כשצימעס מוסרת ש...

עופר ב.ה

New member
ממוצע הגילאים, ככל הנראה

אין לנו כזו, אבל סטיית התקן גבוהה.
ה disclaimer החדש של תפוז מעצבן רק אותי?

nutmeg

New member
../images/Emo32.gif disclaimer

בהתחלה התעצבנתי - אחר כך נזכרתי שיש אנשים שצריכים תזכורת על דברים טריביאליים (כמו למשל לא להזריק אטרופין מיד כשפותחים את הקופסא של המסכה). השתדלתי לא לקחת את זה אישית ולנסות במקום זה לחשב ממוצאי גילים. היה קשה - איפה freedom כשצריך אותו. אני רק מילים אני יודעת לא מספרים.

shellyland

New member
יו... הזכרת לי שיר עכשיו!!!!

שלוש נקודות... לה לה לה לה לה... סימן שאלה... אה אההה אה אה... זאת לא בדיחה - היה פעם באמת שיר כזה. מישהו יודע על מה אני מדברת או שאני אצטרך לקחת את העסקים שלי לשכנים ממול? מאוד יתכן שזה של חנן יובל. ולא, אני לא מתכוונת לשיר שעפרה חזה שרה ב"שכונת חיים" על סימני הפיסוק. אני מתכוונת לשיר אמיתי. מישו?

מוגג

New member
מישו

אושיק לוי "תנו רק תנו רק הזדמנות טוב לחיות ולא למות."

מוגג

New member
טעות טעות

שם השיר "שיר עם סימנים" מלים: נתן אלתרמן לחן: נפתלי אלטר באוויר משתפך ערפל כחלב והעיר היא כחולה וורודה ומרחיב האדם את ליבו הנרעד לשיכרון האוויר נקודה. רק אני מתבודד פה איתך לבדי והרוח אלינו מביאגדות ואני את ראשך מלטף בידי ואומר לך הגידי שלוש נקודות...

hillelg

New member
אה, השיר הזה!

ישר חשבתי עליו, אבל לא עלה על דעתי שמישהו הלחין אותו. מקווה שהוא לא נהרס ככה.

shellyland

New member
כן, ולא רק בזה

אני חובבת גדולה של תרגום ביטויים משפה לשפה. הכי אהבתי כשפעם ידיד שלי, שהוא ממוצא אמריקאי, שאל את אישתו אם שם כלשהו "מצלצל לה פעמון".

וביטויים של מילה אחת

את מתרגמת? למשל "לעולם לא הפחות" (Nevertheless) או "מה שכה לעולם" (Whatsoever) - שלא לומר "לעמוד מתחת" (Understand)..

shellyland

New member
עזוב, התחרפן לה חוש ההומור

מרוב שהיא קמה מוקדם כי פחדה לא להתעורר בזמן לבצפר וחששה שזה יתפרש כהברזה בטעות.

conatus

New member
פחד זו מילה, אך לא רק...

אתם באמת נשמעים חבורה מצויינת, אך יחד עם זאת אתם מפוחדים... אתם מפוחדים מהמגע עם הזר, עם האחר ועם החדש... זוהי הסיבה האמיתית שאף אחד מכם מלבד התבדחויותיו לא השיב ברצינות לשאלתי... אני בניגוד אליכם הרבה יותר אמיץ מכיוון שלפורום הזה הגעתי ממש באקראי ולאחר שראיתי שיש כאן אנשים חיוביים ולאחר שראיתי שאתם מתכננים מפגש, שאלתי מה הוא ממוצע הגילאים מתוך כוונה רצינית לבחון התאמה ( לא רוצה להביך אף אחד ולא רוצה להיות מובך ע"י אף אחד ) ואפשרות הגעה ומה קיבלתי מכם...

hillelg

New member
תירגע, תירגע

גם לי השאלה על ממוצע הגילאים נשמעה מוזרה. אפ'חד פה לא עשה מעולם את הממוצע. אני רק יכול לומר שיש כאן נוער - אני יודע, 16, 18, 20, כאלה, ויש גם (יותר) אנשים בני שלושים וארבעים פלוס מינוס. יש גם אחד שבפרטים שלו כתוב שהוא בן 94 דווקא. ושהוא גם תלמיד ישיבה, ואלמן. אז לך תעשה ממוצע גילאים. בחיצור - יש מכל הגילאים. זה עונה על שאלתך?

גנגי

New member
תרשו לי לספר לכם,

לאור ריבוי ההתרעות על "ממוצע הגילאים" המסוכן, שהריבוי של "גיל" הוא "גילים" ולא "גילאים"? תודה שהרשיתם.

למעלה