כשעליתי לישון

trannylover15

New member
כשעליתי לישון

אתמול בערב כשהלכתי לישון נכנסתי למיטה ומה שתפס את מבטי היה הויברטור הסגול שלך שהיה על השידה.
בהחלטה של שניה לקחתי אותו והפעלתי אותו.
הוא רטט וזמזמם לי ביד וגרם לי לחייך.
הפשלתי את תחתוניי, שכבתי פרקדן והצמדתי אותו לאזור ההוא שממש מתחת לכיפת הזין שלי.
השנייה הראשונה גרמה לי להתכווץ באי נוחות. הרטט היה ממש מהיר וחזק כמו ברק חשמלי.
לאחר שנייה הצמדתי אותו שוב לבסיס הזין ושם התחושה החדשה הייתה נעימה.
הרגשתי שכל הזין שלי רוטט וזה היה נחמד.
העליתי את הויברטור מעלה מטה לאורך האבר וגלגלתי אותו גם בתנועה מעגלית .
ברגע או שניים הראשונים זה היה נעים אבל לא שום דבר מיוחד. זרם בזין ותו לא.
אבל אחרי כחמש דקות וכשהרפיתי את כל הגוף חוץ מהאצבעות המנחות את הויברטור משהו חדש החל לזרום בי.
כל גופי היה רפוי ורך כמו ענן והתחלתי להרגיש דגדוג נעים עמוק בפי הטבעת.
לאחר שניות מעטות הדגדוג החל להתפזר לכל רחבי גופי ולהתחזק ולהתחמם כאילו כולי טובל באמבט מים חמים.
התחושה הייתה חדשה לי. גלים של מים חמים ומתחממים טובלים בדבש מתוק ניגר בכל גופי בגלים גלים והעוצמה הולכת ומתחזקת.
לאחר עוד כדקה חשתי התכווצויות חזקות עמוק בפי הטבעת והדגדוג הנעים הלך והתחזק לעוצמות שחששתי שיכולות להרוג אותי מרוב עונג וחשמל שמתערבלים בי בסערה אדירה.
ההתכווצויות בערמונית שלי ובזין הפכו לבלתי נשלטות ומדהימות בעצמתן. נשכתי שפתיים והתפתלתי למרות שגופי היה רפוי כולו.
ואז פתאום העוצמה של הזרמים הכתה בי בכוח אדיר וגמרתי בכוח שלא הכרתי. טיפות זרע נחתו על פניי, על בטני, על כל סביבותיי והעולם התהפך לי והכל התפוצץ מסביב.
לקח לי המון זמן להתאושש ולהחזיר לעצמי את הנשימה.
וואו.
וואו.

giligil55

Member
באמת

yaron599

New member
ממש פיצוץ של וואו...

קח משהו ל"שדרוג" הוואו הזה שלך (וגם שלה)....

קוראים לזה משחק מסוכן

הגיע גבר למיון עם משהו רוטט במעיים ,
לא ידע להסביר איך זה הגיע לשם זה משחקים מסוכנים
האשים את החברה שלו שהכניסה אותו לישבן שלו והוא שאב את זה פנימה
ולא הצליחו להוציא אותו בלי הרופא הכירוג , שניתוח את הבחור והוציא את הצעצוע הרוטט מתוכו
המסכן התחבר בחדר במחלקה, עד שהוא שוחרר הביתה עם הוראות איך לשמור על המעי הרוטט שלו בלי צעצועים
זה קרה פה בישראל , היתה כתבה במאקו , וצחקתי על זה המון

הרטט האחורי נעים ועובד על הערמונית לכן הגמירה חזקה
עשיתי את זה פעם למאהב השובב שלי , אבל נזהרתי בחדירה פנימה והחזקתי אותו חזק ביד
בפועל הגבר שפך בהתחלה זרע כמוך ואחר כך ירד לו נוזל מהערמונית עוד שעה ארוכה ,
מזל שהוא עובד כגנן והאשם את הצינור שהרטיב לו את המכנס
לא סיפר שהנביעה היא מתוכו , אבל בגמירה שלו זה נראה מפחיד
העוצמה של הקשת של הגוף היתה כמו התקף לב ולא הייתי מוכנה לחזור על זה
פחדתי שהוא ימות במיטה שלי בגלל גמירה חזקה שאירגנתי לו

יש לי כמה שאלות דחופות

זה עובד עם חשמל או על סוללות ?
התמונות שלך משהו הפכתי מכורה לתמונות שלך

yaron599

New member

לא מכיר את המכשיר (עדיין)
&nbsp
לדעתי...עובד על סוללות רק צריך להשתמש בצורה כזו שיישאר מספיק לאורגזמטרון..

