"כשתגדל"..
סקר!

נעמה ע.

New member
"כשתגדל".. ../images/Emo26.gif סקר!

סתם מעניין אותי לשמוע, מה התוכניות שלכם לשנים הבאות. קודם כל, אם מישהי (לצורך העניין אשתמש בלשון נקבה, סליחה עמיתוש..) כבר יודעת מה היא הולכת לעשות בצבא, או לפחות מה היא היתה רוצה לעשות.. והשנים שאחרי- טיול שחרור בחו"ל? אוניברסיטה? מה לומדים? במה רוצים לעבוד? איפה רוצים לגור? לחוצים למצוא בן-זוג לחיים, או שזה בכלל לא נראה באופק?.. ממ.. נתחיל ממני- אני הולכת לעשות שנה הבאה שרות לאומי, מעבר לזה העתיד קצת מעורפל. יש לי מישהו, ואנחנו מאוד רוצים להתחתן
, אבל לא עכשיו, כמובן, אלא רק אחרי שעוד קצת נגדל ונתבגר והוא יגמור צבא.. ("לא עכשיו" אצל דתיים זה יכול להיות יותר קרוב ממה שאתם חושבים, אגב
). באופן כללי אני יודעת שאני רוצה ללמוד משהו שקשור לעיצוב, גרפיקה וכו'.. לא יודעת עדיין בדיוק מה ואיפה. מן הסתם באוניברסיטה ולא במכללה כדוגמת שנקר ובצלאל.. -לא נראה לי שאני אסתדר מבחינה דתית שם. אני לא יודעת בדיוק איפה אני רוצה לגור, אבל מן הסתם בהתנחלות קטנה ונחמדה, משהו בסגנון של איפה שאני גרה היום (לא רוצה לגור פה..). אה, ו- אני רוצה לגדל ארנבות בבית
! לא יודעת למה חשתי צורך לציין.. עכשו תורכם..

little ang

New member
כשתגדל ויהיה לך ילד.....

והתוכניות לשנים הבאות....קצת קשה...אני מעדיפה לחיות את החייים שלי מרגע לרגע ולנצל כל דקה אבל כמובן שכמו כולם גם אני חושבת על העתיד הכל זאת אחרי ה-1.7 00.00 סימתי עם התיכון ואני נכנסת לתקופה חדשה בחיים..... לצבא....ככל הנראה אני הולכת לחיל המודיעין שנתיים ועוד שנה קבע....אני לא רואה למה בנות לא יכולות לעשות את אותו השרות כמו של הבנים....מספיק מהחברים שלי ומהמשפחה שלי וחברים של המשפחה נתנו את החיים שלהם למען המדינה הזאת והמדינה הזאת הדבר שאני אוהבת מהכל אני אתן 3 שנים לשרות...אחרי זה עבודה לימודים במכללה...לי לא מתאים לשבת 150 איש בהרצאה....רוצה לעבוד בתחום או התקשורת או הביולוגיה אחד משני המקצועות שאותםאני אלמד....לגור בחדרה או באזור אני חולה על האזור שלי וקרוב לים עיר בלי ים אני לא מתקרבת אליה בכלל.....בן זוג או ים ים ייקח.... להתחתן...בן זוג לחיים זה יבוא בשלב מאוחר יותר ואני רוצה חתולללל מיאווווווווו.....

little ang

New member
סליחה על ניצול שרשור אבל...

לכל נבחני הבגרות בתנך מחר בהצלחה....אני יודעת שאני אהיה זקוקה לה...

נעמה ע.

New member
../images/Emo45.gif (בקשר לשרות 3 שנים).

אני ממש מעריכה את זה. ו.. ממ.. גם אני זקוקה להצלחה בתנ"ך.. ווואאאעעה, זה בגרות קשה. לפחות 3 יחידות ממנה כבר מאחוריי, היום זה רק 2..

