כשמם כן הם...

דובשי (-:

New member
כשמם כן הם...

למכבים מתל-אביב קרה נס, מישהו מלמעלה כנראה מאוד רצה שמכבי תנצח למרות המשחק החלש שלה. מקדונלנד החזיק בתמונה באחד ממשחקיו הטובים העונה (חבל שהוא עדיין לא חזר לכושר מלא). נייט האפמן, אין לך מה לחפש ב NBA מותק. מה האיטיות הזאת? אבל המשחק השני בסדרה מול וורוצלאב היה טוב מאוד! ועכשיו לעניין אחר, כולם מדברים על כך שמכבי ``מאפיה`` וגונבת שחקנים. אני לא מתכוונת לסנגר עליהם אני רק אגיד דבר אחד: די עם זה, בבקשה. במקום למצוא בהם חסרונות אולי תסתכלו על כל הכבוד והגאווה שהיא מביאה לארצינו הקטנטונת. דובשנית

זה לא נס,זה נסיון...

ביום שלישי לא ראינו משחק גדול של מכבי ואפשר להגיד שאם היא היתה פוגשת אתמול קבוצה ברמה של וורוצלאב עם נסיון כמו של מכבי היא היתה מפסידה בגדול. אני מסכים איתך שלנייט אין הרבה מה לחפש ב-NBA ועדיף לו להשאר פה למרות שלפי היכולת שלו במשחק הראשון לא בטוח שמכבי תהיה מעוניינת.

הפועל

New member
להאפמן אין מה לחפש בנ.ב.א?

לדעתי אתם אומרים את זה כי אתם רוצים שהוא ישאר במכבי. אפשר להבין אתכם כי הוא שחקן מצויין. אבל לדעתי יש לו המון מה להציע שם. זה ידוע שבשנים האחרונות יש שם חסר בגבוהים. לדעתי יש לו את נתונים לא רק להגיע לשם אלא גם ממש להצליח. נ.ב.א זה חלומו של כל שחקן. למה לא ללכת על זה אם יש לו סיכוי ממשי להגיע שם גם לידי ביטוי?

להאפמן אין סיכוי!

קודם כל אני לא אומר את זה כי אני כל כך רוצה שהוא ישאר במכבי. אני לא אוהד של מכבי תל אביב ולכן אין סיבה שאני ארצה שהוא ישאר או ילך. שנה שעברה שהביאו את האפמן והוא הצליח מאוד הפכו אותו לאחד הסנטרים הטובים באירופה,היום אחרי שנה אפילו סנטרים שאף אחד לא שמע עליהם(ג`יימיסון,אראפוביץ`,מקנול וכו`) מצליחים לשתק אותו. כמו שאת יודעת,לסנטרים ב-NBA יש קצת יותר יכולות לעצור אחד כמו האפמן והפעם לא ייקח להם שנה שלמה ללמוד אותו אלא חמש דקות שהם יראו אותו בחימום והוא גמור. בתחילת העונה שעברה שהביאו את האפמן והוא היה בשיא הכושר מכבי שיחקה מול מיאמי,את זוכרת מה שמורנינג עשה להאפמן? להאפמן אין סיכוי להצליח אפילו לא בקליפרס או בוונקובר,הוא יהיה שם ה``מקסים קרופצ`ב`` של הקבוצה.

הפועל

New member
לא מסכימה, לדעתי יש לו פוטנציאל

אני כמובן מדברת על האפמן של שנה שעברה. השנה הוא ירד. אבל זה לא אומר שהפוטנציאל שלו נעלם. בשנים האחרונות הביאו לשם כל מני גבוהים די בינוניים. לדעתי חלקם לא טובים ממנו. אבל למה לא לנסות?? מי יודע איך הוא יתפתח שם?

אין הנחתום מעיד על . . .

לא חושב ככה אני חושב שהוא לא כל מה שהוא מראה ב נב``א הוא יכול לחולל ``סערות`` !

הפועל

New member
טח שתגידי-די עם זה

לך לא אכפת. לך לא גונבים שחקנים. אנחנו לא מחפשים לסרונות במכבי, אני פשוט רוצים קצת צדק. אנחנו רוצים שלכל הקבוצות יהיו הזדמנויות שוות. וזה יקרה רק כשמכבי תתחיל להילחם ר-ק על הפרקט. שמה של קבוצתך הוא ``מכבי ת``א``, לא ``נבחרת ישראל``. היא מייצגת אותך. אני יכולה להבטיח לך שהיא לא מייצגת אותי. אני לא רוצה שקבוצה מושחתת כזאת תייצג אותי. מה כל-כך אכפת לך אם אני לא אוהבת את מכבי?

