trannylover15
New member
כשעליתי לישון
אתמול בערב כשהלכתי לישון נכנסתי למיטה ומה שתפס את מבטי היה הויברטור הסגול שלך שהיה על השידה.
בהחלטה של שניה לקחתי אותו והפעלתי אותו.
הוא רטט וזמזמם לי ביד וגרם לי לחייך.
הפשלתי את תחתוניי, שכבתי פרקדן והצמדתי אותו לאזור ההוא שממש מתחת לכיפת הזין שלי.
השנייה הראשונה גרמה לי להתכווץ באי נוחות. הרטט היה ממש מהיר וחזק כמו ברק חשמלי.
לאחר שנייה הצמדתי אותו שוב לבסיס הזין ושם התחושה החדשה הייתה נעימה.
הרגשתי שכל הזין שלי רוטט וזה היה נחמד.
העליתי את הויברטור מעלה מטה לאורך האבר וגלגלתי אותו גם בתנועה מעגלית .
ברגע או שניים הראשונים זה היה נעים אבל לא שום דבר מיוחד. זרם בזין ותו לא.
אבל אחרי כחמש דקות וכשהרפיתי את כל הגוף חוץ מהאצבעות המנחות את הויברטור משהו חדש החל לזרום בי.
כל גופי היה רפוי ורך כמו ענן והתחלתי להרגיש דגדוג נעים עמוק בפי הטבעת.
לאחר שניות מעטות הדגדוג החל להתפזר לכל רחבי גופי ולהתחזק ולהתחמם כאילו כולי טובל באמבט מים חמים.
התחושה הייתה חדשה לי. גלים של מים חמים ומתחממים טובלים בדבש מתוק ניגר בכל גופי בגלים גלים והעוצמה הולכת ומתחזקת.
לאחר עוד כדקה חשתי התכווצויות חזקות עמוק בפי הטבעת והדגדוג הנעים הלך והתחזק לעוצמות שחששתי שיכולות להרוג אותי מרוב עונג וחשמל שמתערבלים בי בסערה אדירה.
ההתכווצויות בערמונית שלי ובזין הפכו לבלתי נשלטות ומדהימות בעצמתן. נשכתי שפתיים והתפתלתי למרות שגופי היה רפוי כולו.
ואז פתאום העוצמה של הזרמים הכתה בי בכוח אדיר וגמרתי בכוח שלא הכרתי. טיפות זרע נחתו על פניי, על בטני, על כל סביבותיי והעולם התהפך לי והכל התפוצץ מסביב.
לקח לי המון זמן להתאושש ולהחזיר לעצמי את הנשימה.
וואו.
וואו.
אתמול בערב כשהלכתי לישון נכנסתי למיטה ומה שתפס את מבטי היה הויברטור הסגול שלך שהיה על השידה.
בהחלטה של שניה לקחתי אותו והפעלתי אותו.
הוא רטט וזמזמם לי ביד וגרם לי לחייך.
הפשלתי את תחתוניי, שכבתי פרקדן והצמדתי אותו לאזור ההוא שממש מתחת לכיפת הזין שלי.
השנייה הראשונה גרמה לי להתכווץ באי נוחות. הרטט היה ממש מהיר וחזק כמו ברק חשמלי.
לאחר שנייה הצמדתי אותו שוב לבסיס הזין ושם התחושה החדשה הייתה נעימה.
הרגשתי שכל הזין שלי רוטט וזה היה נחמד.
העליתי את הויברטור מעלה מטה לאורך האבר וגלגלתי אותו גם בתנועה מעגלית .
ברגע או שניים הראשונים זה היה נעים אבל לא שום דבר מיוחד. זרם בזין ותו לא.
אבל אחרי כחמש דקות וכשהרפיתי את כל הגוף חוץ מהאצבעות המנחות את הויברטור משהו חדש החל לזרום בי.
כל גופי היה רפוי ורך כמו ענן והתחלתי להרגיש דגדוג נעים עמוק בפי הטבעת.
לאחר שניות מעטות הדגדוג החל להתפזר לכל רחבי גופי ולהתחזק ולהתחמם כאילו כולי טובל באמבט מים חמים.
התחושה הייתה חדשה לי. גלים של מים חמים ומתחממים טובלים בדבש מתוק ניגר בכל גופי בגלים גלים והעוצמה הולכת ומתחזקת.
לאחר עוד כדקה חשתי התכווצויות חזקות עמוק בפי הטבעת והדגדוג הנעים הלך והתחזק לעוצמות שחששתי שיכולות להרוג אותי מרוב עונג וחשמל שמתערבלים בי בסערה אדירה.
ההתכווצויות בערמונית שלי ובזין הפכו לבלתי נשלטות ומדהימות בעצמתן. נשכתי שפתיים והתפתלתי למרות שגופי היה רפוי כולו.
ואז פתאום העוצמה של הזרמים הכתה בי בכוח אדיר וגמרתי בכוח שלא הכרתי. טיפות זרע נחתו על פניי, על בטני, על כל סביבותיי והעולם התהפך לי והכל התפוצץ מסביב.
לקח לי המון זמן להתאושש ולהחזיר לעצמי את הנשימה.
וואו.
וואו.