../images/Emo26.gif

אויי למרות שאני רק בת 13 יש לי כבר עתיד מאורגן... שזה די מפתיע כי אני בנאדם ממש לא מאורגן.. בעוד שנתיים אני רוצה להקים להקה שבה אני אהיה הגיטריסטית(אני כבר לומדת) אם הלהקה לא תצליח, שרוב הסיכויים שהיא לא אבל בכל מיקרה אני חייבת לנסות.. אני רוצה לעשות בבגרויות אני רוצה ללמוד מגמת מוזיקה,צילום ועיצוב. אחרי השירות הלאומי (לא רוצה צבא) אני אסע לחו"ל למשך חודש בערך, כנראה לאמסטרדם. אחרי זה אני אלך ללמוד באוניברסיטה שבה אני אלמד דיזיינר וצילום. ואני אשלב במקצועות האלה וזאת תהיה העבודה שלי בעתיד. במשך הזמן, כשיהיה כסף, אם יהיה, אני יעצב בעצמי את הקאנטרי קלאב שלי לעתיד וככה אני אסיים את חיי בקשר לבעל, חבר וכל עיניניי האהבה האלה, אותם אני לא מתכננת. מה שיהיה יהיה חחחחחחחח כשאני קוראת את זה מחדש אני נשמעת מה זה מטורפת
I like it

דיתוּש

New member
תשובותיי לעתיד ../images/Emo8.gif

אה... טוב, קודם כל, וואו! שאלה קשה, הרי אף-אחד אפילו עם תיכנונים לא יודע מה צופן לו העתיד. בקשר לעבודה, אחרי צבא שאני רוצה להיות במודיעין [לענות לאנשים חמודים בטלפון... חיחי!], אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה ופילוסופיה באוניברסיטה, אם יש איזה קורס לכתיבה עיתונאית אני אקח גם, אני מאוד אוהבת את התחום. בקשר לבן-זוג... איי איי איי, תקראו לי פוחזת, אבל אני רוצה להנות מהם כמה שיותר! וכבר התחלתי בזה אתמול
אין לי סבלנות לקשר, לאהבה, למחויבות. אני רוצה להנות מהחיים, אני רוצה להנות מהמין השני כמה שרק אפשר. אח"כ אני אגיע לאהבה מחייבת וכל זה... אבל כמובן, אי-אפשר לדעת מה יקרה לי, ואולי אני אשנה את דעתי אם אני אפגוש את אהבת חיי בדרך...
בקשר לדירה-למרות שאני אוהבת את ירושלים כל-כך, אני קשורה לעיר הזו מאוד, אני רוצה לחיות את החיים במלואם... ונראה לי שבתל-אביב אני אוכל לעשות את זה כמו שצריך... אני וידיד שלי צוחקים על זה שנגור ביחד ויהיה לנו ג'קוזי וסאונה במרפסת
אה כמובן, וכלב שקוראים לו עמרם
מה איתכם?

light angel

New member
תשובותי לסקר

סקר ממש נחמד, כל הכבוד על הרעיון! אז ככה... העתיד שלי מאורגן מאז שאני זוכרת את עצמי. זה פשוט הולך בשלבים, ובכל שלב אני יודעת מה אני עושה. טוב, את שלב היסודי-תיכון כבר די עברתי (או לפחות נמצאת בעיצומו). אחר כך אני הולכת לצבא- אין לי מושג איפה. איפה שישימו אותי. אני לא חושבת שיש לי פרופיל קרבי, אז בטח יהיה משהו לא קשה מדי. אני ממש מחכה לטירונות- להוכיח לעצמי שאני מסוגלת לעבור הכל בלי בעיה. בלי להתגעגע הביתה, בלי להישבר בדרך- להיות חיילת מצטיינת. אני יודעת שזה עלול להיות קצת יותר קשה ממה שנדמה לי, אבל כרגע אני מצפה לזה. אחרי הצבא יש אוניברסיטה. בשלב זה אני גרה בדירה שכורה עם שני שותפים בלאגניסטיים, עובדת במקדונלדס, ובין לבין לומדת פסיכולוגיה וספרות, ואולי איזה קורס בביולוגיה. אחר כך יוצאים לחיים האמיתיים. אני מקווה לעבוד בתור פסיכולוגית, וגם לפרסם כמה ספרים, או לפחות להיות עיתונאית עם טור משלי. תוכניות לשלב זה- להרוויח הרבה כסף, לקנות בית גדול, ולגדל שני ילדים, כלב ודגים. עם בעלי המושלם, כמובן. לקראת שלב זה אני כבר מוצאת את אהבת חיי, האחד והיחיד, זה שממנו לעולם לא ארצה להתגרש, ושנחיה יחד לנצח באושר ועושר. ................. כאן מסתיימות תכניותי לעתיד. בינתיים זה לא הולך בדיוק לפי התוכניות, כי ציפיותי לקראת התיכון היו למצא חבר עד גיל 16 (אהמ, יום הולדת 16 מתקרב במהירות, ועדיין אין חבר באופק...). אני חושבת שהכל יסתדר בסוף, חוץ מהקטע של הבעל- כי זה הדבר היחיד שלא ממש תלוי בי.

