כתבהה או יותר נכון.. משו עם סמי הורי חחח ללת תפתחי שרשור אמלי כי אין איפה לשרשר כאןןן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/4/05 #1 כתבהה../images/Emo70.gif או יותר נכון.. משו עם סמי הורי חחח ללת תפתחי שרשור אמלי כי אין איפה לשרשר כאןןן
כתבהה../images/Emo70.gif או יותר נכון.. משו עם סמי הורי חחח ללת תפתחי שרשור אמלי כי אין איפה לשרשר כאןןן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 4/4/05 #9 ומשו על אגמיי.. יורדים עליה מפגרים שכמותםםם איזה מעצבניםםםםםםם אני מציעה לאביחי לקחת נשימה לפני שהוא רואה את זה תיכנסו לקישור הזה איפה שיש את התמונה הזאת
ומשו על אגמיי.. יורדים עליה מפגרים שכמותםםם איזה מעצבניםםםםםםם אני מציעה לאביחי לקחת נשימה לפני שהוא רואה את זה תיכנסו לקישור הזה איפה שיש את התמונה הזאת
א אביחי 33 New member 4/4/05 #15 ../images/Emo46.gif פשוט אנשים חוליייים את האמת... זה היה קטע ממש מפגר חח מיכלי איך את מפחדת מהתגובות שלי... אל תדאגי.. לא התעצבנתי מי יודע מה.... רק טיפה אוהב את אגמוש מיליון ולא יעזור בדייייין אביחי
../images/Emo46.gif פשוט אנשים חוליייים את האמת... זה היה קטע ממש מפגר חח מיכלי איך את מפחדת מהתגובות שלי... אל תדאגי.. לא התעצבנתי מי יודע מה.... רק טיפה אוהב את אגמוש מיליון ולא יעזור בדייייין אביחי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 4/4/05 #11 ומשו שקשור לאתר של אגם חחחח קראו בתמונה חחח אתם יכולים להכנס ולראות באתר שלה