כתבההה

SAPIROS5

New member
כתבההה

יש ראיון שראיינו את אמיר בעיתון מערב או ידיעות אחרונות לא יודעת בדיוק אבל שמעתי בבוקר ברדיו..:)

כרמלי6

New member
אה?

מי זה אמיר ?!?! חח ויש כתבה של עפר בידיעות אחרונות ואין שום זכר לשום אמיר אז נראה לי שאת מדברת על כתבה במעריב ...

כרמלי6

New member
חחחXDDD

אני עדיין לא מבינה איך הגעת מעפר לאמיר חחחחחח
אני הייתי נותת לכתבה את הכותרת הזאת : "עפר פרום דה בלוק " חחח הוא אמר את זה ששאלו אותו "אולי אתה מפחד להשמיע קול. היום יש לך קצת יותר מה להפסיד" [שאלו אותו את זה בקשר לזה שהוא אמר שהוא לא רואה חדשות ] או את הכותרת :"אתה רואה חדשות ? " "לא אני אסקפיסט" "לא מטריד אותך מה קורה מסביבך ? " "אסקפיזם אחי ..." חחחח [לא יודעתלמה אבל הקטע הזה ממש הצחיק אותי
] אעאע היום הפרק הראשון של כפיות

SAPIROS5

New member
חח אני יסביר לך איך הגעתי לאמיר במקום לעפר

כי באותו רגע חשבתי על אמיר פיי גוטמן חחחחח ותודהה שהזכרת על הפרק הראשוןן:)

קראתי את הכתבה=]

איך שראיתי שכתבתן פה על זה ביקשתי מאבא שלי שיביא לי ידיעות בדרך חזרה מהעבודה
אני שולחת להם עכשיו מייל כדי לבקש אישור להעלות את הכתבה לפורום, היא ממש טובה לדעתי חייבים לשים אותה פה.

SAPIROS5

New member
../images/Emo45.gifמקווה שהם יסכימו להעלות לפה את הכתבה...

MEyTi L O

New member
אוי נו באמת !!!!

אפילו הוא לא יכול לעשות "קרחת" (טוב זה לא ממש קרחת) בלי שידחפו את נינט ?! יש הבדל עצום קיצר כפרעעליו ואני חולה על החנות (של בילבונג בשנקין) אני גרה שם XD

esterosh

New member
יווווווווווו,הוא עשה קרחת!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חחחחח סתם ,רציתי להביא איזה תגובה היסטרית,כדי לצאת מהאדישות. נראה לי שהגענו למצב שגם אם מחר בבוקר ,עפר יקום ויחליט להפוך לעפרה שכטר (אך התגעגעתי לימים של עפרה שכטר
) כולם ישארו אדישים. בכל מקרה זה נחמד...זה לא כזה שונה מהתספורת של תום שלייפר בעונה הראשונה,אולי טיפה יותר קצר אבל כמעט זה די דומה.. צריך להתרגל!אבל עדין ברור שאני אישית יותר מעדיפה אותו עם ארוך!! בכל מקרה זה בגלל תפקיד (לדעתי זה בטח בשביל פובידליה) ,כי אחרת הוא לא היה מוותר על השיער שלו כל כך מהר... אני זוכרת בתקופת אקזיט שהוא לא היה נותן שיגעו לו בשיער ובזקן..ובשביל לגלח לו את הזקן לתפקיד פיטר פן עשו ספשייל מיוחד,פיי זו היסטוריה. יאללה זה גודל מהר,ואם שיער היה כל כך חשוב הוא לא היה גודל על התחת ...
והיי הוא לא דומה לתום אבני,הוא יותר בהיר...אבל מה שכן פתאום נראה שיש לו מצח קצת גדול
אהה את התמונה הזאת אהבתי----אבל למה הוא שם את הכובע על הראש?
פיי איזה חפירה...טוב זה אחרי שבועים של התנזרות,ושיהיה מה לקרוא... אהה טלטל תודה על הכתבה,התגעגעתי

SAPIROS5

New member
חתיךך!!!!!!!!!!!!!!!

אני בחיים לא יעשה קרחת חח גוזרים לי קצבות שרופים אני בוכה חחחחחח

למעלה