כשקמתי בבוקר

jbazuka

New member
כשקמתי בבוקר

כשקמתי בבוקר הרגשתי קצת מוזר לא ידעתי מה קרה ולמה אני מרגיש ככה פתאום הרגשתי קצת אחרת יותר קליל הלכתי לשטוף פנים ולהדליק את הקומקום וכשהבטתי במראה לא הבנתי מה השתנה לי בפרצוף משום מה הייתי צריך להתכופף קצת יותר בשביל להגיע לברז לא הבנתי העברתי גם שטיפה לקרחת שלי והלכתי להכין קפה השעה היתה 8 בבוקר ואני תיכננתי ללכת לעבודה אחרי הקפה שתיתי את הקפה שלי לאט ועיינתי בעיתון ארזתי את התיק שלי עם המחשב הנייד וכרטיס העובד ובאתי לצאת לעבודה איך שבאתי לנעול את הדלת צילצל הטלפון הוצאתי אותו מהכיס זה היה ממספר חסום בוקר טוב XXXX כן מדבר מדברים מחברת XXXXXXX היית אצלנו בראיון עבודה בשבוע שעבר ורצינו למו רלך שהתרשמנו ממך ואנחנו רוצים להציע לך את המשרה אם תוכל להגיע למשרדים לחתןם על החוזה הייתי בשוק חיוך ענק נמרח לי על הפרצוף כן בטח אמרתי לה אני אשמח לבוא קבענו למחר ואני ירדתי למטה שמח וטוב לב וואו איזו התרגשות אני לא מאמין שעברתי את זה אני לא מאין שהם רוצים אותי וווואוווו איזה כייף זה הציף אותי בכל הגוף התרגשות כזו מלמטה על למעלה עליתי על האופנוע שלי ונסעתי לעבודה הדרך חלפה לה במהירות והיה ריח חדש באויר כנראה שרק אני הרחתי אותו וחייכתי לכולם בוקר טוב

jbazuka

New member
חיכיתי כל היום

כל היום בעבודה חיכיתי שהוא יגמר חייכתי לכולם ואף אחד לא הבין מה קורה איתי אבל גם ככה אני טיפוס קצת מוזר אז הם קיבלו את זה בערב כשנסעתי הביתה שוב זימזמתי לעצמי את השיר הזה של אריק ברמן קצת עצוב קצת שמח נכנסתי הביתה ישבתי על הספה הכנתי לי עוד קפה ושמתי מוזיקה שאני אוהב התקשרתי לחבר ואמרתי לו בוא בוא נלך לאיזה בר הערב הוא אמר בכייף נרדמתי לי מול הטלויזיה התעוררתי מצילצול הסלולרי שלי ".... נו איפה אתה אמרת ב 10 לעבור אצלך אני למטה רד כבר ..." וואי איך נשפכתי אמרתי לעצמי " בוא תעלה אני מתקלח כמה דקות בוא תעלה." נכנסתי להתקלח לא היו מים חמים אבל לא היה איכפת לי המים שטפו אותי

ilanitsh

New member
בהצלחה

הי, לא מזמן גם אני התקבלתי לתפקיד שלא חשבתי שאקבל אך נתתי את כולי בראיונות והצלחתי!! בהצלחה לשנינו - זאת דרך חדשה.

המון בהצלחה!!!

אין לי ספק שתצליח ומאחלת לך המון מזל, עכשיו מה שנשאר לך זה להזיז את עצמך לטלפון ותתקשר לבחורה מהשרשור הקודם שפתחת... אני באמת חושבת שהיא מעוניינת ובגלל זה אני משגעת אותך, פשוט חבל לי שתפסיד... לך על זה - גם עבודה טובה שהשגת ובעזרת השם גם את הבחורה... בהצלחה!!!

למעלה