כשמשהו בתוכי חסר...

SuperStar84

New member
כשמשהו בתוכי חסר...

לפני יותר משנה הייתה האהבה הראשונה שלי (והאכזבה הראשונה שלי). יחסית מאוחר. יצאתי לפני עם בחורים אחרים אבל לא אהבתי אף אחד. כבר בימים הראשונים לקשר הוא בגד בי וסיפר לי על זה ונפרדנו. מאז במשך כמה חודשים נמשך מעגל אינסופי של ניתוק-חידוש קשר-ניתוק-חידוש... וכן הלאה, פעם ביוזמתי ופעם ביוזמתו. היינו רבים המון. הוא ביקש מספר פעמים לחזור, ותמיד הוא התחרט או איכזב בדרך כלשהי. אף פעם לא הייתי מאושרת איתו אבל מה שגרם לי להיכנע כל פעם זה התשוקה האדירה שיש בינינו. אני עדיין בתולה ואת הפעם הראשונה שלי רציתי שתהיה איתו..וגם הוא רצה ועדיין רוצה. הוא שיחק ברגשות שלי ולא התייחס אליי כמו שמגיע לי. אהבתי אותו אז הייתי בטיפשותי הייתי מוכנה לספוג הכל. באחת הפעמים שהמשיכה השתלטה למרות שלא היינו חברים הוא שאל כהרגלו אם נשכב...שאלתי אותו "ואם נשכב אתה תישאר איתי?" הוא אמר ש"לא, אבל אני לא אתחרט כי זה מאהבה". בכלל הוא הציע לי המון פעמים להיות יזיזה שלו כי הוא לא יכול בלעדיי. באחת הפעמים שהוא רצה לחזור והתחרט אז נקמתי בו...כי לא יכלתי לספוג יותר. לא יכלתי להבין (וכנראה שעד היום אני לא יכולה להבין) שהוא מעוניין בעצם בגוף שלי ולא בי. "הוא צריך זונה, לא חברה, בגלל זה אתם לא ביחד" ככה אמר לי היום ידידי טוב שלי. הוא טיפוס של סטוצים, הוא מחפש אותם במועדונים, הפעם הראשונה שלו הייתה בסטוץ ואפילו גיליתי שלפני כמה חודשים (בפעם האחרונה שביקש ממני לחזור, בדיוק באותו יום) הוא נרשם לאתר הכרויות בין היתר גם למטרת בילוי אפילו עם נשים נשואות. הוא יוצר קשר מדי פעם שולח הודעות חג שמח. הפעם האחרונה הייתה לפני חודש- הוא שלח הודעה כדי לברר אם יש לי חבר. הוא הטיפוס הכי זבל שיש ואני לא מאחלת לאף בחורה כזה דפוק... אבל מרות הכל יש לי חולשה אליו איפשהו...אני מוצאת את עצמי נזכרת ומתגעגעת למגע שלו ורק שלו... משווה איך בחורים אחרים מנשקים לעומתו..נמשכת אליו בטירוף ובו בזמן גם השינאה אליו לא יודעת גבולות. אין לי אמון בבחורים אחרים, ולא יודעת אולי ההתנהגות שלי מבריחה אותם בכלל. לא יודעת אם אי פעם אתגבר עליו והפנטזיה שלי היא שהוא יראה אותי מאושרת עם מישהו אחר (מאושרת באמת, לא בהעמדת פנים). אני רק בת 21, כל החיים עוד לפניי. נראית טוב מאוד ואפילו מתחילים איתי די הרבה, אבל למרות הכל לא מצליחה להתגבר כנראה. מרגישה שנורא חסרה לי מערכת יחסים יציבה ורצינית שיש בה הכל: משיכה ותשוקה אבל גם חברות אמיתית. וכבר איבדתי את התקווה למצוא את זה. יש לי המון שאיפות וחלומות, ביניהן גם למצוא את האהבה הזו, אבל לפעמים נדמה לי שאין מצב שזה יקרה... לא יודעת מה לעשות כשהפצעים מסרבים להתאחות ואני לא מסוגלת לתת אמון בבחורים חדשים...

