כתבה באתר הארץ

shamon51

New member
נראה כמו כתבה פרסומית מושתלת

מענין האם במקרה פרסמה חנה קורן באותו יום בעתון הזה ? בכלל לא ברור לי בשביל מה היא צריכה את זה בזמן שהיא מנצלת את הפורום שלה בוואלה לפרסום בוטה ללא גבולות במקום שיהיה פורום אמיתי שבו יש לכל אחד אפשרות שווה לביטוי לא מצונזר ????? לקרוא את המאמר ?
חבל"ז שמעון

כושכוש1

New member
../images/Emo6.gif

קראתי את ההתחלה בריפרוף וחשבתי שיש טעם להביא לכאן. התכוונתי לקרוא בעצמי בצורה מעמיקה יותר מאוחר יותר. עכשיו גרמת לי "לכוון" את הקריאה שלי ל-mode שונה לגמרי...

sneakers

New member
נראה ש...

הגברת השמנה שרה.... כנראה שהיא לא כ"כ עסוקה כפי שמותיר הרושם כשקוראים את תגובותיה בפורום אותו היא מנהלת....

shamon51

New member
ההתיחסות לממדים האישיים מיותרת ../images/Emo70.gif

מספיק לומר שהיא מנצלת בצורה "מתוחכמת" אך בוטה את האתר לצרכיה הפרטיים המענין שאתר "וואלה" מסכים לזה

shamon51

New member
אולי אתה צודק ../images/Emo35.gif

אבל קיצפי יצא אחרי ש"צינזרה" אותי בצורה שמביישת כל פורום הגון ברשת. שמעון

shamon51

New member
והצנזורה שלה נועדה לוודא

שפרסום יהיה רק למכון שלה בפורום שלה ממש חוצפה !!!! וניצול ציני לא ?

sneakers

New member
אכן כן

הדונה קישוטה השליטה באתר ההוא שלטון ללא מיצרים בעזרת הסנשה פנסה שלה (דורית וולאך). שאר המשתתפים שם מזכירים טחנות רוח..... איזה עלבון לסרוואנטס )-:

שמעון, לא התכוונתי שאתה תיתנצל,

מה שכתבת לגיטימי בעיני, התכוונתי לחבר הנכבד שמעלי שמתקשה להתאפק. עם כושר תאור עשיר ומקורי שכזה היה יכול לכתוב דוחות גרפולוגיים מרתקים ובמקום זאת מבזבז את קולמוסו ומכלה אנרגיות לריק. בבקשה חדל עם זה.

מלי 010

New member
חנה קורקינט רק בקשה להגן על כבוד

הגרפולוגיה. מדוע אתם מעלים בדעתכם שהיא התכונה למשהו אחר, חלילה? בענין הסלקטביות והפרסומת הגלויה באתר שלה, זה גובל בשערוריה. אני פונה בקריאה נרגשת לעם ישראל להוקיר רגליו מאתרה כדי ללמדה בינה.

למעלה