כשצימעס מוסרת ש...

shellyland

New member
כשצימעס מוסרת ש...

(המחשב מת - צימעס בגמילה) לאחר ספירת הקולות ורה-שיקוליזציה, מועד מתאים למפגש הוא יום חמישי, 27/3 בשעה 19:00 אצל מוסקט (באזור המרכז). מי בא?
 
גמני, אבל אאחר ../images/Emo141.gif

יש לי פגישה ב 1800, והיא לא תיגמר לפני 2000 . ואני בעד דיון מהסוג שמוצע בהמשך השרשור.
 

shellyland

New member
נדחף לי שם "כש" מיותר ../images/Emo5.gif

וכמו שאמרתי כבר קודם - כנראה שאני לא אגיע למפגש, אבל רוחי תהיה אתכם.
 

גנגי

New member
רוחך צריכה טרמפ,

או שהיא תרחף לשם? בכל מקרה - אני כבר אנהג לי לשם לבד, ובטח אעשה תאונה מרוב שאף אחד לא ידבר איתי בנהיגה. אבל שזה לא יפריע לך לבלות איפה שלא תהיי. גם כן חברה...
 

shellyland

New member
יא עייני, יא רוחי

את יודעת בדיוק איפה רוחי תהיה וכמה היא תבלה שם. בכולופן - אין סיכוי שתעשי תאונה. ממילא את מדברת עם עצמך רוב הזמן. טוב להם, טוב להם לרוחות מהירים, מהירים הם לבכות מהירים הם לבכות כאותם תינוקות לו ידע גם ליבי כך לבכות בקרבי
 
בעד בעד!|תו (בשרעופדגים בשרעופדגים)

ממילא הייתי מבריזה מבי"ס למחרת למה יש חתונה בנגב והורימה רוצימה לנסוע מוקדם. חוצמיזה בבי"ס שלי אין מספיק מקלטים, אז הם יבטלו את הלמודים לרגל כל פיפס קונבנציונאלי או בלתי, אפילו אם הוא יהיה באוסטרליה. מתה על האמריקאים האלה. אגב, זה היה ממש אצילי מצד ערוץ 4 לשדר דוקא הערב את הסרט סאות'-פארק. חתרנות כבדה לעיני כל. מדליית הטאקט. אבל מה אני מחליפה נושאים כמו בחורים. איפה זה יוצא? (כי יש אנשים אצלם גם חדרה גם גדרה זה מרכז.) והאם מוסקט=נטמג? (או: מה פספסתי?) עינת הדבש במהדורה מעופפת במיוחד.
 

nutmeg

New member
אחלה!

ביתי פתוח לכולכם. המרכז שלי הוא פ"ת. כתובת מדוייקת והוראות נסיעה במסרים. אני גרה די קרוב לצומת סירקין (רמז לבאים מירושלים: יורדים מהכביש המהיר כבר בדרך לוד, כמו לשדה התעופה).
 

גנגי

New member
אני.

ועכשיו אני מבינה למה בפ"ת יש כזה ריח חזק של ריבת תפוזים תמיד...
 
מותר לשאול שאלות?

-האם נקרא את המגילה? (בטעמים, הלל!) -האם יש מישהו שנוסע מירושלים ומוכן להתחיל לטפס אליה בחזרה עד 22:00?
 
אבל-אבל-אבל

אז אולי באמת נקיים איזשהו דיון? מה על הדיון בדבר- מסרים וגו' שהוצע כאן בעבר? -פשוט חבל לא לנצל את ההזדמנות, אמכבר נפגשים. [למרות שכיף גם "סתם" לראות אתכם!
]
 

גנגי

New member
אני בעד

שמוסקטי תחלק לכולנו דפי אקסל וכולנו נעשה עבודת שורשים...
 

nutmeg

New member
דפקא יש לי משהו נחמד

על המטאפורות בעולם המחשב והשפעתן על השפה. חשבתי שמכיוון שכולנו מקוונים - יעניין לדון בזה. זה לא שולל דיון על מסרים כי בסופו של דבר - כל עניין תקשורתי עוסק במסר, אבל נוכל לפחות לתחום את גבולות הדיון. סתם מחשבה.
 
למעלה