כשנמאס

the great X

New member
כשנמאס

עיניי נעוצות בשלך, ספק בזעם ספק בחמלה הכחול שלך מנקב את הערמוני שלי אישוניי מתרחבים הבל פיך הבל שכלך כעננה סביב ראשי, מתעטפת בהבליך כמו בצעיף משי ענוג ואני שולחת יד, מניחה על החזה החם שלך אצבעות ארוכות ודקות מול לב ענק שבור אתה זקוף לקראתי, אני מרגישה את הזין שלך צועק אלי ושפתיי מחייכות ברוך- ירכיי זולגות את מיציי אני עוצרת וחומדת וסולדת- ומושכת כל שנייה עד שתמשוך את שתי ידיי אל מאחורי גבי עד שתנעץ את עצמך בכוח בתוכי עד שכל חתיכה מגופי תתלקח, תימס אל שלך ואני שלך אתה אוהב אותי בזעם על שאני כל כך כנה אתה חובט בי עד עמקי גופי- כי אתה כל כך רוצה ומפחד, מפחד נורא אתה אוהב ואתה שונא, כי אתה רוצה ולא רוצה מבלבל את עצמך וגם אותנו וכולנו רטובים וכולנו מסכנים וכולנו מזייני שכל רוטטים זה בתוך זו בתוך זה מעורבבים לגמרי ברגשות ובמיצים ולפתע אני עוצרת - כי נמאס לי מלבישה עצמי עליך, מחדירה אותך אל תוכי בבת אחת כי התעייפתי ממלים ומנסיונות להבין לא נותר לי אלא לזיין לך את הצורה כורכת את רגליי הארוכות, החזקות סביב אגנך עולה ויורדת בגמישות, בעוצמה יותר ויותר מהר, מחככת את עצמי עליך - רק תשתוק כבר! מזיינת אותך בטירוף, דוהרת לא רואה ולא שומעת יותר דבר עד לצעקה שלך, כי אתה מתרוקן בתוכי וכל אהבתך אצלי עכשיו ולו לכמה רגעים ואז הולכת.

נפלא..?

עם הייתי יכול לקרוא בעיניים עצומות, הייתי גם שומע, מריח, וכמעט נוגע בסיפור... נפלא.. מקווה שאת בסדר..

למעלה