tribe spirit

New member
אוקיי...../images/Emo118.gif

אני כבר תקועה על תסריט חיימ שנימ...הבעייה היא שתמיד מתחילימ לרצות לבוא שינויימ...אבל זה עדיינ נשאר:אינ לי מושג איכ יהיה עמ צבא,כי מה זה לא בא לי 'לבזבז' שנתיימ על זה,אבל אני כנ רוצה לתרומ ולחוות את החוויה...עדיינ מתחלבטת..יש רק עוד שלוש שנימ!!!!ואז אני הולכת לטייל לי איכשהו בכל מקומ כזה מזרח רחוקי שיבוא לי...ואז אני אלמד איפשהו משפטימ,ואהיה עורכת דינ!וזה יקרה בניו זילנד,לונדון ניו יורק או ירושלימ...התלבטויות כלככ קשוווות!!!!מה שכנ,אני בטוח אגור בניו זילנד(אוקלנד)לפחות שנה אחת,ואעשה זורבינג!ויהיו לי חתולימ...ואני לא רוצה בעל,אבל אני רוצה מערכות יחסימ פורות...ואינ לי ממש סבלנות להריונ,אבל אני כנ רוצה ילדה...ואני כבר מתכננת לעצמי איכ אני אגדל אותה בשלבימ שונימ של החיימ שלה...אווווו....וזייהו נראה לי...

שלום שלום

אני לא כותבת פה כל כך, אבל זה נראה לי אחלה סקר. אני, לא יודעת אם לצערי או לא לצערי, הולכת לגמור תואר ראשון בגיל 19, זה אומר דחיית גיוס. אחר כך אני מתכוונת לדחות את הגיוס עוד שנה, לעשות טיול בניו-זילנד (היופי בניוזילנד, זה שישי שם את כול הבולשיט הרוחני כמו בהודו, אבל לא חם כל כך! ויש ים!!!) אחר כך אני סוף סוף אתגייס, ואני כבר אמצא מה לעשות, אבל התכנון שלי זה לחתום קבע, כי בסך הכול זה אחלה תנאים, ואני אוכל לצאת לפנסיה מוקדמת באיזה גיל 45-50 עם הרבה כסף
ללמוד, אני לא יודעת מה אני רוצה בדיוק, אבל איכשהו יצא שאני עכשיו בקטע של ביוטכנולוגיה. זה אומר חמש יחידות ביוטכנולוגיה, ובאוניברסיטה הפתוחה מדעי החיים. לגבי אהבה, לאן שהחיים יובילו אותי, אני אלך. אני לא מתכוונת להתחתן, לא בגלל הבולשיט הדתי (אני מאמינה באלוהים בכול זאת) אלא מהסיבה הפשוטה שזה פשוט לא נראה לא דיל טוב
לא נראה לי מתאים לי, לא אני. לגור אני רוצה לגור בתל אביב, או באיזה קיבוץ, שוב, לאן שהחיים יובילו אותי, אני אלך. אני רק יודעת שיש לי חלום, שיהיה לי נמר
ובית על העץ, כאילו בית אמיתי אמיתי. ושלבן זוג שלי, יהיה שיער ארוך מתולתל חום-בלונד או ג'ינג'י, או שיער קצר שחור. זהו

למעלה