כשם הפורום

טופי

New member
כשם הפורום

הלחטנו לצאת מהבית. חברה שלי ואני החלטנו לעבור מירושלים לאזור תל אביב, ליתר דיוק רמת גן - גבעתיים. אנחנו מחפשים קרוב לסינרמה (אני עובד באזור) וקרוב למכללת רמת גן (חברה שלי רוצה ללמוד שם). מישהו יכול להמליץ אילו איזורים טובים באזור ואילו עדיף להתרחק?

עדידי20

New member
היי! מזל טוב!!

קודם כל שיהיה בהצלחה עם המעבר. ובנוגע לשאלתך... אז אני גרה ברמת גן גבול גבעתיים. האזורים היוקרתיים מין הסתם אין על מה לדבר (נכון?) כי הם סתם יקרים ולמי יש כסף ובטח שעוד בתור דירה שכורה... איזור נחמד ונחשב סבבה זה האזור שליד הקניון- אבל קצת יקר. (אני מדברת על קניון גבעתיים...). רחוב שנקין בגבעתיים, כצנלסון גם- הם אחלה רחובות- יש שם המון צעירים. בנוגע לרמת גן- אז יש שכונה אחת שממש לא הייתי ממליצה לגור בה והיא נקראת "רמת עמידר". לא סימפטי... וזה דיי קרוב לפארק הלאומי. בהצלחה!

AdiGoldman

New member
מזל טוב על ההחלטה

ומצטערת, אני לא בקיעה באזור בשביל לעזור

L o r i

New member
תצטרכו להתפשר על האמצע

אם אתה צריך ליד הסינרמה וחברה שלך צריכה קרוב למכללת ר"ג. אני הייתי ממליצה בחום על רחוב "משה דיין" בעיקר בשכונות הבניינים הגבוהים ליד "בית ברבור". אני שכרתי שם דירה לפני שנתיים וחצי בערך, לקחו לי על דירת שלושה חדרים בקומה שביעית, שמורה ומתוחזקת להפליא ב500 דולר. הארנונה זולה יחסית לת"א באיזור הזה, אין שום בעיית חניה, בניינים מתוחזקים ושכנים חביבים. נסו לברר אם יש שם באיזור דירות להשכרה כרגע. בהצלחה

טופי

New member
תודה

אני חושב שאקח את ההצעה שלך. לגבי המרחק מהעבודה שלי אין לי כזו בעיה, מאחר ויש לי רכב חברה, אבל לחברה שלי אין דרך לתחבורה חוץ מאוטובוסים. יש טיפים לאיך אני מחפש באזור הזה? זה נקרא מרכז ת"א/דרום תל אביב?

L o r i

New member
האיזור נחשב לדרום תל אביב

וההצעה שלי היא לפתוח עיתונים של סופ"ש במדור השכרת דירות או להכנס להומלס ולחפש דירות תחת הסיווג של "דרום ת"א" או פשוט לתלות מודעה ברחוב או בכניסה לבניינים שאתם מחפשים דירה להשכרה. בהצלחה :)

goldyboy

New member
סינרמה זה לא ר"ג

אלא יד אליהו, בת"א. שם יש דווקא דירות טובות, רצוי למצוא ברחוב צדדי, ולא על יגאל אלון או אחד הרחובות הראשיים. במרכז רמת גן גם יש דירות טובות ברחובות כמו אנה פרנק (ליד שנקר) והסביבה (הר נפוליאון
), תלפיות (בין ז'בוטינסקי ואבא הלל), נורדאו (ליד ביאליק), ואבא הלל, שהוא רחוב ראשי וסואן, אבל אחד הרחובות האהובים עלי בר"ג
. יש עוד, אבל אלה כרגע עולים לי בראש.

למעלה