כתבה בהארץ

anazapela

New member
הצלף בפוני זה לא...

זה לא היה נורא, ממש לא. הבעיה היא שהרמה ממש לא אחידה, בצורה קיצונית. לצד מערכונים טובים (אחד אפילו גרם לי לצחוק בקול רם) יש מערכונים טיפשיים, שלא לומר מביכים, שלצערי כרגע הם הרוב. הפוטנציאל קיים, רק כדאי שהכותבות יפסיקו לנסות להיתלות בגורד שחקים כמו הצלף. לפעמים יש הרגשה שלפני שהן ישבו לכתוב הן עשו מרתון של צפיה בתכנית ואולי בגלל זה חלק מהמערכונים נראו לי קצת מוכרים. מבחינת משחק, נרשמה אכזבה. עינת ויצמן, שחקנית אהובה מימי "הפוך", לא הצליחה לשחזר את יכולותיה הקומיות. בכלל, בניגוד לנשות הצלף (סליחה שאני כל הזמן משווה אליהן, זה פשוט יותר ממתבקש), אף אחת מהשחקניות היא לא קומיקאית טבעית, וזה פוגע. לעומת זאת, הפתיח היה מהמם! סוף-סוף לא משהו שנראה שנעשה בשני שקל. ואיזה שיר מתנגן שם ברקע? מישהו מכיר? בשורה התחתונה, אני בהחלט מתכוונת לתת לזה עוד צ'אנס ואפילו שניים. ואם כבר הזכרנו את הצלף בפוני, יש לי שאלה קטנה. לפני שנה הבנות צילמו סרט באורך מלא - Gladiatress - שהוא פארודיה על גלדיאטור. הסרט לא שודר עדיין בבריטניה, אבל יצא ב DVD בבלגיה (?!), וכנראה יצא למסכים הגדולים באזור חג המולד (בבריטניה, כמובן). אני מנחשת שהסיכוי שהוא יגיע לקולנוע בארץ הוא אפסי, אז מה דעתך לנסות להביא אותו ליס+? ואם זה יותר מתאים לערוצי הסרטים, אולי אפשר לנסות להעביר את הבקשה הלאה?

yesplus

New member
הגלדיאטורית מתה מצחוק (או משהו כזה)

ראיתי אותו (אני מנויה על ספריית הDVD הכי טובה בארץ, אני חושבת), והוא ממש מיותר. ולא מצחיק. (ויש אותו בארץ עם תרגום) שיר הפתיחה של "אפידורל" אני מבררת.

yesplus

New member
אחריות גדולה לקחתי על עצמי

זה לא שאני לא עומדת מאחורי ההתרשמות שלי, אבל את יודעת, אם תהיה לך הזדמנות, אפשר לדגום... (במקביל, אפשר גם לעשות כביסה ולשטוף את ערמת הכלים שמחכה בכיור מלפני יומיים. ככה אני העברתי את הזמן ביעילות)

anazapela

New member
אחרי כ"כ הרבה שנים ביחד

אני נוטה לקבל את ההמלצות שלך, לטובה ולרעה, די בעיניים עצומות

אם אני אגיד

שלאחר שראיתי את אפרת בוימולד מתנשקת עם עינת ויצמן הגעתי למנוחה ולנחלה אני איסקל? תודה ליספלוס שהגשים פנטזיה
ובנימה רצינית יותר - יכול להיות שהייתי עייף מדי לאחר יום עבודה אבל היה מרוח לי חיוך על הפרצוף, לפעמים תהיתי מה הן מנסות לומר (אולי יש בעיה כלשהי עם הסאונד? א-לה פרוייקט Y2?). אבל בינינו - אני מעדיף לתהות ולחשוב "על מה לעזאזל היה המערכון" מאשר לצפות ב"זבל" בידורי טהור כמו אדיר מילר (שהוא אולי מצחיק אבל הורג כמה תאי מוח בדרך)

icy rain drop

New member
אפידורל - ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif two thumbs up!

כללל הכבוד ליספלוס :) נהניתי. תכנית משובחת. בהחלט מתכוונת לצפות בעוד. אתם רק משתבחים :)

למעלה