמראה המחומצן-בצורה-גרועה שלה. מרגיש כמו הילד שצעק "המלך הוא עירום"... זהו. הוצאתי את זה מהלב. גם למכחישי בוימולד יש קבוצת תמיכה? (ואם כבר, אז נינט מדהימה...). -אסף

yesplus

New member
ויש גם דיעות אחרות

ידיעות אחרונות 24 שעות - המערכונים חביבים ומתאפיינים בהומור מעודן עם טוויסטים ופואנטות לא בוטות. בהחלט מעלים חיוך ולפעמים אף מצחיקים ממש. לראות. מעריב המגזין (יש מה לראות/נוגה הורוביץ) - הנה סימן לשיוויון בין המינים - אם נשים מסוגלות לצחוק על עצמן ולהכיר בדברים הקטנים והטפשיים שהופכים אותן למה שהן, אז כנראה באמת הושלמה המהפכה הפמיניסטית. שני מלמד ודריה שועלי יצרו סדרת מערכונים וסקצ'ים שאומרת "גברים צוחקים עלינו בגלל זה? אנחנו נעשה את זה טוב יותר". מכדורגלניות שבורחות מהכדור, דרך העובדת במשרד שמכריחה את הכוסית להתלבש צנוע, ועד לאמרה השחוקה מה אם נשים היו מנהלות את העולם (ולמה באמת שלא יהיו מלחמות בגלל שידוכים ורכילות?) עינת וייצמן, ריקי בליך, איריס אברמוביץ' ואפרת בוימולד (שמבליחה לפעמים ויהיה נחמד לראות אותה יותר) מבצעות תפקידן נאמנה ונראה שהן באמת נהנות להשתולל, אבל נראה שמי שהכי נהנה שם הוא אוהד קנולר, סמל סקס בהתהוות, שמראה איך גברים באמת נראים בעיני הנשים. שווה שווה שווה. מציעה לכולם לצפות ולהחליט לבד

gadgad0

New member
נוגה הורוביץ... המגיהה של רייטינג?!

מילא להסתמך על אמיר קמינר כמבקר רציני ושקול... אבל על מה שכותבת המגיהה של רייטינג?! מה קרה, המעצבת הגרפית של עולם האישה עסוקה מדי?

dean4

New member
תפסיק להיות 'דיק'!

אני ראיתי את התוכנית אפידורל והיא ממש טובה. אני לא ציפיתי לפתוח מסך ולהחנק מצחוק, אבל כל התוכנית היה לי חיוך על הפנים, וזה מה שחשוב. אגב, שתדע שאין שום תוכנית בעולם שאתה כל הזמן צוחק בה (אלא אם כן הם עושים הומור זול מאוד).

OK בנות, צפיתי - ואת השרשור הזה

ראיתי רק עכשיו - אז קשה לומר שהושפעתי מהדיעות המוקדמות: כואב הלב - זה מה שיש לי לומר. כל כך הרבה משאבים על תסריט עלוב רע ולא ברור. קצת מכירה את התעשייה ואת ההידרדרות שלה בשנים האחרונות, ראיתי את הפרק ששודר היום והקפדתי לקרוא גם את הרולר. כולו. כולל ה60-70 קרדיטים של "תודות" המתחייבים מהקצאת מירב משאבי ההפקה לצוות מהשורה הראשונה. וכואב הלב. הפקה מקצועית פר אקסלנס, וכל המאמץ והכשרונות מתבזבזים על תסריט שאפילו לא העלה חיוך, רק גרם לי ככל שהתקדם לזוע בחוסר נוחות בכורסתי. "הצלף בפוני" בהחלט מצחיק אותי, כך שזה לא ש'לא הבנתי את סוג ההומור' כי שם לקחו את הקלישאה והקצינו - כאן זה פתטי במקרה הטוב, נשארה רק הקלישאה ובלי הפאנץ' היא.... עלובה וחסרת טעם. להפקה עלובה וחפיפניקית עם תסריט גאוני עוד יש סיכוי ופוטנציאל - כאן זה בדיוק ההיפך - וכשחושבים על כל כך הרבה תסריטים טובים שאפשר היה לעשות מהם מטעמים עם המשאבים שהושקעו כאן... מה יש לומר - כואב הלב.

כנראה שאת לא כל כך מבינה

60-70 קרדיטים ברולר זה אומר שאין להם גרוש על התחת הכל תודות לאנשים שתרמו ולרוב לא נקנו בכסף

למעלה