כל מחשבותייך

מושחתת זה מה ש**את** חושבת אבל עדיין יש הבדל בין מה שאת חושבת לבין האמת אולי תבדקי את הפועל תל אביב לפני שתרוצי בהאשמות אם התבלבלת והתכוונת להפועל - ``ראי הודעה זאת כמבוטלת``

ממש כבוד

איזה כבוד מכבי מביאה? היא סתם קבוצה עם הרבה כסף שיכולה לקנות כל שחקן שהיא רוצה בארץ...בגלל מכבי תל אביב זה לא כיף לראות משחקים כי זה ברור שהיא תנצח. כל שחקן טוב ששמעון מזרחי רואה בליגה הוא ישר קונה אותו כדי שלא יהיה סיכוי לאף קבוצה לקחת אליפות

אבסורד!!!

להזכירך!! כל קבוצה בארץ אפילו הקבוצה שלך תראה שחקן טוב ותקנה אותו זה מתבקש מן הסתם !! הרי הם לא יקנו שחקנים גרועים לא מכבי ולא אף קבוצה בליגה לי נראה שבגלל שזה מכבי זה פתאום לא בסדר לקנות שחקנים טובים אבל אם פתאום מכבי ראשל``צ (סתם דוגמא) פתאום תקנה שחקנים מהנב``א (נגיד) זה יהיה כדי שלא יהיה סיכוי לאף קבוצה לקחת אליפות? וגם אם כן אם עדיין לא שמת לב המטרה של כל קבוצה היא (דהה) לקחת אליפות! ואם שכחת מכבי עלית תל אביב היא **עדיין** קבוצה בליגה ... והמטרה שלה כמו המטרה של כל קבוצה בליגה היא לקחת אליפות בשביל זה היא תעשה כל שנדרש, כמו כל קבוצה אחרת בליגה זה שהיא בליגה אחרת ויכולה להרשות לעצמה שחקנים יקרים זה כבר סיפור אחר שלא באשמת מכבי, נגיד פתאום אם איזה בעלים של קבוצה יזכה ב חצי מליארד דולר נגיד ויתחיל לפאר את הקבוצה שלו בכל השחקנים הכי טובים פתאום גם הוא לא יהיה בסדר?!?! לפני שאתה (ואתם) קופצים על ``פגם`` כביכול של מכבי קודם כל אני אומר שתפסיקו לחפש כי אתם לא מוצאים כי אין שום דבר רע במכבי חוץ מזה שהיא גורמת למפלצת הקנאה אצל כמה אוהדים של קבוצות אחרות לזקוף את הראש ואז הם פשוט מתחילים להגיד שטויות כמו הם לא בסדר כי הם קונים שחקנים טובים - עכשיו זה כבר ממש - טיפשי! ועוד משהו ``קטן`` זה שברור שמכבי תנצח כי כל הקבוצות בארץ הזאת קטנות עליה זה עוד דבר שלא באשמתה (באותיות הקטנות ואם להיות כנים לרגע - אם הקבוצה שלך היא זאת שהייתה ברור שמנצחת כל משחק לא הייתי כל כך פותח את הפה עם היד על הלב תודה שזה נכון - אבל זה מכבי ויש לך עוינות לא מוסברת אז ``פתאום`` לא בסדר) אני מציע שקודם כל תחשוב (ולכל ה``אנטיביסטים`` ששם) תחשבו קודם כל על מה שאתם אומרים לפני שאתם יוצאים בהכפשות והאשמות כי זה אם תבדקו את זה תבינו שאתם מדברים פשוט . . . שטויות . . . (דוגמאות ראה למעלה) כי עכשיו הגעתם ל

להאפמן יש מה לחפש ב-NBA בתנאי ש...

הוא יתחיל לזוז על המגרש, לא יחשוב שעות לפני שהוא יחליט מה לעשות עם הכדור. שג`נפר שלו תקנה לו שעון מעורר. ב-NBA צריך מהירות וחוכמה ולא רק פיזיות וגובה. אם נייט יעזוב את מכבי, לי בתור אוהדת, זה יהיה עצוב. נייט הוא סנטר ושחקן נהדר ואני מקווה שמכבי תתחיל לחשוב הלאה ולחפש שחקן ש``ימלא`` את מקומו של הענק שלנו. לי נותר רק לאחל לנייט הצלחה ולהגשים את חלומו.

טטוט

New member
נקבה חוצפנית

את סתם נקבה שלא מבניה שום דבר בחייך אז שלא תעיזי לדבר על גדול שחקני תבל ``נייט אפמן `` אני ממליץ לך כאוהד ``שרוף`` לשמור על הפה .

טטוט, תסביר לי בבקשה, בעברית,

מה זה????????. בוא נודה שהוא לא גדול שחקני תבל אבל אני באמת חושבת שיש לו הרבה מה לתרום (קראת את זה נכון?) איך אתה מעז בכלל לקרוא לי נקבה חוצפנית שלא מבינה שום דבר בחייה? אולי תבדוק (לא, בעצם תחפש) את התאים האפורים בראשך ואם תמצא כאלה תחזור אליי...

תפסיק לדבר שטויות ודבר לעניין..

לדעתך האפמן מציג יכולת טובה בהתקפה ??? האפמן מאוד מסורבל וכבר ממש לא פיזי בקרבת הסל אלא ``בורח`` ממנו...

למעלה