mentorit

New member
נשמע כמו חרא של בנאדם

השכל אומר לא הרגש אומר כן תתרחקי ממנו! הוא מציק לך בעצם נוכחותו בחייך נסי להכיר בחורים אחרים ובו בעת לחקור - למה את נמשכת לזבל? אמיםה זה מגיע?

maayani75

New member
תגובה

מניסיון למדתי שרחוק מהעין רחוק מהלב זה הפתרון הכי טוב וגם הזמן עושה את שלו ומשכיח. עכשיו זה נראה סוף העולם אבל עוד כמה שנים כשתחווי עוד כמה מערכות יחסים זה יראה לך כמו חלום רחוק. מכל מערכת יחסים תלמדי משהו ותביני לאט לאט (או מהר , כל אחת והקצב שלה), מה הכי טוב עבורך. תלמדי גם לא להתפשר על טיפוסים שכל מה שמעניין אותם זה הם עצמם והכל סובב סביבם. מגיע לך הטוב ביותר!

Wendy10

New member
זה יגיע

רק תני לזה זמן. תתמקדי בעבודה, לימודים, תחביבים, טיולים עם חברות - מה שאת אוהבת. כשאת לא מצפה תפגשי גבר אמיתי וטוב באמת, והכל יהיה והכל יקרה.

תגובה :)

היי לך... אני יספר לך תסיפור שלי שהייתי בת 13 הכרתי נער בן גילי מהרגע הראשון שראיתי אותו זהו אמרתי לעצמי שאני רוצה להתחתן איתו חודשיים ראשונים היו מופלאים ואני ריחפתי לי ולא פתחתי תעיניים שלי יום אחד מישהו התקשר אלי לפלאפון ואמר לי תשמעי חבר שלך בוגד בך... אני כמובן סרבתי להאמין אמרתי שזה לא יכול להיות שהוא אוהב אותי ורק אותי הוא אמר לי סעי אליו נסעתי אליו הבית ואופס תפסתי אותו עם מישהי אחרת נפגעתי מאו מאוד נפרדנו וחזרנו אחרי חודש כי הרגשתי שאני לא יכולה בלעדיו ושוב נפרדנו וחזרנו וכו... עד שיום אחד שמתי לזה סוף לא עניתי לו לא להודעות ולא לטלפונים ושהייתי פוגשת אותו זה היה היי וביי בלבד!!! ( הייתי איתו שנתיים) לא ראיתי אותו איזה חצי שנה ושראיתי אותו הרגשתי שאני עומדת להתעלף והתנשקנו וכמובן שחזררנו ושנפרדו שוב הבנתי שמה אני צריכה אותו בכלל שלוש שנים אני אוכלת ממנו חרא והנפעם עמדתי על שלי ולא תקשתי איתו אחריו יצאתי עם עוד המון בנים ולא מצאתי אף אחד שמשתווה אלין עד שהחלטתי להפסיק להשוות בינו לבין אחרים אלוהים שלח מלאך שלח לי את החבר הנוכחי שלי ... מה אני רוצה להק\גיד לך בכול זה שרחוק מהעין רחוק מהלב... את עוד צעירה צאיח תבלה תכירי בחורים תלמדי גם את לסובב אותם וברגע שתתגברי עליו את לא תביני מה בכלל עשית איתו וגם אם הוא ימשיך לרדוף אחרייך זה בכלל לא ישנה לך.. לכול סיר יש תמכסה שלו את עוד תמצאי תאחד שלך פשוט תרפי ממנו הוא לא בחור הוא סתם נבלה אל תדאגי הזמן ישעה את שלו בהצלחה

תגובה

אם אמר שאם תשכבו יעזבך, הוא לא אוהב אותך והוא אדם לא ראוי, נזפי בו והפרדי ממנו. צרי קשרים לאט עם אנשים שאת אוהבת וכך תמצאי אנשים נכונים.

למעלה