כשעצבות נוגעת

מתוקית.

New member
כשעצבות נוגעת

כשעצבות בך נוגעת זה לא תעתוע זו עצבות כי הלב מרגיש כי ההגיון בוחן אם רק נרצה נהיה שמחים אבל עכשיו קצת עצוב כי הלכת כועס כי לא רצית שאלווה אותך כי הנשיקה הייתה רק בכדי כי הרגשתי כאב חזק שפילח את גופי הרגשתי איך הדם קפא בי כי לא ידעתי למה כשהכעס נגע בי ועצבות תפסה את מקומו של הצחוק רציתי לבכות החלו לרדת טיפות של גשם כשדפקת שוב על הדלת ליבי החסיר פעימה חשבתי אולי חזר להישאר אולי חזר שנדבר אבל רק שכחת דבר מה נשארתי עומדת בחלון למרות זאת מחכה שתעבור ותצפור לי לשלום ירד גשם זלעפות ואני עומדת בחלון מכנס קצר חולצה קצרה הגשם משקה גם אותי אבל אני חיכיתי אולי וכל מה שאמרתי כשהלכת מילה כל כך מעצבנת ביי ואני כל כך רציתי לאמר אוהבת אותך אנא סלח לי האם אתה סולח? האם אתה עדיין אוהב האם חזרת כדי לשמוע כמה אני אוהבת למה אמרתי רק ביי ג´ול במצב עצוב ובלי רוח במפרשים

ג´ולללללללל ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

בואי שבי לידי על הערסל... מכינה לך כוס מיץ צוף משהו מיוחד וכמה עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים... הרוח מייד יגיע ויגע במפרשים והירח יאיר את כל החדרים יש פעמים שהכעס גדול והוא מגרש בכוח את הטוב והיפה.. אך אל חשש... לטוב יש תכונה מדהימה הוא שקט ונחבא אל הכלים והוא ממתין בסבלנות לרגע הנכון... אז הוא מגיע ומשתלט על ה-כל!!! קחי נשימה גדולה נגבי את טיפות הגשם וזכרי...."אהבה... היא סרט שקושר את העולם..." בחרי איזה צבע של סרט שאת אוהבת...ותני לטוב לעשות את מלאכתו... שולחת לך סלסלה של כוכבי עידוד ואהבה שאי ברכה ורק טוב!!

מתוקית.

New member
תשמעי משו..

כחול זה לא רק ראש כחול זה צבע ואפרסק זה לא רק פרי זה גם צבע וסגול ולבן אלו הצבעים שבחרתי לסרטים ניגבתי את טיפות הגשם ועכשיו הכל כבר מתבהר כוכבי העידוד נשארים אצלי כי שלחת לי המון אז שיהיה לעת צרה אהבה תמיד נשארת גם אם את ממהרת חיבוק ענק לך בחזרה אשלח ג´ול מוסרת שנגמר המצב וחזרה הרוח נ.ב רציתי לאמר לך שאת גחלילית מאוד מיוחדת שמתי לב שאת זוהרת גם ביום והכל באהבה מווואה

למעלה