כתבה באנגלית... מתנצל מראש אם זה התפרסם כאן בעבר.
מ מייקי 770 New member 29/11/03 #5 נו,באמת... אולי בפעם הבאה תשים את תסריט הסרט "קדוש".. הרי אם הסיפור הזה אמיתי, נפחו אותו ניפוח עצום..!!!
נו,באמת... אולי בפעם הבאה תשים את תסריט הסרט "קדוש".. הרי אם הסיפור הזה אמיתי, נפחו אותו ניפוח עצום..!!!
ד דער_רוסישער New member 29/11/03 #6 אתה יכול לתפֹּס דִּבור עם הבנאדם עצמו ולברר עד כמה נֻפּח הסִּפור שלו...
L Le Fay New member 29/11/03 #7 גם אנחנו יכולים לתפוס איתו דיבור כדי לומר לו שמתגעגעים, או נצטרך לגדל זקן ופאות לכבוד זה?...
י יוני ויינגרטן New member 29/11/03 #23 אני לא אוהב שקוראים לחבר אהוב בכינוי "הזוי".. המשך גלישה נעימה.
מ מייקי 770 New member 29/11/03 #24 אני לא מכיר את האיש.. חשבתי שפשוט מישהו מצא כתבה איפשהוא והביא אותה הנה. לא ידעתי שמישהו אכן מכיר את הנפשות הפועלות...
אני לא מכיר את האיש.. חשבתי שפשוט מישהו מצא כתבה איפשהוא והביא אותה הנה. לא ידעתי שמישהו אכן מכיר את הנפשות הפועלות...
ב ברוריה2 New member 29/11/03 #11 בואנה! פחד אלוהים פה? לא מוצאת איפה מדליקים את האור בשרותים אז השתנתי בחושך (גם מפחד..)
ב ברוריה2 New member 29/11/03 #13 באפיון? יוווווו, לא ידעתי שאת יודעת איך. היית אומרת קודם-הייתי מעבירה אליך כמה. מה את מעדיפה-ממשקים או טפסים?
באפיון? יוווווו, לא ידעתי שאת יודעת איך. היית אומרת קודם-הייתי מעבירה אליך כמה. מה את מעדיפה-ממשקים או טפסים?
מ מירגל New member 29/11/03 #14 ממשקים, אני אלופה בזה... מה לא ידעת שאני מתכננת. אני אלופה בבנית תוכנה... זה הדבר היחיד שאני מצליחה לעשות...
ממשקים, אני אלופה בזה... מה לא ידעת שאני מתכננת. אני אלופה בבנית תוכנה... זה הדבר היחיד שאני מצליחה לעשות...