כשפים

• פותח הנושא malh
  • פורסם בתאריך

malh

New member
כשפים

שלום הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות כישוף אהבה עם בידי נמצאת תמונה של משהי? כן כן כן, אני יודע שתתצחקו עלי אבל מכול הצחוקים אולי תהיה תגובה מענינית
) שלום תורה מראש

faith2

New member
אממ....לא ממליצה לאף אחד לעזור לו!

מאיפה החוצפה שלך לעשות כישוף אהבה לכפות על הבנאדם לאהוב אותך???? חוץ מזה שזה כישוף עם השלכות לא ממש נחמדות!

נכון

ידידה שלי הטילה כישוף שכזה על מישהו עליו היא הייתה "דלוקה" (בניגוד להמלצתי!), אפילו לא הייתה מאוהבת בו באמת, היא פשוט רצתה אותו, פיזית, ולא רק שהכישוף כשל, אלא היא עצמה התאהבה בו אנושות והיא מאוהבת בו עד היום באהבה חד-צדדית (כל העניין התרחש לפני כמעט שנתיים). בנוסף על כך, אני מכירה אנשים שאכן גרמו לאדם לאהוב אותם, אך לא ידעו כיצד להתמודד עם התוצאה! או במילים אחרות, המטיל כישוף אהבה על אדם בו הוא "מאוהב", לא יודע אהבה מה-היא. השיטה הכנה היחידה לכישוף אהבה היא כישוף למשיכת אהבה, שאמור לזרז את תהליך מציאת אהבת האמת שלך. ליה

חלק פה אמרו לך כבר...

חלק כבר אמרו לך פה שזה לא מומלץ, ואני גם לא ממליץ לך לעשות את זה כמו שכבר אמרו זו כפייה! לאף אחד אין זכות לכפות על מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה לעשות או מאחורי גבו, ובמיוחד לא דבר כמו אהבה שזה דבר פרטי ואינטימי!!! חוץ מזה, שאם כבר יהיה משהו זה יהיה מזויף... ומי רוצה חיים מזויפים, כלומר האהבה של אותו אדם אליך לא תהיה אמיתית,כלומר היא תהיה קיימת רק בגלל שאתה עשית כישוף... ואם עכשיו אתה לא חושב על זה עכשיו תאמין לי זה ירדוף אותך... לפני שמבצעים כישוף(וזה לא משנה איזה!) צריך לחשוב על התוצאות של אותו כישוף, מהפרט הכי קטן לגדול!

איך אתה יודע

שזה יהיה מזויף? אתה מבין את האהבה שאתה יודע את זה? (אני גם לא התעמקתי אבל עדין) ... אם טוב ורע זה רק תפיסות אנושיות. האם זה אומר שאפשר לעשות מה שרוצים? זה כבר קשור למוסריות. אבל המוסריות היא לא תוצאה של התפיסות האלה? לא חשבתי על זה אפילו אני סתם מעלה השערות שעולות לי במוח

malh

New member
שלום ידידי

היי שמחתי לקבל הרבה תגובות מכם ותודה על כך. אבל הייתי רוצה להכניס הראה מסויימת. הייתי רוצה להטיל כישוף על בחורה שהיא מאוד אוהבת אותי ואני מאוד אוהב אותה. אבל בגלל שאנחנו באים מסביבות חבריתיות ופוליטיות שונות קשה לנו להסתדר, והייתי רוצה לחזק את הקשר בעזרת כישוף כלשהו שיבטיח את זה שתמיד נאהב זה את זה, ולא משנה באיזה מצב או באיזה מקום וסיטואציה נהיה. הייתי מאוד רוצה לקבל את עזרתכם לעניין זה. ושוב תודה על התגובות שכבר נתתם, אני אשמח עם תתנו עוד שלום ולהתראות צ´או malh

faith2

New member
ובכל זאת...

אתה אומר שהיא אוהבת אותך ואתה אותה...מה הבעיה!! תץה רוצה להבטיח שאהבה תישאר בגלל שיש גורם מסכן...הסביבות השונות?! חמודי! זאת כפייה...כי אם בעתיד היא לא תואהב אותך...אתה תגרום לה לאהוב אותך...במילים אחרות אתה כולא את הרצונות האישיים שלה. ובוחר לשלוט עליה! מצטערת לבשר לך אבל אין לך ערך לאהבה וחבל! (מצטערת על הניסוח פשוט אני ממש עצבנית)

טוב...

אני יודע שבטוח שמעת את המון פעמים אבל אם זו באמת אהבה... אז לא משנה באיזה מצב תהיו תמיד תמצאו דרך ותמיד תאהבו אחד את השני... אני אמנם לא מומחה גדול אבל ככה זה נשמע הכי הגיוני ואולי קצת יפה... לפי דעתי האישית אתה לא צריך משהו שיחזק את הקשר... האהבה היא דבר יותר חזק מכל כישוף הכישוף שאתה מבקש, שיבטיח את זה שתמיד תאהבו אחד את השני לא משנה מה יקרה,הוא טעות,כיוון שלפי דעתי כישופי אהבה הם מעין אשליה... וכישוף האהבה יוצר משהו שלא צריך להיות שם,אם יום אחד תפסיקו לאהוב אחד את השני אז זה טבעי,אבל אם כישוף האהבה יפעל אז אתם תחסמו את עצמכם בצורה מסויימת(אני גרוע בהסברים)... מקווה שהצלחתי להעביר את כוונתי

faith2

New member
אממ...מסכימה ב-100%! וחוץ מזה

לא זוכרת איך קוראים לך...(מי שרשם את ההודעה בהתחלה) אתה נשמע בנאדם ממש נחמד..למה בכלל לחזוב על כישוף רעעעעעעע כזה??!!!!

למעלה