"כשתגדל".. ../images/Emo26.gif סקר!
סתם מעניין אותי לשמוע, מה התוכניות שלכם לשנים הבאות. קודם כל, אם מישהי (לצורך העניין אשתמש בלשון נקבה, סליחה עמיתוש..) כבר יודעת מה היא הולכת לעשות בצבא, או לפחות מה היא היתה רוצה לעשות.. והשנים שאחרי- טיול שחרור בחו"ל? אוניברסיטה? מה לומדים? במה רוצים לעבוד? איפה רוצים לגור? לחוצים למצוא בן-זוג לחיים, או שזה בכלל לא נראה באופק?.. ממ.. נתחיל ממני- אני הולכת לעשות שנה הבאה שרות לאומי, מעבר לזה העתיד קצת מעורפל. יש לי מישהו, ואנחנו מאוד רוצים להתחתן
, אבל לא עכשיו, כמובן, אלא רק אחרי שעוד קצת נגדל ונתבגר והוא יגמור צבא.. ("לא עכשיו" אצל דתיים זה יכול להיות יותר קרוב ממה שאתם חושבים, אגב
). באופן כללי אני יודעת שאני רוצה ללמוד משהו שקשור לעיצוב, גרפיקה וכו'.. לא יודעת עדיין בדיוק מה ואיפה. מן הסתם באוניברסיטה ולא במכללה כדוגמת שנקר ובצלאל.. -לא נראה לי שאני אסתדר מבחינה דתית שם. אני לא יודעת בדיוק איפה אני רוצה לגור, אבל מן הסתם בהתנחלות קטנה ונחמדה, משהו בסגנון של איפה שאני גרה היום (לא רוצה לגור פה..). אה, ו- אני רוצה לגדל ארנבות בבית
! לא יודעת למה חשתי צורך לציין.. עכשו תורכם..
סתם מעניין אותי לשמוע, מה התוכניות שלכם לשנים הבאות. קודם כל, אם מישהי (לצורך העניין אשתמש בלשון נקבה, סליחה עמיתוש..) כבר יודעת מה היא הולכת לעשות בצבא, או לפחות מה היא היתה רוצה לעשות.. והשנים שאחרי- טיול שחרור בחו"ל? אוניברסיטה? מה לומדים? במה רוצים לעבוד? איפה רוצים לגור? לחוצים למצוא בן-זוג לחיים, או שזה בכלל לא נראה באופק?.. ממ.. נתחיל ממני- אני הולכת לעשות שנה הבאה שרות לאומי, מעבר לזה העתיד קצת מעורפל. יש לי מישהו, ואנחנו מאוד רוצים להתחתן