כשתפציעי

gilflover

New member
כשתפציעי

כשתכנסי אליי למשרד, בחיוך מאוזן לאוזן אני אפער עיניים בהפתעה גמורה ואקום קורן מאושר כדי לחבק אותך.
כשתחבקי אותי חזק תלחשי לי באוזן "מזמן לא נפגשנו, והתגעגעתי!" ואני אחבק חזק ואחוש בניחוח הקל של הבושם הנשי שלך שמעורר בי תאים רדומים במוח.
כשנתרחק זה מזו אבל עדיין נאחז כפות ידיים אבחן אותך מלמעלה למטה ואחמיא לך כמה את יפהפייה – התלתלים, העיניים החומות, החיוך והגוף המדהים שמעורר את גופי בתגובות בלתי נשלטות.
כשתתיישבי מולי מעבר לשולחן נדבר על כל מה שעבר מאז הפעם האחרונה שהתראינו, ואני אבלע אותך בעיניי ואגמגם מרוב שמחה שאת פה, מולי, יפה ונחשקת.
כשתסיטי שערות מעל מצחך אחשוב איך תמיד רציתי בך כל כך ומעולם לא יכולנו כי את אשת איש ואני איש של אישה אחרת. איך מעולם לא ראיתי את צבע פטמותייך, האם את קצוצה או נטולת שיער במקום שאותו אני כה רוצה לטעום, האם יש לך נקודות חן במקומות חינניים...
כשתקומי ממקומך ותתקרבי אליי כשאת לוחשת לאזני שאת רוצה לתת לי מתנה שתמיד רציתי והדם יגעש בדמי עד כדי חולשה בברכיי ועקצוצים בחזי.
כשתביטי במהירות הצידה לעבר הדלת החצי סגורה של משרדי ואז תחמקי אל מתחת לשולחני בגמישות מפתיעה אפסיק לנשום.
כשתפתחי את רוכסן מכנסיי אביט בך כמוכה תדהמה בלי יכולת לזוז, קפוא ולוהט בו בזמן.
כשתביטי בעיניי שם מלמטה מבעד למשקפייך בעיניים מאושרות מנתינה ואחוש את בשרי הזקוף מעורסל רטוב וחם בפיך, נמצץ ומלוקק על לשונך ארגיש כה אסיר תודה, מאושר, נעים ומלכותי.
כאשר...

למעלה