כשמי כן אני

כשמי כן אני

שלום לכולם אני עומדת לקראת תהליך גירושין,כבר סיכמתי עם בעלי את כל התנאים,בסה"כ השיחה הלכה יפה ושנינו הסכמנו ביננו על הכל. דבר אחד מטריד אותנו-יש לנו ילד בן 4 כמעט,ואנחנו לא ממש יודעים איך לספר לו. נקודת האור בכל הנוגע אליו היא שהוא גם ככה רגיל להעדרויות ממושכות של אביו מהבית,ולכך שאביו ישן מחוץ לבית מספר פעמים בשבוע. אבל בכל זאת-איך אומרים?מה אומרים?ואם יש לכם טיפים נוספים-אשמח לשמוע. חג שמח לכולם

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שיהיה הרבה, המון ומלת'אלפים בהצלחה בדרכך החדשה. באופן אישי, אני חושבת שהכי כדאי זה לומר את האמת, לדבר ולחלוק את מה שמרגישים, עם הרבה רגישות וסובלנות. בגיל הזה הם כבר מבינים (כמעט) הכל. חשוב גם לעדכן בגן כדי שיהיו יותר רגישים אליו. בהצלחה וחג מבורך.

קטי30

New member
../images/Emo45.gif חושבת שזה מתמצת את העיקר

שיחה עם שניכם ביחד ולא בנפרד תמיד מומלץ לא לשקר ולהמציא סיפורי פוגי והרבה חיבוקים ואהבה תמיד להגיד לו כמ אתם אוהבים אותו ולא משנה מה יקרה וכמובן דורלילה אמרה להודיע בגן חשוב ביותר
כמו כן גם חשוב לציין במידה ורואים שזה גורם להפרעות כל שהם ולשינוי דפוס התנהגות כדי ורצוי לפנות לאיש מקצוע כמו כן אם באמת את רוצה הכוונה בכדי לדעת מה לומר ואיך לנסח את הדברים את בהחלטו יכולה ללכת ולהתיעץ בעצמך ברוכה הבאה
חג שמייח ושבת שלום

תודה רבה ../images/Emo140.gif

הייתי שמחה לשמוע מנסיונם של אחרים,לגבי ילדים ובכלל ואיך מכינים ילד לבת/בן זוג חדשים(בעתיד כמובן) ובכלל טיפים לגירושין בעלי ואני מתקשרים נפלא בקשר לנושא ונראה לי שהכל הולך לקראת יציאה חלקה,אך בכל זאת הייתי רוצה להמנע ממהמורות שיבואו

בהצלחה בדרכך החדשה

מהמורות וחתחתים תמיד יהיו העיקר,,,לא להכנס ראש בראש לכל דבר יש מחיר. אם השלווה הנפשית שווה חשובה לך-ותרי.

את כבר תראי לבד

על מה כדאי לותר ועל מה לא. כמו שכתבתי,אל תלכי עם הראש בקיר. רוצה לבוא לקחת את הילדים שיבוא לא רוצה-שלא יבוא. אל תתני לו להבין את נ.התורפה שלך. שהילדים לא יהוו משחק בניכם

הבנתי ../images/Emo51.gif

גם ככה ויתרתי רוב החיים המשותפים וגם בגירושין אני מוותרת,(אבל למען האושר שלי,שהוא הכי חשוב כרגע) אז זה לא ממש חדש לי

למעלה