כשתלך

כשתלך

כשתלך. כשתלך... אל תביט לאחור לך! וכשתלך... אמור נא לי שלום לא,אל תחזור הלום! תביט קדימה... אל האופק, תפשוט מדי התום. כציפור כנפיך פרוש עוף אל מרחבי אין סוף, לקוט לך,גרגרים של חוף! אצייד אותך... בתפילת הדרך, אצייד אותך בברכתי, אנצור אותך לנצח, ומה שהיית... עבורי!

*pank

New member
פנינת החן

באיזה חן והשלמה נתת לגבר שלך ללכת מעורר השתאות והערצה. ואני ניסיתי להיות גיבורה אבל לא הייתי מספיק חזקה כשלפתע מאס בי ספק האשליה והלך לחפש את חולשתה של אישה מופלאה, מבלבל הוא מאוד הניק שלה.

פאנק איתך אני ממש ממש רצינית../images/Emo3.gif

מגיע רגע,שכאשר אין ברירה אז נותנים לאיש ללכת ולא מתוך אגואיזם. מתוך אגואיזם מחזיקים אותו צמוד אלינו ואנו לא שמים לב שלא טוב לו. האגואיזם לדעתי מעוור את עינינו ואנו משאירים את האיש האהוב רק מתוך הצורך הפנימי שלנו בלי להתחשב ברצונו. אם זה טוב אם זה רע אין לי תשובה. קטונתי.

*pank

New member
../images/Emo140.gif פנינת -החן

כך או כך הוא הלך ואותי כבר שכח ולתת לו ללכת מדבר על השלמה. ולא על ברירה. וכן האגואיזם הוא בהחלט חלק מהענין.

...Free free set them free... סטינג

המילים שלך, פנינת-החן, הזכירו לי את השיר היפה הזה של סטינג IF YOU LOVE SOMEBODY....

פנינת-כשתלך,אפשר לחשוב..../images/Emo8.gif

לאיפה אני כבר יכול ללכת.. את מזכירה לי את רחל המשוררת אבל,היא היתה חולה ממש אילו את..כולה יום אל תעשי גלים..

בוינה אתה../images/Emo13.gif

מה אתה משווה אותי לרחל המשוררת? קטונתי

קח מספר ועמוד בתור../images/Emo24.gif

מי הולך? לאן הולך? שמעת את חןןןןןןןןן אף אחד לא הולך, אנחנו תקועיםםםםםם מקובעים נגד שינויים. וסתם מתוך סקרנות במה זכיתי שאתה ממתין לתפוס את מקומו?

gileliko

New member
פנינה חמודה

עוקב אני אחרי כתיבתך, אוהב את כתיבתך העדינה, ושמח אני שהיית את שקיבלת כאן את פני. בוקר טוב שיהיה לך ואל תקחי הכל ללב

חן (*_*)

New member
מי הולך? לאן? ומתי??? אף אחד שלא

יעיז ללכת מכאן (אז מה אם נתת רשות. שאלת את כולם?????????? )

חןןןןן../images/Emo24.gif מחייכת אלייך

חחחחחחחח לא מפסיקה לצחוק על התגובה שלך. מבינה שממך רשות לא אקבל?:))

חן (*_*)

New member
אני לא מרשה לאף אחד לזוז מכאן../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ומי שיתחצף.............
יקבל מכות

למעלה