כשנמאס משידוכים..

כשנמאס משידוכים..

מכירים את התחושה? יצאת לשידוכים, נפגשת עם כמה, לא התחברת בכלל, יש לך בעיה - לא עם המוצעות/ים, אלא עם הדרך, קשה לך להתרשם בפגישה `מתוכנתת`, היית רוצה לצאת מהמקובעות, מהכללים של `פגישה ראשונה שעה וחצי`, לא מדברים על X עד פגישה שלישית, וכדו` אבל את/ה מרגיש/ה שאין אופציה אחרת שלא כוללת חציית קוים אדומים. עכשיו - יקומו ויאמרו - אפשר לזרום, ואפשר לדבר בחופשיות, אבל אני מדבר על יותר מזה, כשאת/ה בא/ה לפגישה רשמית ומסודרת, את/ה כבר בתוך `העיגול`, זה משפיע על ההרגשה, ומקשה לפעמים לזרום ולהרגיש נינוח. איך אמרתי פעם לשדכנית? תראי, דיברנו והיה נחמד, אם זו לא היתה פגישה כ``כ מתוכנתת, הייתי מסוגל להמשיך.. אבל לא.. אז מה אתם אומרים? אני בודד בשטח? או בודד בהעלאת הנושא על פני השטח..?

לא הייתי מגדיר את הפגישות

שלי מתוכנתות. אולי הכל בעיני המתבונן, אבל לא נראה לי.

בטח שכן

ןהרי התפריט : פגישה ראשונה-הכרות ודיבורים על הורים, אחים, וסביבת לימוד ועבודה! (שיעמום טוטוטוטוטוטוטאלי) פגישה שניה - מדברים על המעגל החברתי וסביבה רחוקה ומגיעים מכך לנושאים מהותיים מעט. (קצת קצת מעניין) פגישה שלישית - מתחיל להיות מאפיין אישי של הדינמיקה שבינה לבינך אבל עדיין יש נושאים שלא נוגעים בהם! ולא להאמין אבל יש ואפילו הרבה שמתארסים בשלב זה ..... אז נעצור כאן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבי87

New member
אתה איש מתוסכל..

אם תהיה עצמך, לא תהיינה לך את הבעיות שציינת.

ידידי..

אני אכן מתוסכל מהמצב, אבל זה דוקא משום שאני - אני, אם לא הייתי אני, הייתי מתכנת את עצמי לפי השבלונה הקבועה ומתחתן מזמן..

אבי87

New member
יקירי,

אם העניין עקרוני אצלך, לך איתו עד הסוף. אני מכיר חרדים שהתחתנו עם בן זוגם לא ע``י שידוך (לפחות לא במובן המקובל של המושג..), וודאי לא חסרים כאלו שפגישה ראשונה לא מתוכנתת אצלהם, ולא ע``פ שום ספר.. אם חשוב לך העניין, אל תבהל מלהיות `שונה`, ואל תבוש מפני מלעיגך. תאמין בעצמך ותצליח.

אחי כנפשי..

אינני בוש כלל וכלל, אך שמא תשיב על תהייתי ותפקח את עיני הסומות, איזוהי יעלת חן אשר תאות לצעוד עימי בשבילים אלו? הלא בנות ישראל כשרות הן, ואינני חפץ באלה אשר יוצאות דרך קבע לראות בבני הארץ.. מי זו אשר תאזור אומץ? ואף כי אמצאנה, עוד ארוכה הדרך, ואיך אברור המוץ מן התבן, ואין די קש באיבוס..? שמא תשיבני דבר..? ידידו היושב ותוהה.

לפעמים אנשים מחפשים

סוג מסוים של אנשים אך מצפים מהם להתנהג באופן שונה. זה לא הולך... רוצה לשתף אותנו בסגנון שאתה מחפש, נראה אם יש סיכוי?

אין מספיק אותיות בשפה העברית..

לא אני הוא נשוא הדיון (אם כי בהחלט קשור אליו) אני מנסה להציג בעיה שלדעתי משותפת לרבים. מה מחפשים כל אלו שמוצאים את עצמם במצב דומה? בחורה איכותית באמת, שאיכותיותה (מילה קצת מורכבת..) לא מקבעת אותה לכללים שקשיחותם כנראה כבר לא רלוונטיים.

אבי87

New member
אשיבך:

הכל עניין של סדר עדיפויות. תחליט אתה אם הנושא עקרוני אצלך, לך על זה. ואומנם, השוק יצטמצם, ומן הסתם תצא עם פחות נערות, אבל אתה הרי צריך רק אחת! כמובן, שאם הנושא הוא בגדר אי נעימות קלה ותו לא, הרי שיקל עליך אם תמשיך בדרך שבה החלת, ותמשיך לצפות לפגישה חמישית ע``מ לזרום כרצונך. רק חשוב, האם אין זו דרך קלה שהיא ארוכה?

גלית99

New member
אתה צודק.

ואהיה נועזת יותר (בשעת לילה כזו מותר) ואומר לך שהיה אפשר גם להקדים טלפון לפגישה המרובעת והנוטפת חיוכים הזאת. לא יזיק בכלל. כאילו אם כבר מדברים על לצאת מהמסגרת..

שותפי לתהיות...

אינני יודע מה המניע שלי לומר לך כעת את מילותי הבאות, אך לא אמנע כי זוהי תחושתי; שווה להיות במערכת הפורומים הנ``ל כדי לפגוש אנשים כמוך, דע לך שמבין ריסי עיניך ניכר עליך כי בעל נפש אתה! ולשאלתך איני יודע אם נולד כבר הפתרון, להזיק לך ולשמך הטוב במהלך שכזה סיכוי רב יותר על התועלת שתתכן ותהיה..

הנה חשפת עוד תל עפר בדרך העקלקלה..

ולגבי מחמאותיך.. עתקו המילים מפי, תודה |אייקון מסמיק, ומבליע חיוך של שביעות רצון כלשהיא..|

אכן, אחי..

חידלו לכם מלשון אבירים, הן ככסילים תוצגו בה, ומה היא זו אשר אתם חופרים, באר אשר גם נחשים אין בה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגתם אותי!!! זהו, אין יותר אותי :)))

למעלה