כשמנהל האולם אומר:נהוג להשאיר למלצרים...
טיפ בגובה של 15%-20% מהסך הכולל של התשלום שלנו... כלומר-הוא לא מחייב אותנו לשלם, אבל אומר לנו מה נהוג....ומציין את זה בחוזה. האם הייתם נותנים טיפ לכל מלצר וברמן או שלא? האם הייתם מחליטים על סכום שנראה לכם או נותנים למלצרים את הסכום שמחולק בין כולם לפי מה שמנהל האולם הזכיר? נראה לי קצת מוזר כל עניין ה- "נהוג".....הרי המנות לא זולות בכלל...אז לא מן הראוי שאנחנו ניתן טיפ, אם ואיך שנראה? מה נראה לכם?
טיפ בגובה של 15%-20% מהסך הכולל של התשלום שלנו... כלומר-הוא לא מחייב אותנו לשלם, אבל אומר לנו מה נהוג....ומציין את זה בחוזה. האם הייתם נותנים טיפ לכל מלצר וברמן או שלא? האם הייתם מחליטים על סכום שנראה לכם או נותנים למלצרים את הסכום שמחולק בין כולם לפי מה שמנהל האולם הזכיר? נראה לי קצת מוזר כל עניין ה- "נהוג".....הרי המנות לא זולות בכלל...אז לא מן הראוי שאנחנו ניתן טיפ, אם ואיך שנראה? מה נראה לכם?