הביקור בחנות סקס - מעשה אמיתי

בעירי היתה חנות סקס באמצע העיר במקום צנוע , נכנסתי לשם ובקשתי וברטור המשמש לטיפול הרחבה
אחרי בדיקה שעשיתי והתכוצתי על המכשיר שגניקולוג החדיר לתוכי , הוא שלח אותי לטפל בעצמי
היו שם המון מכשירים רוטטים בכל מיני גדלים וצבעים , הסביר לי המוכר על כמה צעצועים
אני הייתי כבר בת 45 לא ילדה, הסמקתי בשפע, אבל בסוף בחרתי באחד מהם
אבל צריכה של הסוללות היתה מוגזמת , ואני הצלחתי לשחרר את מערת האהבה שלי מההתכווצות הלא רצונית
וחזרתי לבקש את הצעצוע הגדול יותר , למזלי זכר אותי המוכר נראת ילדה טובה ירושלים
שוב הציע כמה צעצועים והסביר בפירוט , גבר אחד היה בחנות הקשיב לנו ואז שאל אותי
את קונה את הצעצוע עבורך ? עניתי כן , מתה שהאדמה תבלע אותי באותו רגע
והוא בלי בושה הציע את עצמו , צעצוע בלי סוללות , ללמד אותי מה עושה גבר לגברת
אמרתי תודה ולא תודה אני מעדיפה את הצעצוע הוא דסקרטי לא מסוכן
הוא חייך אלי ואמר חבל את מפסידה, יש לי יפה יותר , מיותר להגיד שיותר לא נכנסתי לשם אזל אצלי האומץ
והמוכר ישב מהצד , לא עזר לי מהגבר החרמן שנדלק עלי , רצה להיות הצעצוע שלי בחור צעיר ושובב למדי עם חוצפה ואומץ
אבל אז גיליתי שאפשר למצוא צעצועים ללא סוללות יפים ומוכשרים אז לא הייתי צריכה יותר את הצעצוע החשמלי
ואז הבנתי את הרמיזה של הצעיר שהציע את עצמו
חלפו להם שנים ואושפזתי בטיפול נמרץ , אז בקשתי מהעוזרת הנאמנה, שלפני שדודות שלי נכנסות לדירה שתיגש מגירה
תקח את השקית עם הצעצועים שנשארו בבית ובשקית אטומה ולא מזוהה
תראה להם את הדרך לפח ותשמור על סודי והפרטיות שלי , וככה שלחתי ת כל הצעצועים לזבל כדי לשמור על הפרטיות שלי
כיום גם אם חשבתי על צעצוע , אין לי אומץ שהיה לי אז להכנס לחנות לקנות לעצמי צעצוע רוטט
כי יודעת שהפרטיות שלי לא קיימת , והחיים הפרטיים שלי חשופים למשפחה המורחבת ולעוזרת ששמרה על שמי הטוב
ילדה טובה ירושלים , ככה חושבים השכנים הטובים שלי , שלא יודעים שככה אני כותבת השכנה השובבה שלהם
זה החיים הסודיים של הנסיכה שחיה בארמון , שיודעת לחיות גם אחרת ,
להעזר בשקט בצעצוע כדי לפתח את הגמישות של מערת האהבה שלה בעצמה , להנות מהצעצועים של אחרים גם בלי הסולולות
כי כל החיים שלנו זה משחק גדול , להיות גמישים ולהנות ממה שמוצאים במקרה באמצע הדרך
כמו ההתנסות עם הצעצוע שהוא מצא והוא לימד אותו לעסות לעצמו את הערמונית , כל החיים זה ניסוי וטעייה , ולענג את גופו
ולהביא את עצמו לגמירה כזו חזקה בעצמו , הוא יוכל לחזור על פעם שהוא רוצה ובמכשיר יש סוללות לענג את גופו

אהבתי את המעשה

ועכשיו תוכל לחזור עליו ל
עשות לעצמך ואוו גדול
ברגע שאתה יודע מה עושה לגופך טוב
תוכל ללמד אותה לענג אותך
רק תדאג לסוללות עבוורכם
כי הצעצוע מגוון את הואוו גם עבורה

למעלה